Δήλωση Γιάννη Καπάκη για την πυρκαγιά στο Μάτι

 

(Από τον Γιάννη Καπάκη λάβαμε και δημοσιεύουμε δήλωση για την πυρκαγιά στο Μάτι. Η δήλωση δημοσιεύθηκε και χτες στα σχόλια του Εν Άνδρω. Πιθανόν από τον ίδιο ή φίλο του. Την δημοσιεύουμε και αυτούσια στο κεντρικό site μιας και το θεμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για τον ίδιο και για την τοπική πολιτική της Άνδρου - Εν Άνδρω).

"Επέλεξα μετά την τραγωδία που εξελίχθηκε στο Μάτι να απέχω από δηλώσεις, σεβόμενος και συμμεριζόμενος την βαθύτατη θλίψη  και πόνο των ανθρώπων που επλήγησαν από αυτήν. Από την αρχή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της δικαιοσύνης, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια και αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές αναλογούν. Δεδομένου, ότι  μόλις τώρα ξεκίνησε η ανάκριση, η οποία κατά τα κοινά γνωστά  είναι χρονοβόρα διαδικασία και ότι ακόμη δεν γνωρίζω ποιες ευθύνες αποδίδονται στη ΓΓΠΠ, θα συνεχίσω να απέχω από δηλώσεις που σχετίζονται με το θέμα αυτό και θα αναμένω τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.  

Η πυρκαγιά στο Μάτι είναι συνταρακτικό γεγονός για όλη την κοινωνία μας και δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές τακτικές.   

Αντίθετα, πιστεύω ότι αποτελεί χρέος όλων μας να συμβάλουμε στην προσπάθεια ανάδειξης των αιτιών, ευαισθητοποίησης και θωράκισης, ώστε να μην βιώσουμε παρόμοιες τραγικές καταστάσεις στο μέλλον.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βγαίνει και λέει για ευθύνες αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος θυμήθηκε τον τόπο μας μετά από τόσο καιρό κρίμα για τους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν κ σε ψήφισαν

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντί να κάνει χαρακίρι μας λέει για ευθύνες ...όπου αναλογούν !!!! Δεν παίζεται ο άνθρωπος ! Δεν παίζεται......αμ και αυτοί που στέκονται ακόμα δίπλα του "τι σου λένε" . Τελείωσε αυτός ο τόπος !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ;
ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
(α) Έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο στο ερώτημα σας.
(β) Υπάρχει όμως η απάντηση που ζητάτε στο εισαγωγικό σχόλιο της δημοσίευσης όπου λέμε για την δήλωση: "Την δημοσιεύουμε και αυτούσια στο κεντρικό site μιας και το θεμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για τον ίδιο και για την τοπική πολιτική της Άνδρου"!
Αναλυτικά: έχουμε 100 νεκρούς από την μια κι έναν άνθρωπο από την άλλη που πρώτη φορά βγαίνει δημόσια γι' αυτό το θέμα που κατηγορείται. Δίνουμε βήμα να δούμε τι λέει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά τον ίδιο, αλλά συνολικά και την πολιτική ζωή της Άνδρου. Η σοβαρότητα του θέματος επιβάλει αυτή την ανάρτηση. Ελπίζω να το καταλαβαινετε.
Καληνύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον κύριο Καπάκη. Ήθελα να δω τι σκέφτονται αυτοί που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό του....

This comment was minimized by the moderator on the site

Τί θέλει και τί επιδιώκει επιτέλους?
Φτάνει πια. Ας κάτσει σπίτι του να διαχειριστεί το πρόβλημα του. Τί ζητάει, να του πούμε μπράβο συνέχισε, να τον λυπηθούν οι ψηφοφόροι? Δεν σέβεται την μνήμη τόσων συνανθρώπων μας, την λύπη εκατοντάδων οικογενειών? Ακόμα κι αν πιστεύει ότι δεν φταίει, δυστυχώς αυτός καθόταν στην κρίσιμη καρέκλα την επίμαχη περίοδο. Άρα, ας κάτσει σπίτι του να διαχειριστεί το πρόβλημα του. Ας καταλάβει ότι δεν είναι και πρόβλημα της Άνδρου. Έλεος, λίγη αξιοπρέπεια βρε αδερφέ.!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προφανώς, τόσους μήνες μετά και δεν έχει καταλάβει τίποτε. Πραγματικά είναι απίστευτο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΛΛΑ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ '' Α' ΒΑΘΜΟΥ'' ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΕΝΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

This comment was minimized by the moderator on the site

Χαχαχα αυτός ορκιζοταν ότι δεν θα σου στείλει ποτέ ανακοινωση τι άλλαξε ???,?Γελοίος όπως και οι υπόλοιποι. Κράτα γερά Μπασαντή θα δούμε πολλά τώρα προεκλογικά @@@#..........

This comment was minimized by the moderator on the site

Ε όχι και απέχει από δηλώσεις. Στο Μπατσι λίγες μέρες μετά το κακο παραβρέθηκε σε ένα "έργο βιτρίνας " όπως τα αποκαλεί ο ίδιος και μάλιστα είχε το θράσος να πει ότι το Μπατσι πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση . Επίσης όταν γυρίζει από χορό σε χορό και χορεύει κιόλας σαν να μην υπάρχει αύριο αυτό δείχνει ότι δεν έγινε και τίποτα η ζωή συνεχίζεται. Και μετά από όλα αυτά βάζει και για δήμαρχος. Με τα 100 πλημμελήματα ούτε λόγος έτσι??? Και δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτός για ότι έγινε αλλά και αυτος.