ΓΑΥΡΙΟ: Το τοπικό και το άτοπο...

Ο Αντώνης Γιαννακαρώνης (αντιπρόεδρος) και ο Νίκος Χέλμης (πρόεδρος) του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου

Μόλις είχα εοιστρέψει Άνδρο και κάθισα με έναν φίλο για καφέ στο Γαύριο. Δεν πέρασε λίγη ώρα και ένας κύριος μας χαιρέτισε. Ο φίλος του είπε να κάτσει μαζί μας. Χαμογελαστός συστήθηκε: Νίκος Χέλμης, πρόεδρος του τοπικού στο Γαύριο. Δεν τον γνώριζα και ανέφερε κάποιο παλιό περιστατικό. Το θυμήθηκα.

Μετά άνοιξε μια πολιτική συζήτηση ζητώντας να έχουμε συνεργασία και να έχει βήμα για τα προβλήματα του Γαυρίου στο Εν Άνδρω. Αυτονόητο αποκρίθηκα. Άλλωστε ποτέ - όπως εξήγησα - δεν έκλεισε το site τις πόρτες του στο Γαύριο και στους τοπικούς παράγοντες, είτε πολιτιστικούς είτε πολιτικούς. Κι ανέφερα την καλή συνεργασία με τον Κάρλος όσο έμεινε πρόεδρος, αλλά και με τον Φιλοπρόοδο επί προηγούμενων διοικήσεων. Και βήμα δώσαμε και δημοσιότητα δώσαμε και στήριξη παρείχαμε. 

Δύο μόνο άνθρωποι - παρά το γεγονός πως ποτέ δεν γράψαμε εναντίον τους - άρχισαν πόλεμο. Είχαν πολιτική σκοπιμότητα. Ο ένας ενεργώντας για λογαριασμό του κ. Σουσούδη και η άλλη για λογαριασμό του κ. Καπάκη. Απαντήσαμε και στους δύο πολύ προσεκτικά. Όμως τη στάση τους καθόριζαν οι προσωπικές πολιτικές εξαρτήσεις τους. Και έτσι άθελα μας βρεθήκαμε απέναντι τους. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να τα έχουμε καλά με όλους, καταλήξαμε.

Κάπου εκεί είχε έρθει στην παρέα και ο Αντώνη Γιαννακαρώνης, αντιπρόεδρος του νέου τοπικού συμβουλίου. Χαμογελαστός και με αγγλικό χιούμορ (αν και δεν είχε πάει στην Αγγλία). Και οι δύο τόνισαν πως είναι ανεξάρτητοι. Έτσι κατέβηκαν στις εκλογές και το εννοούν. Συνεπώς χωρίς εξαρτήσεις κάνουν μια νέα αρχή. Και ως ανεξάρτητοι ζήτησαν συνεργασία με όλους και το Εν Άνδρω για να προωθήσουν λύσεις στα προβλήματα του Γαυρίου. Για τον λόγο αυτό ζήτησαν από τον δήμαρχο και τις αρμοδιότητες που τους δίνει ο νόμος. Κάτι που είναι πολύ λογικό. Μετά περιέγραψαν την κατάσταση που παρέλαβαν από τον Κ. Μούλα και την οποία σκοπεύουν να αλλάξουν. Η συζήτηση μαζί μας, εφ' όλης της ύλης, ήταν μέρος της αλλαγής πολιτικής στάσης,  Και στο τέλος εξήγησαν τι θέλουν να κάνουν.

Εκτιμήσαμε την ευθύτητα και την πολιτική στάση τους απέναντι στα προβλήματα του οικισμού, απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους του Γαυρίου, απέναντι στην αντιδήμαρχο και στον δήμαρχο. Και βεβαίως την ευθύτητα - χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις - απέναντι στο Εν Άνδρω.

Μετά τη συζήτηση βγάλαμε και δύο φωτογραφίες με φόντο το λιμάνι. Κι ευελπιστούμε σε μια παραγωγική συνεργασία μαζί τους για το καλό του Γαυρίου. Επιτέλους φαίνεται πως ξεφύγαμε πια από τα άτοπα των προσωπικών αντιπαραθέσεων και των μικροπαραταξιακών αντιθέσεων του χτες και φτάσαμε στα τοπικά προβλήματα, τα οποία για να λυθούν πρέπει να δράσουν όλοι συλλογικά...

Δ. Μπ.

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξεχνάς οτι η Θεοπουλα πριν τπν Θωμά το 2002 ξεπούλησε και την αείμνηστη Κατερίνα Τζοαννου. Ετσι θα πουλήσει στην πορεια και τους Σουσουδη και Τσαουση για να κατέβει αυτή

This comment was minimized by the moderator on the site

Η νέα μας Τοπική ‘’ εξουσία ‘’ το νέο 5μελές Κοινοτικό Συμβούλιο, ποτέ, είναι αλήθεια δεν μας παρουσίασε τον δικό του λόγο και ήταν όντως μια ιδιαιτερότητα εδώ στο Γαύριο, γιατι ,έτσι χωρίς κανένα πρόγραμμα, έστω και με τα βασικά και τα πιο απλά πράγματα για την επερχόμενη θητεία τους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας και εκλέχτηκαν, αν και δεν θα διαφωνήσω,γι αυτό που λένε οι περισσότεροι, ότι δνε υπήαρχε και τίποτ άλλο πιό σοβαρό να ψηφίσουμε !
Αν λοιπον οι κύριοι αυτοί, δεν τολμήσουν τώρα που είναι αρχή, να αγγίξουν τα αρκετά κρίσιμα και αναγκαία, για το τόπο μας, να μας δώσουν απ΄τα δείγματα γραφής και δεν είναι νωρίς που το ζητάνε όλοι, αφού δε το έκαναν προεκλογικά πότε λοιπόν θα το κάνουν ?
Κύριοι νέοι μας κοινοτικοί εκπρόσωποι, στην κοινωνία του Γαυρίου εδώ και 14 χρόνια, δεν υπήρξε, ούτε στιγμή, με ένα success story, ακόμη ακι στα πιό απλά, ζητήματα και σας είναι και εσάς γνωστό δεν χρειάζεται να προσθέσει κανείς τίποτα σε αυτό που ζήσαμε,είανι εικόαν μπροστά μας στην καθημερινότητα μας και όχι μόνον !
Εγκατάλειψη και αδιαφορία, που...έσπασε κόκκαλα, όπως λένε οι πολλοί.
Υπήρξε, ολοφάνερα κύριοι, ένα true story, 14 χαμένων χρόνων, χωρίς να έγινε το παραμικρό σοβαρό έργο υποδομής, ένα story, γεμάτο πίκρα, ανοργανωσιά, ανυπαρξίας παρεμβάσεων, προεκλογικές εξαγγελίες που έμειναν στα λόγια, έμειναν στα όνειρα, που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι για το Γαύριο κατάντησαν εφιάλτες !
Ο δρόμος αυτός, του κατευνασμού, των υποχωρήσεων και της υποταγής, για το κάθε 5μελές,3μελες, Τοπικό μας Κοινοτικό Συμβούλιο, αποδείχθηκε, ότι τελικά είναι καταστροφικό, για οποιοδήποτε έργο και αν δεν εξαγγέλθηκε αυτά τα χρόνια και είναι συμμέτοχοι της αδράνεια όλοι τους !
Είναι αδιέξοδο αν συνεχιστεί αυτό και τώρα απο αυτό το νέο Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου.
Θα πρέπει να αποφύγουν τις παγίδες που ήδη τους στήνουν οι διάφοροι...φωστήρες και δήθεν ...ειδικοί περί αυτών, λέγοντας τους, ότι δεν μπορούν να έχουν ‘’καλά-καλά’’, ούτε γραφείο της Κοινότητας, μέσα στην ίδια μας την κοινότητα !
Κάθε υποχώρηση τους, στα εκ του νόμου προβλεπόμενα, είναι σκέτη υπονόμευση της ίδιας τους της ύπαρξης, σαν εκλεγμένοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι και θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα υποχωρήσουν.
Ιδού η Ρόδος ...ιδού και το πήδημα συμπολίτες μας !

This comment was minimized by the moderator on the site

24 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΥΧΝΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ...ΠΕΤΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..ANYWAY...
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ,ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ...ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣ ΕΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ,ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ( ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΠΡΟΤΡΕΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ), ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΗΨΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΟΠΩΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΓΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ PARKING ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΩΜΟΠΟΛΕΩΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΠ..ΚΛΠ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ''ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ'' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ .... ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΝ ! !
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ...ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ...''ΜΑΝΙ-ΜΑΝΙ ''ΜΕΤΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ 5ΜΕΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ??
ΤΡΕΧΑΤΕ ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

αυτο το αυτοκινητακι, το ηλεκτρικό, του Δημου Ανδρου εδω στο Γαυριο αλήθεια πως αξιοποιείται ? ?
δεν θα έπρεπε 3 φορές την εβδομάδα τον χειμώνα και κάθε μέρα το καλοκαίρι να οργανωθεί με τον αρμόδιο υπάλληλο κια να γυρνάει και να μαζέβει τα όποια σκουπίδια απο τον πάνω δρόμο,τα σοκάκια,γύρωθεν του παλιού δημοτικούκαι της εκκλησίας,προς το καθαριστήριο Κατσίκη και όπου αλλού υπάρχεΙ δρόμος και δρομίσκος ? ?
τι, το έχουν και κυκλοφορεί μόνον μέσα στη παραλία ,το Γαύριο ? τα σπίτια του Γυαρίου δεν πληρώνουν μήπως δημοτικά τέλη κύριοι ?
Γαύριο, δεν είναι μόνον το λιμάνι κύριοι ! !
Οργανωθείτε για τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να σας τα λένε και να τα γράφουν αλλοι ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

...ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ..
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν θέλετε να καταγγείλετε κάποιους ονομαστικά παρακαλούμε μόνο επωνύμως. Το να υπονοείς κάποιους που δεν είναι συγκεκριμένοι είναι άλλο πράγμα από το να καταγγέλλεις συγκεκριμένους ανωνύμως. Εκτός αν κατέχουν δημόσια θέση. Παρακαλούμε λοιπόν προσωπικές αναφορές σε ανθρώπους που δεν κατέχουν δημόσια θέση μόνο επωνύμως. Εσείς αναφέρετε 5-6 ονόματα και σύμβουλοι είναι μόνο 2.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να που και ο Συμεών θυμάται. Και δεν είναι φυτό, όπως θεωρούσε η εν λόγω κυρία. Κι εμείς θυμόμαστε πως το 2019 έφερε τον Γιαννίση και τον πούλησε μισοτιμής. Πιο πριν το 2014 είχαν πουλήσει και τον Θωμά που το 2002 έκλαιγε ότι μαζί του "δικαιώθηκε". Τώρα λέει σε ολους τα μύρια όσα εναντίον του. Την τελευταία ώρα πήδηξε στην βάρκα της ζωής της. Νόμιζε πως θα κερδίσει και θα ξαναδικαιωθεί. Κόλησαν όμως σε χαμηλή πτήση. Και μετά έχασε και ο επόμενος που στήριξε στον δεύτερο γύρο. Μένει με αυτόν που είναι μέχρι να τον αδειάσουν κι αυτόν Γιατί η "δικαίωση" της Θεοπούλας έχει και τρίτο γύρο και πάντα είναι σταθερή στο πούλα αγαπούλα πούλα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ θυμάμαι οπως και πολλοί άλλοι το βράδυ των εκλογών τον Οκτώβριο 2002 στην Υδρούσα μία συγκεκριμένη Κυρία με ΄΄δάκρυα χαράς στα μάτια ΄΄ επειδή ο αγώνας της κατέληξε υπέρ του υποψηφίου Δημάρχου Κυριάκου Θωμά να φωνάζει ΄΄επιτέλους δικαιώθηκα΄΄!!! στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές ( 2019 ) έκανε τήν ΄΄πατάτα της ζωής της΄΄ εμείς ο κόσμος της Υδρούσας ( οι ηλικιωμένοι αλλά και οι νεώτεροι ) σας γνωρίζουμε χρόνια τώρα΄΄πολύ καλά΄΄ σας είπαμε ΄΄αντίο΄΄ στις εκλογές του 1998 το επαναλάβαμε και τώρα τον Ιούνιο του 2019......καληνύχτα ΄΄καλή μας Κυρία΄΄

This comment was minimized by the moderator on the site

Το να συζητάει κανείς μαζί σας..
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην συζητάτε λοιπόν. κυρία μου

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να και κάτι που δεν το ξέραμε αλλά το μάθαμε από το Εν 'Ανδρω , το νέο τοπικό του Γαυρίου " χωρίς εξαρτήσεις κάνει μια νέα αρχή " πλήρως ανεξάρτητο δηλαδή !!!Τότε γιατί ένας τουλάχιστον εκ των κατεχόντων ηγετική θέση στο νέο τοπικό , έχει πάρει σαφή θέση κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. με επανειλημμένα σχόλια , πολιτικές τοποθετήσεις και σαφή υπονοούμενα για τα τεκταινόμενα της νέας κυβέρνησης στο Facebook; Τόση ανεξαρτησία ( πολιτική ή κάποιου άλλου είδους πραγματικά δεν αντέχεται !!!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Προφανώς είστε μπερδεμένοι εντελώς. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ανεξάρτητο τοπικό συμβούλιο σημαίνει στην ελληνική ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από τις τοπικες παρατάξεις. Δεν ενδιαφέρουν οι θέσεις ενός τοπικού συμβούλου για το ευρώ, την Ευρώπη ή τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν βγήκε επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ και τον στήριξε όπως στήριξε τον Καπάκη και την παραταξη του. Τότε το ψηφοδέλτιο ή ο επικεφαλής αποκτούν κομματική χροια. Βγήκε η ΝΔ και στήριξε το ανεξάρτητο τοπικό του Γαυρίου; Αυτά για να μαθαίνετε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ! ! !
''' Που είναι το πρόβλημα με τον Κυριάκο Θωμά; Όλη η Άνδρος και η Υδρούσα ήξεραν πως στήριξε οργανωτικά σε όλη την προεκλογική περίοδο τον Λοτσάρη. Που είναι το πρόβλημα αν τον βοηθά με την πολιτική πείρα και τις επιστημονικές γνώσεις του και μετεκλογικά; Συνεργάτες είχαν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι (Γλυνός-Σουσούδης). Ποτέ δεν γράψαμε κάτι γι' αυτούς εκτός αν ενεπλάκησαν σε πολιτικές αντιπαραθέσεις οι ίδιοι'''

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ
ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
ΕΕΕ...ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ...ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ..
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ....
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ??
ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ω τι αθλιότης Θεέ μου!!! Με ποιον να συντονιστώ αφελή και ανόητε άνθρωπε. Υπάρχει περίπτωση να "συντονιστεί" το Εν Άνδρω με τον δήμαρχο όταν ο ρόλος του είναι άλλος. Από πότε θα πρέπει να περιμένω από τον Λοτσάρη να μου δώσει άδεια; Όσο μου έδωσε άδεια ο Σουσούδης ΄και ο Γλυνός αδαή άνθρωπε.
Έχουμε μια πορεία που άλλα λέει. Έχουμε τρεις παραιτήσεις από θέση συμβούλου υπουργού και μια από αντιπρόεδρος σε Εθνικό Οργανισμό γιατί διαφωνήσαμε πολιτικά. Δεν περιμέναμε κανέναν δήμαρχο να μας "δώσει άδεια". Είστε λοιπόν εκτός πραγματικότητας μιλώντας με τέτοια αυθάδεια...
Αυτή είναι η πραγματική γλώσσα της αλήθειας.
ΥΓ Ο Κυριάκος Θωμάς έβαλε ταφόπλακα στην Υδρούσα επί 8ετία; Αλήθεια κυρία μου; Και γιατί δεν τα γράφατε τότε; Μήπως είχατε άλλους στόχους τότε και άλλους σήμερα καλή μου; Αλήθεια πως δεν ήμουν επί Θωμά στην Άνδρο αφού ΕΓΩ έγραψα εναντίον του δημοσίως και επωνύμως το 2009 για την καταστροφική επιλογή να χωροθετήσει ΧΥΤΥ στην Μελίδα (με στοιχεία) κι αναγκάστηκε να κάνει πίσω λέγοντας: "έκανα λάθος"!
Προφανώς δεν είσαστε τότε εσείς στην Άνδρο και δεν το πήρατε είδηση. Όπως δεν πήρατε είδηση την δημοσιογραφική ενασχόληση μου με τα κοινά της Άνδρου από 2006. Αλλά ήταν στην Χώρα (υπήρχαν 3 Δήμοι το ξεχάσατε).
Εσείς πότε ήσασταν στην Άνδρο και κανείς δεν το ξέρει; Ή, ήσασταν και φυγατε πριν ξανάρθετε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα