Επιστολή διαμαρτυρίας από το Μακροτάνταλο προς τον Δήμαρχο Άνδρου...

Μακροτάνταλο: Άγιος Σώστης (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω). 

(Από το Μακροτάνταλο λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή από τον πρόεδρο του κ. Θ. Μπόθο που μιλά για τον λάθος και πρόχειρο τρόπο που γίνονται τα μπαλώματα των δρόμων στην περιοχή από τον δήμαρχο που βιάζεται, όπως λέει, για να δείξει έργο ενόψει εκλογών. Τα μπαλώματα γίνονται με μπετόν σε άσφαλτο αν και έχει γίνει πρόβλεψη από την κοινότητα για ασφαλτόστρωση!! - Εν Άνδρω).

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε 

Όπως πιθανόν θα έχετε καταλάβει δεν είμαι φαν των social media. Δυστυχώς όμως  τις τελευταίες μέρες κ λόγω των εκλογών αναφέρονται και  συμβαίνουν πράγματα τουλάχιστον τραγελαφικά στη περιοχή του Μακροταντάλου χωρίς αρμοδιότητα, χωρίς επίβλεψη, χωρίς μέτρα ασφαλείας!

Κάθε έργο που γίνεται πρέπει να "μένει" ..όχι να είναι με ημερομηνία λήξης και να φθείρεται αμέσως λόγω κακοτεχνιών. Αυτό το καθιστά το λιγότερο επικίνδυνο! 

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν είναι δυνατόν σε ένα δρόμο με άσφαλτο και οι αποκαταστάσεις να γίνονται με μπετόν. Προχειρότητες δηλαδή και "πασαλείμματα" όπως λένε κ στο χωριό μου (Το χωριό μου παρεπιπτόντως είναι το Καλλιβάρι Μακροταντάλου, εάν θυμάστε κατά που πέφτει αυτό!!). Επίσης ξέρετε πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την επίστρωση του δρόμου;

Επανέρχομαι λοιπόν αναρωτώμενος εάν γνωρίζετε ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της κοινότητας υπάρχει κονδύλι για την επισκευή του ασφάλτινου οδικού δίκτυο με ασφαλτόμειγμα στο οποίο εσείς σήμερα ρίχνετε μπετόν. Τα χρήματα από τη  ΣΑΤΑ  της κοινότητας μόλις 6.000€ ανά έτος. Λόγω των εκλογών βιάζεστε για ακόμα μια φορά και έχετε αρχίσει της κακοτεχνίες κ δει εν άγνοια μου.

Θα ήθελα να ενημερώσω τόσο εσάς όσο και τους πολίτες ότι σε επαφή που είχαμε τον περασμένο Ιούνιο σας είχα αναφέρει ότι στο εργοτάξιο του Δήμου υπήρχαν 150κυβ. ασφαλτόμειγμα χωρίς να το γνωρίζετε. Θα μπορούσατε λοιπόν τότε να μας είχατε δώσει τα 50κυβ. τα οποία σας είχα ζητήσει για να αποκατασταθεί το ασφάλτινο  οδικό δίκτυο του Μακροταντάλου. Παρ' όλα ταύτα με παραπέμψατε σε εργολάβους όπως αντιλαμβάνεστε βέβαια με το μικρό ποσό της ΣΑΤΑ όπως προαναφέρθηκε καθιστά αδύνατη την συνεργασία με κάποιον εργολάβο.

Προς ενημέρωση όλων ωστόσο η ουσία είναι αξιότιμε κ. Δήμαρχε  ότι μόνο τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας σας  είχαμε συνεργαστεί τόσο με  εσάς όσο και με  τους συνεργάτες σας  στην Υδρούσα άψογα. Δυστυχώς όμως εσείς  από ότι φάνηκε δεν αντέξατε τη μεγάλη αντιπαράθεση για τα σκουπίδια και από τότε μας ξεχάσατε.

Νομίζω ότι το Μακροτάνταλο τη περίοδο εκείνη των δύο αυτών ετών είχε να δείξει έργο μεγαλύτερο από άλλα διαμερίσματα του νησιού. Έπειτα βέβαια ευτυχώς ο Πρόεδρος δεν έχει σταματήσει να εργάζεται για την όσο δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια χωρίς τη στήριξη του Δήμου..

Με τιμή 

Μπόθος Θεόδωρος

Πρόεδρος Τ.Κ. Μακροταντάλου

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σαν μόνιμος κάτοικος Μακροτανταλου, βιώνω καθημερινά την απίστευτη ταλαιπωρία των κατεστραμμένων δρόμων γεμίζοντας θλίψη και αγανάκτηση.
Σαν πολίτης περιμένω από τους υπεύθυνους να μου διασφαλίζουν το δικαίωμα μου να κινούμαι σε ένα ασφαλή δρόμο, γεγονός που στο Μακροτανταλου δεν συμβαίνει πότε.
Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι πρέπει να τοποθετησετε μια ταμπέλα που να ενημερώνει όσους αποφασίζουν να ζήσουν μόνιμα εδώ ότι το κάνουν με προσωπική ευθύνη.
Όχι τίποτα αλλο, για να είστε καλυμμένοι αν τυχόν σας ζητηθεί καμία ευθύνη!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μασαντη η κάντε μας μετάφραση η μην βάζετε αυτά τα ακαταλαβίστικα σχόλια . Είναι προσβλητικο και για σας και για τους αναγνώστες σας να βάζετε αυτά τα σχόλια μόνο και μόνο επειδή (μάλλον δεν είμαι και σίγουρος ) προσπαθεί να γράψει κάτι κακό για τον Σουσουδη .

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΚΑΠΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΑΚΟΣ .....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ / ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΩΣΤΑ ΛΕΗ Ο ΠΡΟΩΔΡΟΣ ΜΠΟΘΟΣ .. ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΗΠΟΤΕ ... ΛΑΩΣ ΔΕΝ ΕΧΗ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΟ ΒΑΡΙΔΙ /ΚΑΙ ΤΟ
ΚΑΛΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΙΑ ΖΟΡΓΚΟΣ ...
ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΟΘΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΣ ...
ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατάλαβε Ο Βοσσος ότι με αυτές άκρη δεν πρόκειται να βρει....τον πήραν στο λαιμό τους αυτές...χαζός δεν είναι ο Βοσσος..βλέπει τον νικητή και θέλει να είναι μαζί του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά να μην αφήσουν η Μαμαη και η Βολίκα τον Βοσσο να βάλει με τον Σουσουδη.Απορουμε με την νοημοσύνη του Βοσσου που τον κάνουν αυτές ότι θέλουν.Κριμα γιατρέ είχαμε άλλη γνώμη για εσένα

This comment was minimized by the moderator on the site

Αχαχαχαχσχσχ ο ΒΟΣΣΟΣ με τον Σουσουδη..
Σχολιο Εν Άνδρω
Διαγράφεται μέρος του σχολίου ως μη πολιτικό...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα που θα εκλεγεί ο Βοσσος με τον Σουσουδη θα σας τα φτιάξει όλα τέλεια Υπομονή να έχετε εμπιστοσύνη...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ κύριε Μπόθο δυστυχώς η περιοχή που διαμένετε, δεν είναι η μόνη περιοχή με προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Ακόμη και κεντρικές περιοχές, όπως το Γαύριο (βλέπε περιοχή λιμανιού) ή η Χώρα (βλέπε διαδρομή από Αστυνομικό τμήμα προς Νειμποριό) έχουν τεράστια προβλήματα με τους δρόμους. Εδω και πολλά χρόνια ούτε τις λακκούβες δεν έχουν αξιωθεί να κλείσουν -κάνοντας μπαλώματα στο οδικό δίκτυο-. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί λόγο για να εφησυχάζουν οι υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον, μέσα στα οποία και παρατηρείται αύξηση της κίνησης των τουριστών, δεν έχει γίνει καμία βελτίωση του οδικού δικτύου δυστυχώς. Πρόσφατα πήρε βραβεία το νησί για τουριστική προβολή του και όχι μόνο! Καλώς γίνεται οτι γίνεται, αλλά το ερώτημα είναι με ποιες υποδομές θα υποδεχθούμε την ολοένα αυξημένη κίνηση των επισκεπτών εφέτος, όταν για παράδειγμα για να μεταβεί κανείς απο την Σταυροπέδα στη Χώρα οδικώς πρέπει να οδηγεί σαν τρελλός αποφεύγοντας τις λακκούβες του κεντρικού δρόμου λες και παίζει "φιδάκι" (γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι). Ελπίζουμε οτι τα κονδύλια που αποφασίστηκαν να δωθούν για το οδικό δίκτυο απο την Περιφέρεια, να δαπανηθούν με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του νησιού και όχι όπως ορισμένα έργα που εκτελέστηκαν χωρίς ουσιαστικές μελέτες και πρόβλεψη για την ουσιαστική χρησιμότητα τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δήμαρχος δεν ασχολείται με την βόρεια Άνδρο, την αγνοεί. Δεν θέλει να ξέρει ότι υπάρχει νησί εκτός χώρας

Περισσότερα