ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Δεν λειτουργούν τα σχολεία και ευχαριστήριο για πυροσβεστική και εθελοντές

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αναστολή σχολικών μονάδων και παιδικών σταθμών την Τετάρτη 8/1/2020

Κλειστά με Απόφαση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη  Λοτσάρη, θα παραμείνουν την Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020, όλα τα σχολεία της Άνδρου, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, λόγω του κύματος κακοκαιρίας, που ενέσκηψε στο νησί από την Κυριακή, 05  Ιανουαρίου.

Με την σχετική Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία τους για την αυριανή ημέρα, υπό το βάρος των δυσμενών, καιρικών συνθηκών και με στόχο να διασφαλισθεί η άρση τυχόν προβλημάτων λειτουργίας των σχολικών κτηρίων. Για την Τετάρτη, 08.01.2020, έχει προγραμματισθεί τα Κλιμάκια της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να ελέγξουν την κατάσταση όλων των σχολικών κτηρίων του νησιού.

 Ευχαριστήριο Δημάρχου Άνδρου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και προσωπικά τους πυροσβέστες του κλιμακίου της Άνδρου και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες του  νησιού μας που αυτές τις δύσκολες μέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε πολλές και κρίσιμες καταστάσεις που δημιούργησε η καταιγίδα. Έκοψαν πεσμένα δέντρα, άνοιξαν δρόμους, ελευθέρωσαν καλώδια ρεύματος και τηλεφώνου, βοήθησαν σε αποκατάσταση ζημιών, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για το νησί μας. Κάνοντας βάρδιες δύσκολες μέσα στην καταιγίδα και μέσα στη νύχτα. Η Άνδρος δούλεψε και ξεπέρασε πολλές δυσκολίες χάρη σε αυτούς.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αύριο στις 10.00 αντί στις 8.00, Δημοτικά Γυμνάσια Λύκεια................

This comment was minimized by the moderator on the site

Γνωρίζεται αν αύριο Πέμπτη λειτουργήσουν τα σχολεία;Να σας υπενθυμίσω ότι το απαγορευτικό συνεχίζεται και οι δάσκαλοι-καθηγητές απουσιάζουν.Επισης υπαρχει μεγαλη παγωνιά και πιστεύω πως είναι αδύνατον να ζεσταθούν οι αίθουσες.Παρακαλω ενημερώστε μας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρωτήσαμε και μας είπαν θα γίνει σύσκεψη. Δεν ξέρουμε. Περιμένουμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Υπερβολή.......