Περιοδείες των δύο βασικών υποψηφίων στα χωριά της Άνδρου

Δ. Λοτσάρης - Υψηλού

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την δημαρχία της Άνδρου ο Θ. Σουσουδης και ο Δ. Λοτσάρης συνεχίζουν περιοδείες στα χωριά της Άνδρου. Στην περιοχή της Υδρουσας ο πρώτος στη περιοχή της Χώρας ο δεύτερος.

Θ. Σουσούδης - Παλαιόπολη

Αναλυτικά:  

Ο Δ. Λοτσάρης χτες 18 Μαΐου επισκέφθηκε την Βουρκωτή, τα Αποίκια και τις Στενιές. Στη Βουρκωτή και στις Στενιές η επίσκεψη και η ομιλία του κρίνονται επιτυχημένες αφού τις παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι.

Δ. Λοτσάρης - Στενιές

Ιδιαίτερα στις Στενιές όπου στην Μπαρμαπρόλα παραβρέθηκαν περίπου 45 κάτοικοι συν οι σύμβουλοι της περιοχής  που ακολουθούσαν τον κ. Λοτσάρη.  Το αξιοπερίεργο είναι πως ο κ. Λοτσάρης είχε πολύ περισσότερους κατοίκους στις Στενιές από ότι ο κ. Σουσούδης που μίλησε την προηγούμενη μέρα!

Θ. Σουσούδης - Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Χώρα

Σήμερα 19 Μαΐου επισκέφθηκε ο κ. Λοτσάρης επισκέφθηκε το Συνετί και το Κοχύλου όπου παραβρέιθηκαν αρκετοί κάτοικοι (από όσους υπάρχουν) συζήτησαν τα προβλήματα τους μαζί τους. Το βράδυ μιλά στην κεντρική ανοιχτή συγκέντρωση στην Χώρα.

Δ. Σουσούδης - Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Χώρα

Επισκέψεις σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Υδρούσας πραγματοποίησε ο Θ. Σουσούδης σήμερα Κυριακή 19 Μαίου. Ξεκίνησε από την Παλαιόπολη, εν συνεχεία σε Απροβάτο, Κατάκοιλο, Άρνη και θα καταλήξει στον Σιδόντα του Μακροταντάλου. Τις συζητήσεις με του κ. Σουσούδη παρακολούθησαν λίγοι σχετικά κάτοικοι συν οι σύμβουλοι της περιοχής που τον ακολουθούσαν. Και αυτοί ρώτησαν για τα προβλήματα που δεν λύθηκαν στην 5ρτία του. Τέλος, το βράδυ της Κυριακής ο κ. Σουσούδης θα κάνει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Γαύριο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΟΥΙΖ : "Ποια είναι τα πέντε Μ που καταστρέψανε την υποψηφιότητα του Καπακη?"

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όλες τις πιθανές λύσεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τσεκαρισμένα τότε χθες στο καπάκη ήμασταν 200 άτομα
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ζωή νάχετε να αβγαταίνετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον μπερδεύεσαι κύριε Διαμαντή. Στις φωτογραφίες που αναρτούν τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, φαίνονται ελάχιστοι κάτοικοι να πηγαίνουν στον κύριο Λοτσάρη. Τώρα εσείς πως είδατε τόσο κόσμο είναι παράξενο
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όσα γράψαμε είναι τσεκαρισμένα. Μιλήσαμε με 2-3. Δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες είναι ανάλογα την γωνία που κάνει κάποιος λήψη.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σουσουδης προσπάθεια δημιουργίας κλίματος.!’
Σε όλα τα χωριά των ακολουθούν καμία 15 - 20 σύμβουλοι ( αυλικοί-κόλακες ) μεγάλη δυσκολία συγκέντρωσης ακροατών , σε αντίθεση με τον Λοτσάρη ο οποίος ακολουθείται από μερικούς συμβούλους οι οποίοι εναλλάσσονται, πράγμα που φαίνεται από τις δεκάδες φωτογραφίες στο ΦΒ!
Γενικότερα όμως ο κόσμος δεν μετέχει σε συγκεντρώσεις .....
Θεοδωση περάστηκα .....!!