Εφ’ όλης της ύλης ο Δ. Λοτσάρης στο Γαύριο

Από την ομιλία Δ. Λοτσάρη στο Γαύριο

Σε μια εφ' όλης της ύλης ομιλία προχώρησε χθες 13/5 ο Δ Λοτσάρης στην παραλία Γαυρίου. Σε μια κατάμεστη από 130 περίπου άτομα καφετέρια του λιμανιού της Άνδρου ανέπτυξε τις θέσεις του για το Γαύριο, το λιμάνι του, έθιξε τα προβλήματα της περιοχής. Και τέλος τοποθετήθηκε κατά της συμμαχίας Σουσούδη - Καπάκη που απλώς έχει στόχο τον διαμοιρασμό και την συνέχιση της σημερινής εξουσίας στην Άνδρο...

Εξήγησε πως η δημιουργία νέου λιμενοβραχίονα και ο εκσυγχρονισμός και η συντήρηση των υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων, που δεν συντηρήθηκαν ποτέ επί 5ετία αποτελούν προτεραιότητα της παράταξης του.

Τόνισε την αδιαφορία του Δημάρχου για το Γαύριο σε όλους τους τομείς. Στάθηκε στο ότι ο οικισμός έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο parking και ανακοίνωσε την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης που θα δίνει λύση στο χρόνιο ζήτημα του λιμανιού.

Ξεκαθάρισε ότι η άδεια εγκατάστασης των σιλό στο Γαυριο δόθηκε κατόπιν της 414/6-7-2017 βεβαίωσης της Δημοτικής Πολεοδομίας Άνδρου περί καθορισμού χρήσεων γης και στην οποία αναφέρετε ότι στο εν λόγω οικόπεδο  όπου σύμφωνα με αυτή την υπηρεσία επιτρέπονται βιομηχανικές χρήσεις. Τόνισε δε ότι σε καμία φάση δεν ζητήθηκε η άποψη του και σε κανένα σχετικό έγγραφο δεν έχει υπογράψει αντικρούοντας τα ψέματα του δημάρχου, αλλά και του συστήματος Καπάκη (Βόσσος, Τασούλα Μαμάη, πρόεδρος Φιλοπρόοδου) λόγω της όψιμης συμμαχίας τους με τον κ. Σουσούδη.

Δεσμεύτηκε για την δημιουργία του επαγγελλόμενου επί 5ετία κλειστού γυμναστηρίου στο Γαυριο, αλλά και για την ξεχασμένη επί 5ετία μελέτη/δημοπράτηση του βιολογικού.

Έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας του νερού, καθώς και την δημιουργία δικτύου ύδρευσης στον Κάτω Αγιο Πέτρο.

Κατήγγειλε τον Δήμαρχο που αδιαφόρησε για την περιοχή, αλλά σήμερα αναγνωρίζοντας το ρεύμα αλλαγής που φέρνει η παράταξη του κάνει έναν μονομέτωπο αγώνα εναντίον της σε πλήρη συμφωνία με τον Γ Καπάκη. Τους ενώνει προφανώς η ήδη συμφωνηθείσα μεταξύ τους διανομή της εξουσίας.

Ρώτησε δημόσια τον Γ. Καπάκη ποια είναι η θέση του για την χωροθετηση των σκουπιδιών σχετικά με την Πλούσκα. Κι αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό αποφεύγει να πάρει θέση λόγω σύγκλησης όψιμα με τον Δήμαρχο. Και ρώτησε τον Δήμαρχο τι έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο μετά την εκπόνηση των περιβαλλοντικών όρων για τον ΧΥΤΥ. Μια σιωπή και των δύο που αποδεικνύει ακόμα μια φορά την σύγκληση τους.

Ζήτησε την παραίτηση της κ. Λένας Πολίτου η οποία συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Δήμαρχο σε επιτελική θέση και να ασκεί διοίκηση, ενώ ταυτοχρόνως κατεβαίνει υποψήφια με τον κ. Καπάκη! Κι αναρωτήθηκε αν ξεκίνησε και προεκλογικά η κοινή διοίκηση τους στο Δήμο Άνδρου…

Απαίτησε σεβασμό στην χρήση των δημοτικών αυτοκινήτων γιατί αποτελούν περιουσία των δημοτών και κινούνται από το υστέρημα των Ανδριωτών. Κι όχι προσωπικό ΙΧ των δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου…

Κι έκλεισε με την βεβαιότητα ότι οι Ανδριώτες θα στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού στο Νησί και θα στείλουν στο περιθώριο τον Δήμαρχο και τον συνέταιρο του Γ. Καπάκη που απέτυχαν να διαχειριστούν τα προβλήματα και να δώσουν προοπτική στους νέους της Άνδρου.

Αποστολή Γ.Μ.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Υδρουσαιοι εχουμε μια ελπιδα να βγαλουμε δημαρχο δικο μας....να το δω κ να μη το πιστεψω. ..
Αν δεν τον βγαλουμε να δω τι θα λετε την επομενη μερα
Ολα τα χρονια μας φταιει που βγαινει δημαρχος απο αλλο μερος του νησιου....
Αλλα παλι δεν μας αρεσει ο υποψηφιος της περιοχης μας (Λοτσαρης)...τελικα τι φταιει ρε παιδια η περιοχη του εκαστοτε υποψηφιου η το κομπλεξ μας;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το δικτυο υδρευσης στο Γαυριο είπε τιποτα; τόσα λεφτά ρίξαμε στο νησί , από το 2006, για να φτιάξουμε αυτό το σπίτι και νερό δεν έχουμε! Νερό , νεράκι στην Άνδρο!
Μαργαρίτα Καλοζυμη-Ντιναλεξη

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Γ.Μ.
όλοι καταλάβαμε κύριε Ανώνυμε Γ.Μ. ποιος είσαι.
Αλήθεια πήρες τις δεσμεύσεις από τον κ. Λοτσάρη που τόσο καιρό ζητάς από τους άλλους υποψήφιους;
Αχ Γιώργο τα έκανες θάλασσα με τις ερωτήσεις σου και με το μέτρημα των ανθρώπων.
Α.Γ.
Κάτοικος κάμπου Γαυρίου

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Απών 5 χρόνια από την Άνδρο ο Καπάκης. Απών και τώρα ακόμα και από τις συσκέψεις. Απών από παντού ακόμα και από τις ευθύνες του για το ΜΆΤΙ

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο καπάκης δεν θα τολμούσε να κατέβει υποψήφιος. Εδώ όμως δεν υπάρχει τσίπα. 100+ νεκροί. Η κ. Τ Μαμαη που παρουσιάζετε ως ευαίσθητη τι έχει να πει. Το ξεπέρασε

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Λοτσάρη ένα άλλο μείζον θέμα είναι οι δημόσιες τουαλέτες στο λιμάνι του Γαυρίου και δεν διάβασα να αναφέρετε πουθενά είναι από τις άμεσες ανάγκες του νησιού όπου το επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο άνθρωποι κάθε ηλικίας .Το αναφέρω γιατί επισκέφτηκα το όμορφο νησί σας και ήταν τραγικό να κουβεντιάζουν αυτό οι επισκέπτες του νησιού κατά την αναμονή για το καράβι και όχι για τα τόσα όμορφα του νησιού .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δικάστηκα θα κανονίσουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Με καμία τροπολογία και θα γλιτώσει ο πρώην ΓΓΠΠ καπακης.
Ηθικά μέσα του στην συνείδηση του του λέει να καταιβει;;;
Συμπεριφορά γαϊδάρου απλά....

This comment was minimized by the moderator on the site

4 δημοτικοι συμβουλοι υδρουσαιοι + 1 καπακης απο την υδρουσα = 5 σύμβουλοι ....
1 δημοτικοσ συμβουλος απο την Χώρα + 1 θεση ακόμη απο την Χώρα (λόγω ποσόστωσησ και αδιαθέτων, με βάση το νέο εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής) απο την Χώρα, σύνολο του ΚΑΠΆΚΗ =7 στους 21.....
..ούτε στα καλύτερ όνειρα του καπάκη ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ξέρω πως διαχειρίστηκε τα χρήματα ο Λουσαρης σαν έπαρχος !
Ξέρω όμως και βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ότι δεν μετείχε σε κρατικό μηχανισμό με επιτελική θέση που ΣΚΟΤΩΣΕ 100+ και διορίστηκε από κυβερνήτη που εξαφάνισε την μεσαία τάξη που ανήκα προσωπικά κάποτε εγω και εποδοτει μέσω επιδομάτων κοπρίτες, τεμπέληδες και αποτυχημένους...!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου ράγισε την καρδιά αυτός ο έρμος Φραγκίσκος Αθανασίου χτες το βράδυ. Καθόταν μελαγχολικός στο εκλογικό περίπτερο του Καπάκη και κοιτούσε τους 110-130 περαστικούς και καθιστούς στην καφετέρια που μίλαγε ο Λοτσάρης. Από σίγουρος (δεύτερος υπολόγιζε) με τον Καπάκη του φόρεσε κολάρο ο αρχηγός την Τασούλα και την Λένα και νοιώθει πως δεν βγαίνει. Εκτός κι αν ο Καπάκης κάνει την έκπληξη και βγάλει 4 στην Υδρούσα που δεν το βλέπω. Δεν υπάρχουν τόσοι στην Υδρούσα να ψηφίσουν τον υπόδικο κ. Καπάκη. Άρα ο Αθανασίου τέλος! Από αρχηγός παράταξης που την εγκατέλειψε σύξυλη για να πάει στον Καπάκη θα βρεθέι κλητήρας... Ας πρόσεχε.

Περισσότερα