Παπά - Λευτέρης Φραδέλος: εγκαταλειμμένη κι επικίνδυνη η κεντρική δημοτική δεξαμενή νερού της Χώρας!!!

(Από τον παπα-Λευτέρη Φραδέλο - που υπήρξε πρόεδρος του Τοπικού της Χώρας της διοίκησης Σουσούδη και παραιτήθηκε γιατί η δημοτική αρχή δεν έδινε σημασία στα έγγραφά και στις ειδοποιήσεις του - λάβαμε σήμερα το πρωί 13/5 ένα σημείωμα. Όπως μας ενημέρωσε το έχει αναρτήσει μαζί με τις φωτογραφίες που έστειλε στο facebook. Ζήτησε να το αναρτήσουμε κι εμείς γιατί είναι ζωτικό θέμα για όλη την Χώρα. Το αναρτούμε και περιμένουμε μαζί του τις απαντήσεις του δημάρχου και αυτών που διοικούν σήμερα τον Δήμο Άνδρου και που όπως λέει ο παπάς έχουν κάνει «καραμέλα» την φράση: κάνεις αντιπολίτευση! – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εγκαταλειμμένη η κεντρική δεξαμενή στην χώρα της Άνδρου εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό της αφού καθαρισμός εσωτερικά έχει να γίνει πάνω απο 8 χρόνια με κίνδυνο την υγεία την δική μας των παιδιών μας και των επισκεπτών. Η δεξαμενή έχει ραγίσει και έρχεται σε επαφή με τον εξωτερικό παράγοντα Έχω ενημερώσει επανειλημμένως δημοτική αρχή, αντιπολίτευση και άλλους φορείς.

Όταν το τοπικό της χώρας διαθέτει περίπου 70.000€ το χρόνο, δηλ. 5×70.000 = 350.000€ την θητεία προς τι αυτή η αδιαφορία, ανικανότητα. Που πρέπει να απευθυνθούμε εμείς οι απλοί πολίτες επιτέλους για το δημόσιο αυτό αγαθό χωρίς να χαρακτηριστούμε από την ίδια καραμέλα ότι κάνουμε αντιπολίτευση για την επικίνδυνη αδιαφορία και ανικανότητα κάποιων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες παπα- Λευτέρης Φραδέλος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου (την Ανδρο σου) , νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων (Σουσουδων) δωρούμενος, καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα!
Ο Θεος να φωτισει οχι τα μυαλα (γιατι αυτα καποια καμμενα καποια παλι ανυπαρκτα) να φωτισει κ να βοηθησει τα χερακια να δωσουν σωστη ψηφο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι πολιτικοί όταν έρχονται και παρακαλούν γονατιστοί τον κλήρο για τα ψιφαλακια να προσέχουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Lazaros T....... Andros έγινε LOLOS και γράφει λολάδες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα δεν ντρεπεται παπας ανθρωπος να κάνει πολιτικη!!?? Με εκεινους που εχει μπλέξει, αυτα του εμαθαν-αυτα κανει. Αντι να κανει έκκληση για ρουχα, τροφες και βοηθεια σε ανημπορεα οικογενσιες, κανει πολιτικη. Ντροπη τα ρασα που φορεσε!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν μιλάτε για τον παπα-Αντώνη έχετε δίκιο. Αν μιλάτε για τον παπα-Λευτέρη τότε δεν διαβάσατε το κείμενο του. Λέι το πρόβλημα που έχει όλη η Χώρα. Και τα προβλήματα μπορεί να λύνονται με πολιτικό τρόπο. Όμως πρακτικά είναι προβλήματα που υπάρχουν. Άρα ορθώς ο παπάς θέτει το πρόβλημα για το τι νέρό πίνουν τα παιδιά του. Για εσάς μάλλον δεν σας νοιαζει γιατί δεν έχετε παιδιά και πίνετε εμφιαλωμένο προφανώς...
Καλο είναι λοιπόν να μην ντρέπεστε και να μην φωνάζετε την ντροπή σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλο το νησί βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΑΜΕΡ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ. (ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ). Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΣΟΥΔΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΩΛΟΣ . ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩς ΙΔΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΝΕΡΟ!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ . ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ . ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.
Υ.Γ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ, Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Ή Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ
Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τι λέτε???Ο υπεύθυνος ύδρευσης της Χώρας όλη μέρα φωτογραφίζεται τα έχει βάλει στον αυτόματο καθαρισμό !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας ενημερώνω ότι την περίοδο της θητείας μου μαζί με το πενταμελές θέταμε στο ετήσιο πρόγραμμα τον καθαρισμός της δεξαμενής και το καταθέσαμε στο δήμο για να εγκριθεί δυστυχώς ο δήμαρχος το απέρριπτε για να γνωρίζετε την αλήθεια Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε LOLOS μήπως σε πείραξε το νερό της δεξαμενής και λες όλες αυτές τις δικές σου παπάρες. Ρε ο άνθρωπος σου λέει και με φωτογραφίες πως η δεξαμενη του νερού που πίνεις είναι εγκαταλειμένη μέσα και έξω. Και στο δείχνει. Σου λέει πως έχει ρωγμές και στο δείχνει με φωτογραφίες. Σου λέει πως δεν έχει καθαριστεί 8 χρόνια. Κάτι που έχει πει και ο Αντώνης Λάβδας που έφυγε. Και εσύ κάθεσαι και λες πως ο Σουσούδης μετά από 5 χρόνια δεν φταίει; Ρε τι πίνεται και δεν βλέπετε τις φωτογραφίες; Κι αν εσύ δεν σε νοιάζουν τα παιδιά σου ή ζεις σε άλλο μέρος τι σου φταίνει όλοι οι άλλοι που βλέπουν από τις φωτογραφίες και μόνο την εγκατάλειψη, τα σκουπίδια που μαζέυουν ποντίκια, τα ραγίσματα; Σίγουρα σε έχει πειράξει το νερό της δεξαμενής κι είσαι LOLOS...

Περισσότερα