ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Έπαρχος Άνδρου για την καταστροφική πλημμύρα

ΑΝΔΡΟΣ 10/10/19

Εκφράζω την θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή μου, προς τους ανθρώπους και τα νοικοκυριά  που επλήγησαν από την καταστροφική καταιγίδα τις προηγούμενες ημέρες στην Άνδρο. Το νησί μας δοκιμάστηκε για ακόμα μια φορά από μια σφοδρή και βίαιη καταιγίδα που παρέσυρε τα πάντα στο διάβα της.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε όμως είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας, και η ανάπτυξη του αισθήματος του εθελοντισμού. Όλοι βοήθησαν και παντού. Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους απλούς πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν, καθώς   και  την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους εθελοντές του ΣΕΔΑ, που με άψογο συντονισμό λειτούργησαν άμεσα και καταλυτικά. Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο,  τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας και τους υπαλλήλους του Δήμου Άνδρου,  για την άψογη συνεργασία που είχαν με την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία του Επαρχείου Άνδρου, καθ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Εύχομαι  να είναι η τελευταία φορά που αντιμετωπίζουμε τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα στην Άνδρο, και να αποκατασταθούν σύντομα οι ζημιές των δομών του νησιού και των πλημμυροπαθών.

Δημήτρης Λάσκαρης

Έπαρχος Άνδρου 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κι εγώ εκφράζω τη θλίψη μου Έπαρχε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δε καθαρίσετε ρέματα και χαντάκια με τη πρώτη πάλι βροχή τα ίδια θα έχουμε.