Αντιπαρέρχεται την αποδοκιμασία και συνεχίζει ο κ. Βουραζέρης

 

Η προεκλογική αφίσα του κ. Χ. Βουραζέρη που δηλώνει πως συνεχίζει ως υποψήφιος του Μανώλη Γλυνού στην Άνδρο.

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση του κ. Χ. Βουραζέρη στην αποδοκιμασία που εκδηλώθηκε προς το πρόσωπο του από τους "ενεργούς πολίτες" Άνδρου που στήριξαν την "Συμμαχία" του Μανώλη Γλυνού. Στο τέλος της ανακοίνωσης παραθέτουμε σχόλιο για όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες γύρω από την υποψηφιότητα Βουραζέρη στην παράταξη Μανώλη Γλυνού - ΕΝ ΑΝΔΡΩ).

ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

Το ποιος είναι ικανός ή όχι για το αξίωμα του Επάρχου θα το αποφασίσουν οι πολίτες της Άνδρου και μόνο αυτοί.

Όταν ο κ. Μανώλης Γλυνός μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος μαζί του, το έπραξε γιατί προφανώς εκτίμησε τις προτάσεις μου και τη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση. Η εκτίμηση ήταν και είναι αμοιβαία.

Είναι σαφές ότι η δραστηριότητα και οι προτάσεις μου ενοχλούν κάποιους, όπως τους αυτοαποκαλούμενος «Ενεργούς Πολίτες», που προβαίνουν σε υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Δεν θα τους κάνω τη χάρη ούτε να κατέβω στο επίπεδο της λάσπης ούτε να κάνω αντιπαράθεση μαζί τους.

Το ποιος είναι ικανός ή όχι για το αξίωμα του Επάρχου θα το αποφασίσουν οι πολίτες της Άνδρου και μόνο αυτοί. Σε καμία περίπτωση δεν θα το αποφασίσουν μια χούφτα τυμβωρύχοι. Εγώ απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της Άνδρου, ότι και αν ψήφιζαν, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Γιατί στις εκλογές για την Περιφέρεια δεν ψηφίζουμε κόμμα ή Πρωθυπουργό, ψηφίζουμε για τον τόπο μας.

Κοιτάω το μέλλον και μιλάω μόνο για αυτό. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, με προτάσεις για την Άνδρο και τους ανθρώπους της. Με θέληση και αποφασιστικότητα δίνουμε μαζί με τον υπ. Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό τη μάχη για την αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Τρεις παρατηρήσεις με αφορμή τα διαδραματιζόμενα εδώ και δύο μέρες γύρω από την υποψηφιότητα Βουραζέρη στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού:

(α) Πήρε 5 εβδομάδες στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου, που είχαν υπογράψει την στήριξη του Μανώλη Γλυνού (ανάμεσα τους και ο κ. Καπάκης), να «θυμηθούν» τον πρότερο πολιτικό βίο του κ. Βουραζέρη. Τέτοια βραδύτητα σε πολιτικά ανακλαστικά είχαμε χρόνια να δούμε. Μια εξήγηση είναι πως μάλλον αρχικά υπάκουσαν στην «γραμμή του κόμματος», αλλά όταν με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποίησαν το πολιτικό αδιέξοδο που οδηγήθηκαν διαχώρισαν την θέση τους…

(β) Ο κ. Χ. Βουραζέρης βρίσκει στήριξη από κύκλους της εκκλησίας. Προφανώς για κάποιους δεν ισχύει «τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο). Όμως πλέον καθίσταται δύσκολο να εμφανίζονται εκκλησιαστικοί παράγοντες να προωθούν μια υποψηφιότητα, που συναντά αντιδράσεις. Κι αυτό γιατί εμπλέκει κάποιους της εκκλησίας σε πολιτικές αντιπαλότητες. Κάτι που δεν βοηθά την παρουσία και το έργο της ίδιας της εκκλησίας.

 (γ) Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός καλό θα ήταν να βρει τρόπο να καθησυχάσει την αναταραχή στην Άνδρο. Βεβαίως η Άνδρος δεν θα κρίνει το αποτέλεσμα στο Νότιο Αιγαίο. Όμως καλό θα ήταν να βρει μια κοινά αποδεκτή λύση, που να συσπειρώσει τον κόσμο κι όχι να οξύνει τις υπάρχουσες αντιθέσεις που υπάρχουν στο νησί.

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

As paei spiti tou tote. I as paei me to KKE. mono ekei den exei paei

This comment was minimized by the moderator on the site

Τσίπα δεν εχεις πάνω σου

This comment was minimized by the moderator on the site

Το σχόλιο Κολαει με το σχόλιο του πάλι τα ιδια

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιαυτό να ψηφίσουμε όλοι Λοτσαρη να μας κυβερνάει ο Θωμάς πάλι....
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μήπως το σχόλιο είναι κάτω από λάθος άρθρο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το πολιτικο τριο Σουσουδη-Βουραζερη-Μπαλλα, έκανε πάλι την εμφανιση του, και πλεον ειναι απροκάλυπτα ορατο. Ετσι θα προσπαθησουν να μας ξανακυβερνήσουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδια ο ανθρωπος ειναι αλλου για αλλου.....νομιζει επειδη του λεει ....καλα λογια ο πατερ του χωριου του,οτι ειναι ...μπροστα μακραν !
Αφηστε τους οι εκλογες ερχονται να γελασουμε !
Δυστυχως πολλοι συναθρωποι μας δςν εχουν το...γνωθιν σ' αυτον !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας του εξηγησει καποιος, οτι δεν ειναι υποψηφιος Επαρχος αλλα υποψηφιος περιφερειακος συμβουλος

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολιτικη αναισθησια λεγεται αυτο. Τσιπα δεν εχει, να παραιτηθει;; ουτε μετα απο αυτο;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ "ΑΠΛΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ". ΤΗΝ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΗΞΑΙΡΑΝ . ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ, ΠΙΤΕΣ , ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΚΛΠ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ. ΑΠΟ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΣΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟ. ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΜΗΠΩΣ Ο Κ. ΓΛΥΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Φυσικά και συνεχίζει... Θέλει να μας σώσει!!!
Η πολιτική αναισχυντία στο μεγαλείο της.