Δ. Λάσκαρης: Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας...

 

Ο Δ. Λάσκαρης στο ΔΣ του Δήμου Άνδρου (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

(Από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γ. Χατζημάρκου Δ. Λάσκαρη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση για το κλίμα του προεκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια στην Άνδρο. Είναι γεγονός πως για πρώτη φορά σε εκλογή Περιφερειακού Συμβούλου έχουμε τέτοιο προσωπικό ανταγωνισμό. Εκτιμούμε πως πολύ σωστά ο Δ. Λάσκαρης (με τον οποίο κοντραριστήκαμε για λάθη του στο παρελθόν) δηλώνει αυτή τη φορά πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί με τέτοιο τρόπο στην προεκλογική περιδίνηση αυτής της περιόδου – Εν Άνδρω).

Η προεκλογική περίοδος έχει ανάψει για τα καλά. Διαβάζοντας άρθρα στο διαδίκτυο και ανακοινώσεις υποψηφίων έχω διαπιστώσει πως πολλοί ύψωσαν τόνους και  προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα "αδειάσει" ο ένας τον άλλο ή πως θα τον θίξει ηθικά και προσωπικά.

Το βλέπουμε αυτό σε ανώνυμα σχόλια όπου αρκετοί αντί να σχολιάζουν προσπαθούν να τρολάρουν και να παραπληροφορήσουν. Το βλέπουμε όμως και στο γεγονός πως επώνυμοι προσπαθούν να εμπλέξουν προεκλογικά στην πολιτική αντιπαράθεση συλλόγους πολιτιστικούς, αθλητικούς  ακόμα και εθελοντικούς. Όλη αυτή η συμπεριφορά, φανερώνει άγχος και πανικό. Άγχος και πανικός είναι άσχημοι σύμβουλοι. Αλλά μάλλον κάποιοι αυτό ξέρουν και αυτό κάνουν.

Προσωπικά υπόσχομαι να μην εμπλέξω συλλόγους και ιερείς, σε όλη αυτή την προεκλογική τρέλα. Οι εκλογές θέλουν ήθος, θέλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και απαιτούν σεβασμό. Ας μην πηγαίνουν οι αντίπαλοι μας πόρτα-πόρτα στους συλλόγους και στις εκκλησίες εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις. Από την μεριά μου απλώς δηλώνω πως θα πορευτώ με ήθος και ψυχραιμία μέχρι τις εκλογές της 26 Μαΐου 2019.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποσο πιο διακρητικα να μας πει το παιδι, οτι είναι πολυ μακρια απο συσχετισμούς ανθρωπων που δεν δισταζουν να βριζουν ακομα και τον ιδιο τους τον αδελφο ή που προσπαθουν να αγοράσουν ψηφους αξιοπρεπων χωρικών, με τις ευλογίες των αγίων. Εκεινοι που δεν εχουν ηθος προεκλογικα, δεν θα εχουν ουτε μετα. Θυμηθείτε το. Δημητρη πας πολυ καλα. Ειμαστε μαζι σου, και φυσικά θα εισαι ο επομενος Επαρχος Ανδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με προτάσεις θα πορευτείς;

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια Δημήτρη!
Είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό να διαπιστώνει κανείς ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τα πάντα για να διασφαλίσουν την εκλογή τους.
Όσοι αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο προεκλογικά, δεν εκτιμώ ότι θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης μετεκλογικά.
Όσοι σε γνωρίζουμε, έχουμε πεισθεί για τις προθέσεις και το ήθος σου, και εκτιμούμε την συνέπειά σου σε διαπροσωπικό και πολιτικό επίπεδο.
Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι αυτοσκοπός σου η ανάδειξή σου σε αξιώματα και ότι θα παραμείνεις ενεργός πολίτης, προσφέροντας στους συμπολίτες και τον τόπο μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσύ Δημήτρη είσαι κύριος και το υπόσχεσαι.Οι υπόλοιποι μπορούν να δεσμευτούν ειδικά αν προσβλέπουν ή έχουν επενδύσει σε ότι απορρέει από αυτή την εκλογή τους;...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Η '' ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΕΞΑΙΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ '' ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΑΛΛΑ ...ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ...ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΒΑΘΥ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ..ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ...ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ.
ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ.
ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΚΡΙΑ ΛΛΑ ΗΘΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Λάσκαρης και Ίσσαρης! Με τεράστα διαφορά τα διαμάντια στον εκλογικό βόθρο... επιλογες υπάρχουν προς κάθε κατεύθυνση.