Εμποδίστηκε πάλι - τα ξημερώματα - στο Γαύριο πλοίο της ΔΕΗ με καλώδια και ανταλλακτικά!

 

PANAGIA PARAVOUNIOTISSA

Σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 3:50 τα ξημερώματα το πλοιάριο (παντόφλα) ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΣΑ που έφτασε στο Γαύριο παρεμποδίστηκε στο να δέσει από 100 κατοίκους που είχαν μάθει για την μεταφορά. Το πλοίο μετά 30λέπτη αναμονή αρόδο έφυγε. Το πλοίο ξεκίνησε από το Λαύριο και μετέφερε ανταλλακτικά και καλώδια για επισκευές της ΔΕΗ στο νησί. Όμως οι κάτοικοι που κινητοποιήθηκαν και κατέβηκαν στο λιμάνι εκείνη την ώρα θεώρησαν πως μετέφερε συναρμολογούμενες ανεμογεννήτριες!!!

Το πλοίο μετέφερε 4 φορτηγά με ανταλλακτικά, καλώδια και συσκευασμένες μηχανές για την ΔΕΗ στην Χώρα. Οι πολίτες που κατέβηκαν εκείνη την ώρα στο λιμάνι το εμπόδισαν να καταπλεύσει και να ξεκινήσει η διαδικασία εκφόρτωσης του. Το Λιμεναρχείο τους ενημέρωσε πως η πράξη της παρεμπόδισης ήταν ποινικώς κολάσιμη. Όμως οι κάτοικοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν.

Επισημαίνουμε πως είναι δεύτερη φορά που πλοίο που μεταφέρει υλικά για επισκευές της ΔΕΗ παρεμποδίζεται από αντιδρώντες στις ανεμογεννήτριες κατοίκους στο Γαύριο. Προφανώς η λάθος πληροφόρηση ή η ανάγκη «αγωνιστικής στάσης» οδηγεί στο φαινόμενο του αποκλεισμού της ΔΕΗ από το νησί ακόμα και για εργασίες συντήρησης. Κάτι που επισήμαναν οι αρμόδιες αρχές στο Εν Άνδρω και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το τι πρόκειται να γίνει για την συντήρηση του δικτύου και των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Τέλος να σημειώσουμε πως αντηλλάγησαν πάλι σήματα μεταξύ Λιμεναρχείου Άνδρου και Εισαγγελίας Σύρου.  Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή διενέργειας προανάκρισης για τα γεγονότα και τις διαπραχθείσες παράνομες πράξεις από τους κατοίκους.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να δω τι παληκάρια εισαστε την επομενη φορα, που θα ειναι και ο εισαγγελέας μαζί..

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί, από ότι καταλαβαίνω συγκεκριμένοι συμπολίτες μας έχουν -άποψη- επί του θέματος αλλά μήπως κυνηγάμε Δον Κιχώτες; Μήπως μας βάζουν να βλέπουμε τα καλώδια για να μην βλέπουμε άλλα; Ελπίζω η καθυστέρηση στην επισκευή που προορίζονταν τα υλικά να μην επηρεάσει το δίκτυο και τελικά ψάχνουμε γεννήτριες για να μην χαλάσουν τα τρόφιμα στην κατάψηξη!

This comment was minimized by the moderator on the site

Από όσο θυμάμαι το νησί, τα γνωστά άτομα "πάμε επανάσταση" μας προσβάλουν υποβαθμίζοντας τον τρόπο ζωής μας με τις ενέργειές τους. Η ΔΕΗ έχει 30 χρόνια ανεμογεννήτριες και δεν νομίζω ότι κανείς μας είχε ποτέ πρόβλημα. Τώρα θυμήθηκαν να κάνουν φασαρία; Ή μήπως υπάρχει κάποιος από τους γνωστούς που κάνουν αντιπολίτευση προσφέροντας έργο - με ανάλογο τίμημα;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως βελάζετε γιατί σας πληγώνουν οι παστούρες που φοράτε;
Καλά θα κάνετε να βγάλετε τις παστούρες που σας φοράνε οι "βοσκοί" σας γιατί θα κρεμαστείτε σε καμμιά περικοκλάδα και οι βοσκοί σας που τους ακολουθείτε πιστά θα λακίσουν πρώτοι και δεν θα λυπηθούν καθόλου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υποκινητες και κουραφελαξα. Βελαζουμε στα μουτρα σας και δεν θελουμε την παστουρα κανενος.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πρώτον μάθετε πως γράφετε το "Αυτοαναιρείστε".
Δεύτερον η αυτοαναίρεση δεν είναι ίδιον δικό μας. Άλλων είναι... Ντοκουμενταρισμένα και βιντεοσκοπημένα πράγματα. Άλλοι κάνουν πολιτικές κωλοτούμπες κάθε δύο μήνες. Αυτοί πολιτεύονται αναζητώντας την ψήφο ενός οργισμένου πλήθους. Εμείς γράφουμε για νηφάλιους αναγνώστες.
Τρίτον, τι σχέση έχει ένα πρόγραμμα εκατοντάδων ανεμογεννητριών σε όλη την Άνδρο και οι σημερινές ανεμογεννήτριες στα άκρα του νησιού;
Τέταρτον, είμαστε και κατά της διασποράς στο κέντρο του νησιού (Γαύριο-Μπατσί) των ανεμογεννητριών Κοπελούζου. Γι' αυτές όμως γιατί δεν μιλά κανείς και κάποιοι δίνουν "μάχες" κάνοντας "επαναστατική γυμναστική" για τα ανταλλακτικά της ΔΕΗ; Ή, δεν το βλέπετε;
Την καλημέρα μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

5 κουλτουριαρηδες και αντιπολιτευτες δήθεν περιβαλλοντολόγοι ξεσηκώνουν 100 πρόβατα μέσα στη νύχτα μέσω fb και κοπαδιαζονται όλοι μαζί μπροστά σε όποιο εμπορικό πλοίο έρχεται να δέσει στο λιμάνι. Ερώτηση: τα πρόβατα φοράνε παστουρες ή είναι θρασα σαν τους υποκινητές τους;;;