ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πόσοι και γιατί διαβάζουν το ΕΝ ΑΝΔΡΩ (Google Analytics 2015-2019) - Κορυφαίες δημοσιεύσεις, δημοτικές εκλογές, ρεκόρ του Αυγούστου...

Τελικά πόσοι διαβάζουν το Εν Άνδρω αναρωτιούνται φίλοι και αντίπαλοι. 'Η, μάλλον αντίπαλοι και φίλοι. Γιατί όσοι δεν μας συμπαθούν για την συχνά κριτική ή και αποτιμητική στάση μας μπορούν να οριστούν σαν αντίπαλοι του site. Όμως στην πραγματικότητα δεν είναι.Είναι κυρίως αντίπαλοι - λόγω άγνοιας ή λόγω προσωπικών θέσεων - ενός πολιτικού πολιτισμού, ο οποίος εκτός από τις εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια συμπεριλαμβάνει και καθημερινή κριτική, αλλά και τακτικές αποτιμήσεις των αιρετών.

Με τον τρόπο αυτό οι μεν αιρετοί νοιώθουν πως κρίνονται και δεν κάνουν υπερβάσεις ή καταχρήσεις της εξουσίας. Το Εν Άνδρω στα 6 χρόνια της ύπαρξης του έχει ασκήσει κριτική, αλλά και έχει αναδείξει τα ουσιαστικά έργα και την καθημερινή φροντίδα της διαχείρισης των πραγμάτων. Και έχει στηρίξει το κοινό της Άνδρου. Άνοιξε νέα θέματα, άνοιξε νέες διαδρομές, επέδειξε σταθερή στάση. Αλλά και αν σε κάτι λάθεψε και το παραδέχτηκε και δημοσίευσε τα νέα δεδομένα ή τις νέες εκτιμήσεις και αποτιμήσεις. Γι' αυτό και η άνοδος μας ήταν σταθερή όλα αυτά τα χρόνια

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η επισκεψιμότητα του Εν Άνδρω από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2019 κατά μήνα. Επί 56 μήνες (4 χρόνια και 8 μήνες) η πορεία του Εν Άνδρω είναι (ανάλογα με την εποχή - άλλη απόδοση έχει τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη που οι αποδόσεις είναι χαμηλές και άλλη Ιούλιο-Αύγουστο που οι αποδόσεις λόγω σεζόν είναι υψηλές) σταθερά ανοδική. Ξεκινά από μέσο όρο επισκέψεων τον Ιανουάριο του 2015 32.636 εισόδους στο site και φτάνει τον Αύγουστο του 2019 153.254 εισόδους. Μια άνοδο πάνω από 120.000 εισόδους!!! Αλλά και σε σχέση με τον Αύγουστο του 2017 και του 2018 το νέο ρεκόρ του Αυγούστου 2019 είναι εμφανές: το 2017 είχαμε 101.397 επισκέψεις, το 2018 είχαμε 122.174 επισκέψεις και το 2019 είχαμε 153.254 επισκέψεις.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η ίδια εντυπωσιακή ανοδική πορεία εισόδου παρουσιάζεται και στους χρήστες. Το Εν Άνδρω ξεκινά τον Ιανουάριο του 2015 με 12.981 χρήστες τον μήνα και φτάνει τον Αύγουστο του 2019 τους 55.274!!! Η άνοδος είναι σαφής αν δούμε τις κορυφώσεις του Αυγούστου του 2017, που είναι 35.487 και του Αυγούστου του 2018 που είναι 46.261!!! Τέλος τον Αύγουστο του 2019 φτάνει τους 55.274!!!

Τα παραπάνω διαγράμματα δείχνουν πως από την αρχή διαβαζόταν, αλλά με τα χρόνια και με το εύρος της έγκριτης θεματολογίας του διαβάζεται πλέον καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Ήδη η δημοσκόπηση του Μαρτίου 2019 έδειξε πως διαβάζεται σε τακτική βάση από το 47% των κατοίκων του νησιού. Δεύτερος στο διαδίκτυο ήταν ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης με 10% που είναι κι αυτός με τον τρόπο του παρών ως ανεξάρτητη φωνή στα δρώμενα του νησιού εδώ και χρόνια. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα μέσα είναι μικρότερες προσπάθειες και σε τακτικότητα και σε απήχηση και σε εμβέλεια.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Μια εφετεινή φωτογραφία της αναγγελίας του πανηγυριού της Άρνης, που έφτασε σε πολύ μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας στο Εν Άνδρω. Το πανηγύρι της Άρνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα κάθε καλοκαίρι. Από το 2017 μέχρι σήμερα κάθε χρόνο το Εν Άνδρω έχει ξεχωριστό αφιέρωμα συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάδειξη του στο πρώτο πανηγύρι του νησιού. Ξεκίνησε με 3.500 το 2017 αναγνώσεις η ανάρτηση του στο Εν Άνδρω, έφτασε περίπου τις 7.000 το 2018. Κι εφέτος έφτασε τις 6.000 αναγνώσεις. Κανένα άλλο από τα πολλά πανηγύρια του νησιού δεν πλησίασε ποτέ αυτά τα νούμερα. Όλα τα άλλα φτάνουν γύρω στις 3.000-3.500 αναγνώσεις. Η Άρνη είναι πλέον εκτός από το μεγαλύτερο πανηγύρι του καλοκαιριού στην Άνδρο και το μεγαλύτερο σε ηλεκτρονική επισκεψιμότητα πανηγύρι του καλοκαιριού. Και συνάμα είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που παρουσιάζουμε τακτικά και ολοκληρωμένα με ρεπορτάζ, αλλά και κριτική τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού της Άνδρου. Οι παρουσιάσεις μας στα φεστιβάλ της Άνδρου ήταν τα πρώτα χρόνια ανάμεσα στα πρώτα σε αναγνωσιμότητα. 

Σήμερα παρουσιάζουμε την διαχρονική απήχηση του Εν Άνδρω από τον Ιανουάριο του 2015, όταν το site μπήκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης του Google Analytics, του μόνου διεθνούς μέσου ανάλυσης της εικόνας ενός site, blog κλπ στο διαδίκτυο. Επίσης παρουσιάζουμε μια σειρά νέων διαδρομών που άνοιξε το Εν Άνδρω με τα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία του στην πολιτική (εκλογές 2019), στην ιστορία (ναυτικές ιστορίες), στα μεγάλα γεγονότα (ναυάγιο Χρυσή Αυγή κλπ), στην οικονομία, στη ναυτιλία, καθώς και το ελυρος των ρεκόρ που πέτυχε τον Αύγουστο 2019. Και τέλος παρουσιάζουμε την απήχηση του site κατά χώρες όπου υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την Άνδρο και τα θέματα της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακόμα και αυτή η προσεκτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση της διαδρομής του Εν Άνδρω στηριχθήκαμε μόνο στις διεθνείς στατιστικές έρευνες του Google-Analytics. Και διασταυρώσαμε τα στοιχεία από τον μεγάλο διεθνή ερευνητικό αποτίμησης των Site & Blog σε όλο τον κόσμο, το ΑΛΕΧΑ, αλλά και με τα στατιστικά στοιχεία του facebook. Όμως εδώ λόγω χώρου και έκτασης παρουσιάζουμε μόνο τα στοιχεία της Google συνοδευόμενα με στοιχεία από το διαχειριστικό του Εν Άνδρω. 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η δημοσίευση τον Απρίλιο του 2017 (ιδέα και συνδρομή του φίλου και συναδέλφου Δημήτρη Σταυρόπουλου) για την ιστορική ταινία "Κορίτσια στον ήλιο" (Γιάννης Βόγλης - Αν Λόμπεργκ) που γυρίστηκε στο Μπατσί το 1968 και έφερε την Άνδρο στο διεθνές και ελληνικό τουριστικό προσκήνιο είναι μια διαχρονική επιτυχία του Εν Άνδρω. Δεκάδες χιλιάδες την έχουν δει και διαβάσει (κοντεύει 20.000). Και το εντυπωσιακό είναι πως εξακολουθεί 2.5 χρόνια αργότερα να διαβάζεται. Όπως συνέβη κι εφέτος τον Αύγουστο. Στα πολιτιστικά της Άνδρου ξεφύγαμε πολύ πιο πέρα από τα τετριμμένα και αγγίξαμε μεγάλα ζητήματα με ιδιαίτερη σημασία για το νησί.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 (από το διαχειριστικό του Εν Άνδρω).

Μερικοί αναρωτιούνται τι αναγνωσιμότητα είχε το Εν Άνδρω στις εκλογές. Κι εμείς αναρωτηθήκαμε το ίδιο όταν είδαμε την εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα poy είχαν μια σειρά δημοσιευμάτων μας που - αν και καθαρά πολιτικά - κινήθηκαν σε υψηλά για την θεματολογία τους επίπεδα. Ήτοι, από 3.00ο μέχρι 6.500 αναγνώσεις, ενώ τα αποτελέσματα κινήθηκαν από 26.000 μέχρι 33.000 επισκέψεις (στη δεύτερη περίπτωση λόγω φόρτου έπεσε το site για μια ώρα περίπου)!!!

ΛΕΖΑΝΤΑ: Όπως βλέπουμε από τα παραπάνω νούμερα μεγάλη επισκεψιμότητα είχαν τα αποτελέσματα (παρουσιάσεις και αναλύσεις) που κυμάνθηκαν από 3.000 μέχρι 33.000 επισκέπτες!!! Πολύ καλά πήγαν και οι προεκλογικές αναλύσεις, κριτική, εκτιμήσεις, τοποθετήσεις, δημοσκόπηση κλπ που κίνηθηκαν από 2.500 μέχρι 6.500 αναγνώσεις εκάστη. Κάτι που αποδεικνύει πως το Εν Άνδρω ήταν εκεί και έδωσε με τον τρόπο του τον τόνο των εκλογών και προεκλογικά και μετεκλογικά. Οι αριθμοί αν ληφθεί υπόψη πως ψήφισαν περίπου 6.000 ψηφοφόροι δείχνουν την μεγάλη δυναμική του site και στους πολιτικά ενδαφερόμενους.

 ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Το Εν Άνδρω πρώτο εισήγαγε ξεχωριστή θεματολογία για τη ναυτική Άνδρο αναδεικνύοντας δεκάδες ναυτικές ιστορίες και περιπέτειες στη θάλασσα σε ένα ναυτικό νησί που σπάνια μίλαγε για τους άνδρες που θαλασσοπνίγονταν και μόνο για τις γυναίκες που ζούσαν μόνες με τα παιδιά τους. Παιδί ενός πατέρα που δεν επέστρεψε από το καράβι ο διαχειριστής του Εν Άνδρω είχε και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία, όχι μόνο για τις μητέρες, αλλά και για τους πατεράδες που έζησαν φουρτούνες, ναυάγια, αγωνίες, ελπίδες, θάλασσες. Μόνοι και μακριά. Ανοίξαμε το κεφάλαιο "Ναυτικές Ιστορίες" που έκανε ρεκόρ αναγνωσιμότητας και επισκεψιμότητας. Παραθέτουμε παρακάτω μερικούς πίνακες από κάποιες από αυτές τις ιστορίες...

ΛΕΖΑΝΤΑ: Οι αριθμοί εντυπωσιακοί αποδεικνύουν πως έχουμε ταξιδέψει την Άνδρο των θαλασσών πολύ πέρα από το ορίζοντα της. Συνεργαστήκαμε, αξιοποιήσαμε και προκαλέσαμε δημοσιεύματα. Έγραψαν πολλοί. Γράψαμε και εμείς. Και συχνά πετύχαμε αριθμούς-ρεκόρ που κυμαίνονται από 7.000 μέχρι 102.000 αναγνώστες! Και έτσι απλώσαμε την Άνδρο στην Ελλάδα, αλλά και πολύ πιο πέρα. Επισημαίνουμε απλώς για την ιστορία τα δημοσιεύματα για την ακτοπλοΐα (από 10.00 μέχρι 30.000 αναγνώστες). από τους ανδριώτες καπεταναίους (από 39.000 μέχρι 42.000 αναγνώστες), για τις ναυτικές περιπέτειες ναυτικών της Άνδρου (από 40.000 μέχρι 85.000 αναγνώστες), το αυτοβιογραφικό μας (85.000 αναγνώστες) και τέλος του φίλου και συναδέλφου για το Αβερωφ (από 75.000 μέχρι 102.000 αναγνώστες). Νούμερα πολύ πέρα από τα όρια της Άνδρου.

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Το ναυάγιο του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το παρουσιάσαμε πρώτη φορά με 33 χρόνια απόσταση. Στους νεώτερους ήταν γνωστό σαν απόηχος ή είχε σχεδόν ξεχαστεί. Σκύψαμε πάνω του με σεβασμό και αγάπη. Και με την βοήθεια του Σίμου Λάβδα - από τους ελάχιστους διασωθέντες - το φέραμε στο προσκήνιο πανελληνίως με το δημοσίευμα "33 χρόνια από τη  νύχτα που βύθισε την Άνδρο στο πένθος". Το διάβασαν πάνω από 101.000 αναγνώστες!!! Το πρώτο αφιέρωμα ακολούθησε και δεύτερο την επόμενη χρονιά. Σε αφήγηση Λινάρδου Πέτσα: "Κατά λάθος επιβάτης... για την κόλαση". που το διάβασαν πάνω από 50.000 αναγνώστες.

Το Εν Άνδρω είχε κάνει το χρέος του απέναντι στη ναυτική Άνδρο και στους χαμένους ναυτικούς της. Είχε αξιοποιήσει όλες τις ιστορικές πηγές, μαρτυρίες, ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Και είχε ταξιδέψει τις μνήμες της στα πέρατα της Ελλάδας. Και η διαδρομή μας ολοκληρώθηκε με την συμπερίληψη του αφιερώματος του Εν Άνδρω και του ρεπορτάζ του Διαμαντή Μπασαντή σε βιβλίο για τα ναυάγια της Άνδρου που έβγαλε ο Γιάννης Μαμάης στις εκδόσεις Gutemberg. Κάτι που το αποτύπωσε πλέον και ως βιβλίο μνήμης και ιστορίας.

 

 ΛΕΖΑΝΤΑ: Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία που ανακάλυψαν πάλι το ξεχασμένο ναυάγιο και άλλα site: από την Αθήνα και την Ελλάδα. Η επισκεψιμότητα στο Εν Άνδρω κυμάνθηκε από 5.000 μέχρι 101.000 αναγνώστες. Ξαναφέραμε στο προσκήνιο την Άνδρο της θάλασσας, την τραγωδία μιας νύχτας που σημάδεψε την Άνδρο και την Ελλάδα. Και ταξιδέψαμε τις μνήμες πολύ πέρα από τον ορίζοντα εκείνης της νύχτας, αλλά και της λησμονιάς που την είχε σκεπάσει. Γιατί: "Όσο τους θυμόμαστε θα ζουν. Αν τους ξεχάσουμε θα πεθάνουν" όπως γράφαμε που το διάβασαν πάνω από 36.000 αναγνώστες.

 H OIKONOMIA ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Από το 2015 μέχρι σήμερα ανοίξαμε με συστηματικότητα την κατηγορία "οικονομία" με αναφορές στην οικονομία του νησιού κατά κλάδο, αλλά και στην ναυτιλία και στην ακτοπλοΐα, οι οποίες μέχρι τότε ελάχιστα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ της Άνδρου. Χιλιάδες οι αναφορές μας σε οικονομικά και ναυτιλιακά ή ακτοπλοϊκά θέματα, με τακτικότητα και συστηματικότητα. Και φυσικά πολλές χιλιάδες οι τακτικοί πλέον αναγνώστες στα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις μας. Θυμιζουμε πως θέσαμε - πρώτοι - το θέμα των ταχυπλόων και των συστηματικών δρομολογίων των συμβατικών. Ακόμα πως θέσαμε - πρώτοι - τα προβλήματα της υπερσυγκέντρωσης πλοίων και δρομολογίων στην Ραφήνα το 2017. Επιπλέον θέσαμε πρώτοι στο μόνιτορ μας τα πλοία της γραμμής μας. Αυτά που δίνουν ζωή ολοχρονίς στην Άνδρο. Χιλιάδες κι εδώ οι τακτικοί αναγνώστες λόγω της νέας θεματολογίας για τα δεδομένα της Άνδρου.

 

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις για την ακτοπλοΐα και την οικονομία της Άνδρου. Από περίπου 3.000 μέχρι 17.000 αναγνώστες δείχνουν την ικανότητα και την δυναμική του Εν Άνδρω με πληροφορίες, αναλύσεις, εκτιμήσεις, παροτρύνσεις κλπ για πρώτη φορά σε μια Άνδρο που είτε αναθεμάτιζε είτε χειροκροτούσε απλώς τα της ακτοπλοΐας. Αναδείξαμε τα προβλήματα και αντιμετωπίσαμε με σύνεση, ψυχραιμία και σωφροσύνη τους ακτοπλόους κερδίζοντας την εκτίμηση τους με τον επαγγελματισμό μας.

 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΑ & ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

 

Η παραπάνω σταθερότητα της ημερήσιας επισκεψιμότητας, αλλά και των χρηστών του Εν Άνδρω, τον μήνα Αύγουστο αποτυπώνεται στο παραπάνω διάγραμμα και στα στοιχεία του πίνακα που ακολουθεί από κάτω. Με σταθερούς χρήστες από 2.800 μέχρι 7.000 ημερησίως και με 153.254 επισκέψεις όλο τον μήνα και με 300.000 προβολές σελίδων το Εν Άνδρω έχει κερδίσει μια από τις καλύτερες θέσεις και στις Κυκλάδες, αν και απευθύνεται σε ένα σχετικά περιορισμένο κοινό της Άνδρου και των καλοκαιρινών επισκεπτών της αυτόν τον μήνα. Είναι λοιπόν η εικόνα της Άνδρου στο νησί, αλλά και έξω από αυτό... 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο παραπάνω καλοκαιρινός οδηγός μας για τα μεγάλα πανηγύρια και τις εκθέσεις της Άνδρου στις 6 Αυγούστου πέτυχε πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας. Ήταν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες που στράφηκαν στο Εν Άνδρω για να έχουν το καλοκαιρινό πανόραμα των δραστηριοτήτων της Άνδρου. Επίσης τα τακτικά οδοιπορικά μας στην Άνδρο, αλλά τα ταξίδια μας εκτός αυτής, άνοιξαν το πεδίο αναφοράς των ανδριωτών και συνάμα άρχισαν και οι άλλοι "απέξω" να γνωρίζουν την Άνδρο και τα μέρη της. Με εμπεριστατωμένες παρατηρήσεις και με προσεκτικές αναφορές. Ακόμα και στα καλοκαιρινά δρώμενα οι αναγνώστες στην Άνδρο και πέρα από αυτήν βρήκαν μια προσέγγιση που άρεσε. Γι' αυτό και μπήκαν κατά πολλές χιλιάδες να μας διαβάσουν. Ιδού ο λόγος που ο παραπάνω οδηγός είχε τόσο μεγάλη απήχηση...  

 

Η Goougle Search Console αποτίμησε και μας έστειλε την απόδοση του Εν Άνδρω κατά δημοσιεύματα και άμεση επισκεψιμότητα χωρίς την παρέμβαση του facebook. και επιπλέον την κατά χώρα τον μήνα Αύγουστο απευθείας αναζήτηση στο Google του https://www.enandro.gr/. Από αυτά επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις απευθείας αναζητήσεις κατά χώρα. Για να έχετε μια εικόνα το ποιοι και από ποιες χώρες μας ψάχνουν.

37.900 επισκέπτες από την Ελλάδα έψαξαν κατ' ευθείαν στο ίντερνετ (χωρίς να περάσουν από το fecebook) για το Εν Άνδρω. Αυτό σημαίνει πως όλοι αυτοί ξεκινούν απευθείας αναζήτηση για το site. Κάτι που δείχνει πως έχει πλέον γίνει συνείδηση σε όλους αυτούς και καθημερινή αναζήτηση. Καλή ήταν η αναζήτηση και στην Κύπρο, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με κοντά 300 αναζητήσεις. Απευθείας αναζητήσεις (χωρίς facebook) υπάρχουν και στη Γερμανία και στην Βρετανία. Είναι αναγνώστες σταθεροί, αλλά μεμονωμένοι, που διατηρούν μια σταθερή επαφή με την Άνδρο. Τέλος όλες οι άλλες απευθείας αναζητήσεις τις περισσότερες φορές είναι από πλοία ανδριώτικα σε όλο τον κόσμο. Εκτός από περιστασιακούς αναγνώστες από χώρες όπως Ελβετία, Ολλανδία, Αλβανία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία κλπ.

Βεβαίως υπάρχουν πάρα πολλές χιλιάδες επισκέπτες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που μπαίνουν στο Εν Άνδρω από το facebook. Οι κοντά 9.000 ακόλουθοι και φίλοι της Σελίδας μας στο facebook το πιστοποιούν.

Κορυφαίες χώρες αναζήτησης για το Εν Άνδρω στο Google

Δεν συμπεριλαμβάνεται η αναζήτηση του site μέσω facebook 

Ελλάδα

37.871

Κύπρος

293

Ηνωμένες Πολιτείες

276

Γερμανία

130

Ηνωμένο Βασίλειο

108

Άγνωστη Περιοχή

56

Τουρκία

44

Καναδάς

32

Ελβετία

31

Κάτω Χώρες

30

Γαλλία

26

Ιταλία

20

Βέλγιο

20

Ισπανία

18

Τόγκο

17

Αυστραλία

15

Σουηδία

12

Αλβανία

10

Λουξεμβούργο

10

Πουέρτο Ρίκο

7

Ρουμανία

6

Σαουδική Αραβία

6

Σιγκαπούρη

6

Ουκρανία

5

Ρωσία

4

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το παραπάνω διάγραμμα και ο πίνακας, αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο έγκυρο είναι το "Εν Άνδρω". Εάν δεν ήταν, δεν θα είχε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα διαχρονικά. Αλλά αυτές οι έρευνες είναι... ψιλά γράμματα για τους κακεντρεχείς. Αυτά να τα βλέπει ο Σουσούδης... τα υψωμένα φρύδια και το αλαζονικό ύφος, ...της αγοράς και όλο το παρεάκι ....που βρίζουν το "Εν Άνδρω" γιατί τους βγάζει .... στη φόρα. Συνεχίστε Κύριε Μπασαντή και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας που μας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Άνδρο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην προσωποποιείτε την κριτική με χαρακτηρισμούς εκτός από αυτούς που έχουν πολιτική χροιά. Κάνουμε μια προσπάθεια να μην κάνουμε το λάθος που κάνουν οι άλλοι εναντίον μας. Στο μέτρο του δυνατού το έχουμε καταφέρει. Όπου αστοχούμε το διορθώνουμε.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro