Προεκλογικό "ντιμπέιτ" στις 22 Απριλίου (Μ. Δευτέρα) ανακοίνωσε ο δήμαρχος εκ μέρους και των άλλων υποψήφιων. Πως κατέληξαν στην συμφωνία…

 

Από χτες το μεσημέρι (13/2) κυοφορούνταν εξελίξεις περί το περίφημο “ντιμπέιτ” που είχε τεθεί στο τραπέζι από τον κ. Γιαννίση και που όμως μεθοδεύτηκε από αυτόν με λάθος τρόπο. Οι άλλοι υποψήφιοι και ο δήμαρχος από την μεριά τους (αφού συμφωνούσαν) έκαναν αυτό που δεν έκανε ο κ. Γιαννίσης: επικοινώνησαν μεταξύ τους χωρίς προαπαιτούμενα αναζητώντας κοινή ημερομηνία που θα βόλευε όλους και κατά την οποία θα είχαν ολοκληρώσει και τις προεκλογικές θέσεις και κινήσεις τους και θα είχαν οριστικοποιήσει και τους συνδυασμούς τους. Στην διαβούλευση ρόλο έπαιξε ο κ Μπάλλας.

Στο τέλος της συζήτησης ο δήμαρχος πρότεινε και οι άλλοι υποψήφιοι συμφώνησαν η συζήτηση να γίνει την Μεγάλη Δευτέρα 22α Απριλίου 2019. Ως χώρος ορίστηκε, από τον δήμαρχο, το Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου. Οι όροι διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης θα ανακοινωθούν μετά από διαβουλεύσεις των υποψηφίων. Η όλη διαδικασία και η τελική συμφωνία τιμά όλους που με πολιτισμένο τρόπο χωρίς βιασύνη, προαπαιτούμενα και εξαναγκασμούς κατέληξαν σε αυτή την πρόταση.

Το Εν Άνδρω μεταφέρει εδώ μια αντιπρόταση ως προς τον χώρο διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης. Μας την εξέφρασε ο κ. Βασίλης Πομόνης που επικοινώνησε μαζί μας και προτείνοντας το "ντιμπέιτ" να γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου. Κι αυτό γιατί όπως εξήγησε οι υποψήφιοι είναι από Χώρα και Υδρούσα. Το Κόρθι συνεπώς είναι ένας «ουδέτερος» τόπος. Συνάμα η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου είναι πολύ μεγαλύτερη και περισσότερο κατάλληλη σε μια ανοιχτή συζήτηση μιας και μπορούν να συμμετέχουν πολύ περισσότεροι θεατές. Και μπορεί εύκολα να υπάρξει και video wall. Το Εν Άνδρω βρίσκει την πρόταση του κ. Πομόνη εξαιρετική και την συνυπογράφει δημοσιεύοντας την. Ας συζητήσουν την πρόταση οι συνυποψήφιοι – ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 Φεβρουαρίου 2019

Θέμα: Ανακοίνωση του Δημάρχου Άνδρου για την προτεινόμενη διεξαγωγή debate μεταξύ των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεννόησης και του πολιτισμένου διαλόγου, θεωρώ απολύτως αναγκαία την ύπαρξη συναίνεσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Δεδομένης της τωρινής θεσμικής μου ιδιότητας, ανέλαβα την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με τους λοιπούς συνυποψηφίους μου, προκειμένου να συζητήσουμε σχετικά με τη διεξαγωγή ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου.

Έπειτα από τη μεταξύ μας ανταλλαγή απόψεων, αποφασίσαμε από κοινού να ορίσουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής του παραγωγικού δημόσιου διαλόγου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας κατά την κρίση έκαστου συνδυασμού, την 22α Απριλίου 2019, Μεγάλη Δευτέρα.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Θέατρο Χώρας, ενώ η ώρα, όπως επίσης και οι όροι διεξαγωγής, θα αποφασιστούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν,  αμέσως μετά τη συνάντηση των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών.

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν και ευελπιστώ να συμμετάσχουν όλοι στην ως άνω συνάντηση.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Θεοδόσης Σουσούδης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να γίνουν τρία Debate , στην χωρα για τους Χωριανούς πολύ μακριά για Υδρουσα , στο Κορθη και μην ξεχνάτε και το Γαυριο .

Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DEBATE ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚAI ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ.
ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ..
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ '' SITE'S '' ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ,
Η ΔΙΕΞAΓΩΓΗ TOY DEBATE ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ == ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ == ΟΤΙ, ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ PANEL, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣTON, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΑΥΡΙΟ-ΜΠΑΤΣΙ-ΧΩΡΑ -ΚΟΡΘΙ.
Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ PANEL ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DEBATE.
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΕ ΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΗΧΗΣH ΤΟ DEBATE, ΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ! !
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Απαντάτε σε κάτι που δεν έχει προταθεί όπως είναι ο συντονισμός του ντιμπέιτ! Και προτείνετε μερικές δεκάδες συντονιστές και ερωτώντες. Ποιος θα πρωτορωτήσει τι; Και πόσες ώρες θα διαρκέσει με 5 υποψηφιους και τόσους ερωτώντες από όλο το νησί; Και ποια θα είναι η θεματολόγια; Προτείνετε κάτι που δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Εμείς θα είμαστε εκεί να περιγράψουμε αυτό που θα γίνει... Όταν γίνει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΣΟΔΑ δεν χρησιμοποιείται πια. Τής μόδας είναι η ΓΚΑΖΟΖΑ. Μου φαίνεται πως ο κολλητός σου θα πίνει ΓΚΑΖΟΖΑ την ημέρα της ψηφοφορίας, άφαντος από την ψηφοφορία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μιστερ Αγόρια. Ο μόνος που έχει κλεισμένο συνδυασμό είναι ο Μπάλλας. Οι άλλοι ξάχνουν και χάνουν συμβούλους. Μην ελπίζεις οτι θα πάρει μόνο 2% Είναι σίγουρα δεύτερη Κυριακή και απλά τώρα σας γλεντάει με το να μην ανακοινώνει ονόματα.Εσύ ασχολήσου με Σουσούδη.χαχαχαχα

This comment was minimized by the moderator on the site

Την μεγαλη ηττα θα την παθει ο λασκαρης. Ακόμα και ο χατζημαρκος εχει καταλαβει τι λαθος εκανε. Ειναι πολυ λίγος για να εκπροσωπησει τη ΝΔ στο νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγορια και κορίτσια ο επομένος δημαρχος λεγετε σουσούδης. Συμπραξη υπαρχει μεταξυ γιαννίση και καπακη. Πολλές τσάρκες ο καβουρας στα απροβάτου, και καπακη στη χώρα με καβουρα. Ο καπακης εχει χασει πολλους συμβούλους του, οπως και ο λοτσαρης. Παράδειγμα: ουρανια χ, ειρηνη π. Δν εχει δυναμη ο λοτσαρης και οι συμβουλοι του το ξερουν και φευγουν ενας ενας, μεχρι ο λασκαρης το καταλαβε και εκανε στροφη προς αλλους....... δν εχει πιθανότητες ουτε για 2η κυριακη. Ο γιαννισης λεει πολλα ψεματα και κανει κινησεις πανικού, φαινετε ευκολα αυτο. Μπαλλας = 2%. Ο σουσουδης εχει κλεισει συνδυασμο ακομα και στα χωριά. Ειναι ο επόμενος

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έκανε ο Καπάκης για τον τόπο του στα τρία χρόνια της κυβερνητικής παρουσιάς του; Σταμάτησε τον ΧΥΤΥ της Άνδρου. Αυτά για να μαθαίνεις μικρέ που δεν είσαι προφήτης και δεν ξέρεις τον τόπο σου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν ο Καπάκης έγινε ΓΓ, ήξερα ότι οι ημέρες του μετρούσαν. Κάποτε μου είπε ένας Ανδριώτης σοφός που είχα καθηγητή στη Σχολή, παιδί μου ότι και εάν κάνεις στη ζωή σου, κάνε το σε μεγάλη πόλη και όχι στο νησί, ειδικά αυτό το νησί γιατί θα σε φάνε θα σε γλωσσοφάνε, θα σε εξαφανίσουν. Πήγαινε εκεί μόνο για διακοπές. Πόσο δίκιο είχε, ότα είδα τον κόσμο που ενόσω ο Καπάκης ήταν ΓΓ, αντί να χαίρονται που έχουν ΓΓ στη Κυβέρνηση και να αξιοποιήσουν το γεγονός για τον τόπο τους, το αντίθετο συνέβη. Βλέπω στο Πάμε Πακέτο το δήμαρχο Τρικάλων, ο οποίος με τη βοήθεια της κοινωνίας" στην κυριολεξία άλλαξαν την πόλη σε σημείο να βραβευτεί μία από τις 10 βιωσιμότερες πόλεις....Βλέπετε εκεί υπάρχει υγιής κοινωνία. Λυπάμαι απλά, γιατί δεν είναι αυτή η Άνδρος που γνώρισα μικρός...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Καπακησ χρεωμενος 100; γιατί; βγήκε κανένα πόρισμα απο δικαστίρια; δηλαδή εάν πέσι ένα αεροπλάνο και σκοτοθούν 260, τι πρέπει δηλαδη να γινει; να πάνε φιλακή όλοι οι υπουργοι; δηλαδη εάν ήταν ΝΔ δεν θα σκοτονονταν οι άνθρωποι; μίπως το προβλημα ειναι διαχρονικό; το πορισμα λεει ότι υπιρχανε κενά στους νομους. κενά που υπιρχαν και σε ΄ολες τις προιγουμενες κυβερνίσεις. Οι Ανδριότες τι εχουν να καταλογισουν στον Καπάκη για τις δικες τους τις φοτιές. νομίζο βοίθησε παρα πολύ και τον ευχαρίστισαν ολοι. Λογικό που πολεμανε οι αντιπαλοι ανταγονιστες υποψιφιοι να τον συσχετισουν με ένα γεγονος που δεν αφορα τιν άνδρο. Λιπούμαστε για τους 100, αλλα τι σχεσι έχει ο Καπάκης. Μορε γινατε δικαστες; Ο Καπάκης εινε ο μονος που βοιθισε την Πλιουσκα. Ολοι ειμαστε μαζι του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προτείνω στους αντιπάλους μας μια συμφωνία: αν σταματήσουν να λένε ψέματα για μας, θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς.
Αρχιμήδη σε καταλαβαίνω, αλλά δεν...άστο

Περισσότερα