Ανακοίνωση Χ. Βουραζέρη για την υποψηφιότητα του με εξαγγελίες και αποσιωπήσεις…

 

Ο Χ. Βουραζέρης την εποχή που ήταν παντοδύναμος αντιδήμαρχος Άνδρου. Τώρα θέλει να γίνει παν-επόπτης έπαρχος. Καλό θα ήταν να πει και δύο λόγια για τα πεπραγμένα και την παραίτηση του πριν υποσχεθεί μια καταιγίδα λέξεων όπως αρχές, ιδέες, φως, ελπίδα, ενότητα, αγάπη, ανάπτυξη, σχέδιο, αισιοδοξία, ενθουσιασμό... (φωτ. Εν Άνδρω).

Από τον Χ. Βουραζέρη λάβαμε ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού. Η ανακοίνωση του μιλά αορίστως για ιδέες, αρχές, ελπίδες, ανάπτυξη, θέληση, ενθουσιασμό, αναπτυξιακό σχέδιο, φως, αισιοδοξία, ενότητα, ανοιχτό επαρχείο.

Θα περιμέναμε από τον συγκεκριμένο υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο μια περισσότερο συγκεκριμένη τοποθέτηση μιας και υπήρξε 3,5 χρόνια αντιδήμαρχος της παράταξης Σουσούδη και με την ανακοίνωση του ήταν μια ευκαιρία να τοποθετηθεί για το όποιο έργο του. Αλλά και για όλα αυτά που επέδειξε κατά την θητεία του και κατά πόσο συνάδουν με αυτά που υπόσχεται τώρα όπως πχ αρχές, ιδέες, αναπτυξιακό σχέδιο, ενότητα, φως, κλπ.

Ήταν επίσης μια ευκαιρία να εξηγήσει και τους λόγους της παραίτησης του από την παράταξη του καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια του από την μέχρι σήμερα θητεία του. Έτσι ώστε να ξέρουν και οι ψηφοφόροι την πολιτική διαδρομή του και τα πεπραγμένα της. Καλό θα ήταν να τα συμπεριλάβει σε κάποια επόμενη ανακοίνωση του… - Εν Άνδρω.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

‘’ Το Επαρχείο της Άνδρου πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία και να ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα. ‘’

 Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Μανώλη Γλυνό.

Τα δικά μου όπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι οι ιδέες και οι προτάσεις μου για την Άνδρο, ο ενθουσιασμός και η θέληση αλλά και η αγάπη για το νησί μου και τους ανθρώπους του.

Δεν μοιράζω υποσχέσεις, ξέρω μόνο να δουλεύω, να αγωνίζομαι και να προσπαθώ.

Το πλοίο της Ανάπτυξης πρέπει να πιάσει στην Άνδρο και να βρει εδώ το λιμάνι του.

Η Άνδρος πρέπει να βελτιώσει τις υποδομές της, να μπει στο χάρτη των τουριστικών προορισμών με τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα, να στηρίξει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού, να δώσει ελπίδα στους νέους ανθρώπους.

Το Επαρχείο της Άνδρου ήρθε η ώρα να ανοιχτεί στην κοινωνία αλλά και να ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες.

Ο Μανώλης Γλυνός δεν θα είναι απλά ο επόμενος Περιφερειάρχης. Θα είναι ένας Καλός Περιφερειάρχης που θα νοιάζεται για την Άνδρο, θα ενώνει και δεν θα λειτουργεί με αποκλεισμούς.

Στην Άνδρο , πρέπει επιτέλους να έχουμε το δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο και στο διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές, εγώ θα μιλήσω στους συμπατριώτες μου για αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο.

Θα καταθέσω ιδέες και προτάσεις, θα ακούσω τους πολίτες της Άνδρου.

Το νησί μας έχει τις πιο μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να στηρίξουμε ανθρώπους με προτάσεις και σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Αυτή η επόμενη μέρα πρέπει να έχει περισσότερο φως, αισιοδοξία και ελπίδα για την Άνδρο. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα, μαζί με την ενότητα , τη συνεργασία και τη συνεννόηση.

Χρήστος Βουραζέρης

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τάκης=εργατικός και γνώστης των πραγμάτων
Μην ακούς κανεναν τακη. Προχώρα ειμαστε ολοι μαζί σου
Δν θα αφησουμε τν λασκαρη να διαλύσει το νησί

This comment was minimized by the moderator on the site

Τον τελευταιο καιρο "οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη". Πιο πριν ζουσε σε αλλον πλανητη. Λιγοι ηξαιραν την "καλημερα" του. Αν βγαλουμα και τον εν λογω παριφερειακο συμβουλο τοτε θα μας τσιριαζει το " ΖΑΒΑΝΤΡΙΩΤΕΣ"

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΙΣΑΑΡΗ ....ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ..... https://www.youtube.com/watch?v=UjJVuFxHnys

This comment was minimized by the moderator on the site

EΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ...ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK;
http://naxosfan.blogspot.com/2010/06/blog-post_4502.html
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ...ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΩΩΩΩ....ΑΝΔΡΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΕΠΑΡΧΕ ΑΝΔΡΟΥ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ '' ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ'' ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ? ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ '' ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ'' ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ,ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ , ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΝΕΣΤΑΙ , ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ , ΑΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΗ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΙΣ ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ === ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ==== ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ..... ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ...ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΣΣΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΘΙ.
ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΨΗΦΩΝ...
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΖΥΜΩΣΗ ( ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ) ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ Ή ΟΧΙ...
ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ!!
http://naxosfan.blogspot.com/2010/06/blog-post_4502.html

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατω τα χερια απο το ταμειο του Μουστακειου!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Αριστερός Τακης εκανε 3ετή εγγραφη και προπληρωμη συνδρομης στη ΝΔ. και τωρα 4 μηνες μετα προσπαθει να συσπειρώσει το παλιο ΠΑΣΟΚ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΊΑ ΤΟΥ. Δεν ειναι προβατα οι ψηφοφοροι ομως, πια!!!

Περισσότερα