Μήνυση Δ. Γιαννίση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά Θ. Σουσουδη!!!

Το αρχοντικό Βούλγαρη. Το κτίριο αγόρασε το 2000 ο τότε δήμαρχος Άνδρου Δ. Γιαννίσης με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες με σκοπό να γίνει το νέο δημαρχείο της Άνδρου. Το κτίριο επισκεύασε και έκανε δημαρχιακή έδρα το 2011 ο πρώην δήμαρχος Γ. Γλυνός. Το 2019 ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης αμφισβήτησε τις διαφανείς διαδικασίες του 2000 (!!!) αφήνοντας προσωπικές αιχμές για τον Δ. Γιαννίση για να τον μειώσει προσωπικά και πολιτικά. Ο Δ. Γιαννίσης αντιδρά προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και καταθέτει όλα τα στοιχεία νομιμότητας και διαφάνειας όλων των πράξεων του 2000... (φωτ. Εν Άνδρω).  

Απρόοπτη τροπή στο προεκλογικό σκηνικό. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση καταθέτει ο Δ. Γιαννίσης κατά του δημάρχου Άνδρου Θ. Σουσούδη. Ο Θ. Σουσούδης κατά την ομιλία του στο ξενοδοχείο President 20/5/19 ανέφερε ενώπιον ακροατηρίου και τηλεοπτικών μέσων την ψευδή πληροφορία ότι το κτίριο του δημαρχείου αγοράσθηκε από τον τότε δήμαρχο Δ. Γιαννίση με «αδιαφανείς διαδικασίες»!

Το είπε εν γνώσει του ότι ήταν ψευδές προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Δ. Γιαννίση. Επίσης, με την κίνηση αυτή ο κ. Σουσούδης επιχείρησε να βλάψει τον κ. Γιαννίση και πολιτικά με σκοπό να προσεταιριστεί ψήφους των πολιτών μέσα από την διασπορά ψευδών γεγονότων σε βάρος του.

Η έκθεση των ορκωτών εκτιμητών της Ελληνικής Δημοκρατίας για το κτίριο Βούλγαρη (αρχείο Δ. Γιαννίση).

Όπως εξήγησε η νομική πλευρά Γιαννίση ο Θ. Σουσούδης ανέφερε, εν γνώσει του πως ήταν ψέματα και απολύτως αναληθές το γεγονός, καθώς ήταν γνωστό πως πριν την αγορά του ακινήτου είχε ληφθεί μέριμνα να γίνει εκτίμηση από ορκωτούς εκτιμητές. Οι ορκωτοί αποτίμησαν το κτίριο και τα 7 στρέμματα κήπου (στα οποία κατασκευάστηκε αργότερα το ανοικτό θέατρο Άνδρου) στα 395.000.000 δραχμές. Στη συνέχεια το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου όπου πάρθηκε νόμιμη ομόφωνη απόφαση. Το κτίριο τελικά αγοράσθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2000 στην τιμή των 290.000.000 δραχμών.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιαννίσης θα προσφύγει άμεσα και στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια και η όποια αποζημίωση του επιδικαστεί θα την δώσει υπέρ του Γηροκομείου της Άνδρου.

Το συμβόλαιο της καθ' όλα νόμιμης αγοράς του ακινήτου (αρχείο Δ. Γιαννίση)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Ο πανικός και ο εκνευρισμός στην πολιτική είναι κακοί σύμβουλοι. Ο κ. Σουσούδης και οι περί αυτού διαπίστωσαν ξαφνικά λίγες μέρες προ των εκλογών πως το ανύπαρκτο έργο τους και οι πολιτικές συμπεριφορές τους επί 5ετία έχουν δημιουργήσει μεγάλες δυσαρέσκειες ακόμα και στην «έδρα» τους, την Χώρα. Άλλωστε το νησί έχει ενοποιηθεί και οι δυσαρέσκειες κυκλοφορούν παντού.

Η είσοδος του κ. Γιαννίση στον εκλογικό στίβο και η σταδιακή άνοδο της υποψηφιότητας του στην Χώρα ενόχλησε ιδιαίτερα. Η ανοίκεια επίθεση – την οποία επισημάναμε εξ αρχής στο Εν Άνδρω – ξάφνιασε αρνητικά το ακροατήριο της συγκέντρωσης πριν ξαφνιάσει και την Άνδρο που είδε τον κ. Σουσούδη μέσω του βίντεο που ανάρτησε ο στενός φίλος και αφοσιωμένος οπαδός του κ. Γ. Σιγάλας.

Η μεταγραφή του ακινήτου στο συμβολαιογραφείο Άνδρου (αρχείο Δ. Γιαννίση)

Ήταν γνωστή η λάσπη που έκρινε ίσως και τις εκλογές του 2002 στην Χώρα. Ο κ. Σουσούδης που πολιτεύτηκε υπό τον Δ. Γιαννίση το 2006 με την τότε στάση του την απέρριψε. Το γιατί χρησιμοποίησε 6 μέρες προ των εκλογών το παλαιό ψέμα μάλλον έχει να κάνει με το πολιτικό αδιέξοδο που βιώνει μετά την άνοδο του Δ. Γιαννίση στην Χώρα. Επιχείρησε λοιπόν να τον πλήξει ανέντιμα και συκοφαντικά όπως σημειώνει η νομική σύμβουλος του κ. Γιαννίση που κινεί τις ποινικές και αστικές διαδικασίες.

Δυστυχώς στην πολιτική ζωή της Άνδρου ο κ. Σουσούδης έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές προσωπικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προσωπικές επιθέσεις, προσωπικούς υπαινιγμούς. Το Εν 'Ανδρω είναι ένας από τους δέκτες μιας εντελώς απολίτικης ή μη και απολίτιστης συμπεριφοράς του απερχομένου δημάρχου. Ο κ. Σουσούδης με την στάση του πέτυχε το ρεκόρ τους 13 συμβούλους της αρχής να τους κάνει 4-5 στο τέλος. Όλα αυτά γιατί δεν έχει πολιτική παιδεία.

Ωραία η ενδυματολογική εμφάνιση και η σκηνική άνεση, αλλά δεν παράγουν έργο. Δεν παράγουν πολιτική. Δεν παράγουν αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ο εκνευρισμός, ο πανικός και οι ανοίκειες επιθέσεις. Γι’ αυτό και η επίθεση στον κ. Γιαννίση…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά και από τα τελευταία γεγονότα ο Σουσουδης είναι 3ος συνολικά στο νησί ,οτι αλλο λεγεται η γράφεται ειναι για δημιουργία εντυπώσεων
ο Γιαννίσης ανέβηκε στην εκτίμηση πολλών ψηφοφόρων μετά την σωστή παρουσία του στο debate,τέλος η βλακεία του Θεοδόση να του προσάψει ....΄΄αδιαφανείς διαδικασίες για τη αγορά του Δημαρχείου ΄΄ καθώς & η άμεση και τεκμηριωμένη αντίδραση του Γιαννίση με μήνυση κατά του Σουσούδη,ανέβασε στα ύψη τον Γιαννίση!!!σε όλο το νησί,εμείς που δεν τον γνωρίζαμε είμαστε υποστηριχτές του,συγχαρητήρια κ.Γιαννίση, καλή Δημαρχική θητεία σας ευχόμστε

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας κ να μην τον ψηφισει κανεις!
Αν δεν εκλεγει δεν θα επιστρεψει στο Κεντρο Υγειας κ δεν θα βγαλει τη χολη σε κανεναν. Θα εξαφανιστει απο το νησι τοσο απλα...
Και ετσι θα ειναι ησυχα κ υγιη κ τα ακρα ολων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό που παρατηρείται (και είναι απορίας άξιον) όσον αφορά τον κύριο Σουσούδη, έχει να κάνει με το γεγονός του οτι ενώ οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά σχόλια για τον ίδιο και τον τρόπο που διοίκησε πέντε χρόνια τώρα, ταυτόχρονα του δίνουν και προβάδισμα στις επερχόμενες εκλογές, τουλάχιστον για το γεγονός του ότι θα βρεθεί και την δεύτερη Κυριακή στις κάλπες με έναν από τους υπόλοιπους διεκδικητές της Δημαρχείας. Απορεί λοιπόν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, αξίζουμε μια μούντζα όλοι για τις επιλογές μας ή οχι? Ο νοών νοήτω...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί σοβαρά κανείς με τα συνεργαζόμενα οψιμως φιλαράκια Σουσουδη και Καπακη. Πετάξτε τους στον Καιάδα της κάλπης.
Η Άνδρος αξίζει καλλιτερη τύχη.
Ελπίζω Γιαννισης και Λοτσάρης να κόψουν το νήμα την πρώτη Κυριακή. Ο συνδυασμός του Καπακη δεν πρέπει να βγάλει ούτε ένα σύμβουλο, αλλιώς είναι μεγάλη ντροπή για το Νησί μας να βρεθούν άνθρωποι που ψηφίζουν χωρίς την βάσανο του κριτηρίου της ανθρωπιάς και της συμπόνιας.
Η Άνδρος μπορεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες για ανάπτυξη, γι'αυτό χρειάζεται τον Δημήτρη ΓΙΑΝΝΙΣΗ εκλεγμένο Δήμαρχο την ερχόμενη τετραετία .
Ο Γιαννισης μπορεί να δουλέψει με όραμα, πρόγραμμα, ήθος, συνέπεια και επιμονή να ξαναγίνει η Άνδρος πρώτη στις Κυκλάδες και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη για την ευημερία όλων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ερντογαν, Τακης ο Μεγας κτλπ δεν ειναι οι φιλοι σου?λογικο να γινεις "παρακρατος κ να παιζεις βρωμικα Θεοδοση....
Αν κοιμηθεις με στραβο το πρωι αληθωριζεις!!!!
Το "νταβατζιλικι " ομως δεν εχει καλα αποτελεσματα....οποτε χαιρετα την Αλεξανδρεια που χανεις ( οπου Αλεξανδρεια καρεκλα δημαρχειου κ πρωτοκαθεδρια στα επισημα)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε καλα μας λενε ετσι....
Ειχαμε δημαρχο με αξιες ηθος κ εργα τα οποια προσπαθησαν να τα " καρπωθουν" αλλοι κοβοντας κορδελες.
Ευτυχως καποιοι θυμομαστε τι εκανε ο καθε δημαρχος στη θητεια του....
Ο Γιαννισης μελετες κ εργα επι σειρα ετων κ ο Σουσουδης φωτογραφισεις...
Τυχαιο που η Ανδρος ειναι απειρα χρονια πισω σε σχεση με αλλα νησια?
Οι πραξεις κ τα εργα του καθενος μιλανε....
Ψηφισε Ζαβαντριωτη μοντελο για φωτογραφιση κ χαντακωσε το νησι κ αλλα χρονια!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Που να την παει την 100 καρδιναλιων δεν περναει κ ευκολα σε ολα τα σημεια καπου βρισκει στο υψος....απο τι να ειναι αραγε;;;
(διαγράφεται μια φράση με υπονοούμενο - Εν Άνδρω)
..... το βολεμα να υπαρχει η δοξα κ τα υπολοιπα γαργαρα.....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να τον παρουν στο συλλογο γυναικων να τους διοικεί!
Αν κ ουτε εκει θα τα καταφερει....
Το πολυ πολυ να τον ξαναδιαλυσει ....εχει τωρα κ <<οικογενειακο ιστορικο>> στις υποψηφιοτητες του με ενδοξο παρελθον στην παρολιγο διαλυση του εν λογω συλλογου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει ένας υποψήφιος δήμαρχος που ξεχωρίζει από τους άλλους τέσσερις για την έπαρση του , που εμφανιζεται σε καταστροφικό βαθμό. Ο ίδιος είναι και ο μόνος από τους πέντε υποψηφίους που αποδέχεται και απολαμβάνει το face control
που κάνει η πανταχού παρούσα σύζυγός του στους συμπολίτες μας. Και επιπλέον το μόνο έργο που θα αφήσει πίσω του είναι η λάσπη που επέλεξε να πετάξει όλη την προεκλογική περίοδο με το γνωστό αποκορύφωμα ..... Κε Γιαννιση συγχαρητήρια για την κίνησή σας που ήταν και μονόδρομος, γιατί κανένας δεν δικαιούται να σπηλωνει την αξιοπρέπεια κανενός με αερολογιες. Μας διδάσκετε καινούρια ήθη , που πραγματικά τα έχει ανάγκη το νησί μας για να γυρίσει σελίδα. Καλή επιτυχία κ.Γιαννιση, και εύχομαι να έχει την τύχη η Άνδρος να είστε εσείς ο νέος μας δήμαρχος .

This comment was minimized by the moderator on the site

Αληθεια ολοι αυτοι που εβαλαν μαζι του υποψηφιοτητα δεν ντρεπονται;
Δεν ντρεπονται να στηριζουν καποιον που ενα εργο δεν εχει να αφησει πισω του αλλα να κατηγορει κ να λασπολογει ειναι πρωτος;;
Πεντε χρονια τωρα εχει απλα ενα πολυπληθες υλικο φωτογραφιων κ αυτοπροβολης κ τιποτα αλλο!
Τον εγκατελειπαν οι συμβουλοι του κ δεν ειχε τη παραμικρη ευθιξία να παραιτηθει...
Ενα συγνωμη εχει ζητησει στις ομιλιες του;
Αλλα τι συζηταμε αραγε;;
"δεν φταιει αυτος...τοσος ηταν"!
Κανενας αλλος δημαρχος δεν εχει στην ιστορια της Ανδρου τετοια καταντια...η λεξη ντροπη ειναι πολυ λιγη για να σας χαρακτηρισει!
Τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους κ@@@@@...οχι μεγαλους σε εκταση κυρ δημαρχε....
Εσεις δεν εχετε καν το "τακτ", την παιδεια κ την αξιοπρεπεια να ειστε συνετος κ μετριόφρων...
Καλα λενε αν θες να δεις την ποιοτητα ενος ανθρωπου δωστου εξουσια....

Περισσότερα