Δ. Λοτσάρης: Όλοι ΜΑΖΙ για την Άνδρο...

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Άνδρου Δ. Λοτσάρη - Εν Άνδρω)

Αγαπητοί Ανδριώτες,

Δύο εικοσιτετράωρα  πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών καλώ όλους να ψηφίσετε  με το βλέμμα στο μέλλον.

Για έναν Δήμο που θα λειτουργεί με στόχο την επιστροφή των νέων στο Νησί μας.

Για έναν Δήμο μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μηχανισμούς. Για έναν ανοιχτό Δήμο σε όλους.

Χαιρετίζω την δήλωση στήριξης του Δ Γιαννίση προς την ομάδα μας και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα το καλό όλης της Άνδρου

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία μου τόσο με τον νέο Έπαρχο Άνδρου Δ. Λάσκαρη, όσο και με τον Περιφερειάρχη κ.Γ. Χατζημάρκο, θα είναι άψογη και θα βοηθήσει τα μέγιστα το Νησί μας να αλλάξει πορεία.

Αγαπητοί Ανδριώτες,

Είμαι ένας νέος ηλικιακά, ελεύθερος επαγγελματίας που ζω και εργάζομαι έχοντας ακριβώς το ίδιο άγχος και τον ίδιο προβληματισμό που έχουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του τόπου μας. Που αγωνιώ για την δεκάμηνη οικονομική απραξία του Νησιού.

Η ανάπτυξη του Νησιού μας από την μία άκρη ως την άλλη αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, όπως και η διοίκηση του Δήμου χωρίς τα φαινόμενα αλαζονείας και τοπικισμού που ζήσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια.

Για μένα και τα 21 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι για όλη την τετραετία οι συνεργάτες μου με τους οποίους θα δουλέψω ανεξάρτητα από την παράταξη με την οποία εκλέχτηκαν. Αυτό άλλωστε επιδιωκεί και το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που δεν δίνει πλειοψηφία σε κανέναν.

Απευθύνομαι σε έναν προς έναν προσωπικά τους  Ανδριώτες.

Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή. Η στιγμή που θα πούμε «φτάνει» στην κατρακύλα των τελευταίων ετών. Μου θα πούμε «όχι»  στην διοίκηση για τους λίγους και τα προσωπικά συμφέροντα.

Που θα πούμε ναι στην ενότητα, την πρόοδο και  την διαφάνεια .

Όλοι ΜΑΖΙ για την Άνδρο!!!!

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

γι αυτο ψηφιζουν Σουσουδη , οι ανθρωποι ζουν 100 χρονια πισω.
Μονο αν κυκλοφορει ο Δημαρχος στην αγορα κ τον βλεπουμε ειναι καλος αν οχι τοτε δεν μας κανει.
Γι αυτο η Ανδρος δεν θα παει ποτε μπροστα αλλα μονο πισω.
Κατι μου θυμιζει αυτο απο το παρελθον επι δημαρχιας Γιαννιση, οταν ελειπε καποιες μερες η μιλουσε στο τηλεφωνο καποιοι γκρινιαζαν γιατι δεν εκανε τα καραγκιοζιλικια που βλεπουν τωρα.
Τελικα τα εργα που εχουμε ειναι του Γιαννιση κ οχι οσων κυκλοφορουν παρελασουν κ φωτογραφιζονται.
Ψωροφαντασμενοι ανικανοι κ φελλοι επιβιωνουν κ το αποτελεσμα ..ενας τοπος που θα πηγαινει πισω

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενώ ο Κύριος Σουσούδης που ζει εδώ ,δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα έργα του. Οπως λέει κ ο λαός της στραβής..της φταίνε οι τρίχες.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ : "LOGIKOS"

1. Εάν έγραφες τόνομά σου ΛΟΓΙΚΟΣ θα υπονοούσες ότι εκφράζεις ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Γράφοντάς το LOGIKOS που δεν σημαίνει τίποτα σε καμμιά γλώσσα μάλλον ξέρεις κι ο ίδιος ότι λες ότι λάχει.
2. Η ΛΟΓΙΚΗ των αριθμών λέει ότι ο Σουσούδης ξεκίνησε με 60% και μόνος του τόκανε 33%. Ξεκίνησε με 13 δικούς του συμβούλους στους 21 και κατέληξε με μόλις 6 λόγω της εγνωσμένης ικανότητάς του να συνεργάζεται. Τώρα πήρε 8 συμβούλους στους 21, με την ίδια μαθηματική λογική θα τους κάνει σύντομα 3,7 ή στο ακέραιο το πολύ 4.
3. Ο Καπάκης λέει γραπτώς ψήφο κατά συνείδηση στους ψηφοφόρους του την δεύτερη Κυριακή. Από πού προκύπτει η συμφωνία συνεργασίας του με τον Σουσούδη? Υπαινίσεσθε υπόγειες βρώμικες συναλλαγές που τις κρύβουν και οι δυό από τον λαό? Γιατί?
4. Ο Καπάκης λένε οι κακές γλώσσες ότι εθεάθη την Δευτέρα στο Γαύριο να παροτρύνει ψήφο στο Σουσούδη. Η Τασούλα έχει γραφτεί σε άλλα σχόλια ότι πόρτα-πόρτα πάει το μήνυμα όλη τη βδομάδα , και ότι ο γιατρός έλεγε στους ασθενείς πρώτη Κυριακή Καπάκη, δεύτερη Σουσούδη. Εχει λοιπόν δίκηο ο Σουσούδης που λέει ότι έχει συμφωνήσει με τον Καπάκη σε πλήρη συνεργασία? Ο δίγλωσσος Καπάκης θα βγεί έστω και την τελευταία στιγμή να διαψεύσει την συνεργασία, την Τασούλα, τον γιατρό και τον Σουσούδη ή άλλα γράφει , άλλα λένε, άλλα συμφωνεί υπογείως στα σκοτάδια και ΓΙΑΤΙ??? Οι ψηφοφόροι του είναι πολίτες ή τους θεωρεί πρόβατα επί σφαγή? Εχει τα κότσια και την πολιτική ευθιξία να βγεί να τα διαψεύσει???

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην ανησυχείτε το πιο ξοφλημένο χαρτί....
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ότι γράφετε είναι κραυγαλέα ψέματα. Όλο το Μπατσί ξέρει το αντίθετο. Πεστε μας γιατί να τα αναρτήσουμε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κ. Λότσαρης θα γίνει εξ' αποστάσεως Δήμαρχος; Πόσες ημέρες την εβδομάδα θα διοικεί το νησί εάν εκλεγεί;
Λέει ότι είναι ελεύθερος επαγγελματίας που ζει και εργάζεται. Φαντάζομαι εννοεί στην Αθήνα;
Η ΟΙκογένειά του μένει Αθήνα, έτσι δεν είναι; Καλό θα είναι να μας ενημερώσει για το πως σκοπεύει πρακτικά να είναι δήμαρχος εξ' αποστάσεως!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ένα καλό ερώτημα χρειάζεται μια καλή απάντηση. Το ερώτημα σας έχει δύο σκέλη.
Το πρώτο αφορά τον Λοτσάρη. Έχει δηλώσει πως θα μείνει μόνιμα στην Άνδρο. Έχει επιχείρηση και στην Άνδρο. έχει και αντικαταστάτη στις επιχειρήσεις στην Αθήνα.
Το δεύτερο αφορά την άγνοια σας στην ιστορία του νησιού μας. Μια φορά κι έναν καιρό κάπου εκεί στο 1956 - 1960 οι ανδριώτες της Χώρας έβγαλαν δήμαρχο τον Μ. Πολέμη που δεν έμενε και δεν έμεινε ποτέ μόνιμα στην Άνδρο.
Κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινε στην οικογένεια του στην Αθήνα. Πέντε μέρες δούλευε στην Άνδρο. Μέσα σε 4 χρόνια η Χώρα άλλαξε. Ολοκληρώθηκε η πλατεία Γηροκομείου, φτιάχτηκε η πλατεία Αφανή Ναύτη και ο Αφανής Ναύτης. Έγιναν έργα (ηλεκτρική, νερό κλπ).
Εκπόνηθηκε σχέδιο πόλης για τους Ανεμόμυλους. Όμως βρήκε αντίδραση από τον αντίπαλο συνδυασμό μόνιμου και προοδευτικού κατοίκου και το μπλόκαραν. Και μετά τον Πολέμη καταργήθηκε από τον μόνιμο και προοδευτικό κάτοικο. Έτσι η Χώρα που άλλαξε όψη σε 4 χρόνια δεν απέκτησε περιφερειακό δρόμο και οι Ανεμόμυλοι έγινα μια συνοικία χωρίς σχέδιο και χωρίς δρόμους. Στο τέλος της 4ετίας ο Πολέμης γύρισε σπίτι του. Και ο μόνιμος της αντιπολίτευσης έγινε δήμαρχος. Και η Χώρα κάθισε στα αυγά της...
Αυτά για τα περί "που μένεις". Το θέμα είναι "τι κάνεις" αγαπητέ μου... Αν σπέρνεις κουκιά κουκιά θα βγάλεις. Αν σχεδιάζεις το μέλλον θα έχεις μέλλον... Μερικοί μένουν στο παρόν. Άλλοι μένουν στο μέλλον...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Δημήτης Λοτσάρης δεν μπορεί να διοικήσει το νησί, βάσει των εδρών που έχει λάβει. Με 6 έδρες θα πρέπει να κάνει συνεργασίες. Η μια και σίγουρη συνεργασία είναι με τον Δημήτρη Γιαννίση. Πάμε λοιπόν στο 6+2=8 έδρες. Λογικά ο κος Γιαννίσης θα μετακομίσει στην Πάρο πάλι, οπότε είτε θα παραιτηθεί ώστε να πάρει άλλος την έδρα του από τον συνδυασμό του είτε δεν θα έρχετε στα συμβούλια. Άρα μιλάμε για 7 με 8 έδρες. Θα πρέπει λοιπόν ο κος Λοτσάρης να συμπορευθεί με τον κ. Καπάκη. Γίνεται αυτό όμως;;; Ο ίδιος εκτέθηκε λέγοντας δημόσια ότι υπάρχει συνεργασία Καπάκη με Σουσούδη. Ο κος Μπάλας με 1 έδρα δεν μπορεί να παίξει κανένα βασικό ρόλο. Συνεπώς, θεωρώ ότι η εκλογή του κ. Σουσούδη είναι μονόδρομος, προκειμένου να μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος Άνδρου.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Δηλα΄δή ο Δήμος διοικήθηκε επί 5ετία; Και πόσοι σύμβουλοι διοικούν σήμερα τον Δήμο; Μόνμο 6 υπέγραψαν μαζί με τον Σουσούδη. Άρα έχει 6!!! Κι όμως εσείς μιλάτε για μονοδρόμους. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η κυρία Τασούλα όπως λέτε έφυγε αλλά όλο ήταν και είναι κ εκείνη και η επιχείρηση του συζύγου της. Μη τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ¨ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨
ΜΕ ΤΗΝ Συνέντευξη των κ. Σουσούδη και Λοτσάρη, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΠΛΟΥΣΚΑ.
ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑΙ ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.
ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα σου λύσω την απορία για τους ψηφοφόρους του Σουσούδη...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα σας λύσουμε και την δική σας απορία. Λάσπη δεν μεταφέρει το site...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα