ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ (ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ... ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ!!! ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ. ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...

 

Ξεκίνησαν τα νέα έργα για την αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου στην Μεσαριά Πέμπτη 22/10 το πρωί.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου για την Μεσαριά ξαφνιάζει θετικά. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια άρχισαν ασφαλτοστρώσεις στο νησί. Το τελευταίο ασφαλτικό που θυμόμαστε πηγαίνει πίσω στην περίοδο που ήταν έπαρχος Άνδρου ο Γιάννης Μαλταμπές. Ήταν το 2009 και το 2010!!! Κάποιες επισκευές στο επαρχιακό δίκτυο έγιναν από το επαρχείο και το 2018. Αν μετράμε καλά έχει περάσει πάνω από 10ετία για να ξεκινήσουν ασφαλτικά έργα του Δήμου στην Άνδρο!!!

Ολοκληρώθηκαν τα έργα των δημοτικών δικτύων και το φρεζάρισμα στο Νειμποριό. Αναμένεται η ασφαλτόστρωση τις επόμενες μέρες.

Από το 2009-2010 φτάσαμε στο 2018 όταν ο τότε έπαρχος Δ. Λοτσάρης είχε ασφαλτοστρώσει μερικές στροφές (Σκανδαλόρεμα, Πιτροφό, Αμόλοχο). Έπρεπε να αλλάξει δήμαρχος, να φύγει ο δήμαρχος με τα πολλά λόγια στο facebook και το μηδέν έργο στο νησί, για να βρουν οι "βομβαρδισμένοι" από λακκούβες και μπαλώματα δρόμοι της Χώρας και του Νειμποριού μια σοβαρή παρέμβαση αποκατάστασης τους.

Επιπλέον να δουν οι χωραΐτες και οι ανδριώτες ένα σωστό έργο ασφαλτόστρωσης - όπου πρώτα αποκαθίστανται τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και γίνονται οι συνδέσεις - και μετά πέφτει ο ασφαλτοτάπητας. Ώστε να μην έχουμε συνεχή ράβε-ξήλωνε.

Νέα δίκτυο ύδρευσης στο Νειμποριό πριν την ασφαλτόστρωση.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής αντιπολιτευόμενος κ. Σουσούδης χρησιμοποιώντας τις "αθάνατες τεχνικές" Τσίπρα έχει βγει στο ξάγναντο λέγοντας ότι θέλει για τα έργα και καταγγέλλει ότι θέλει για τα δικά του άεργα!!! Και βεβαίως... "θα τα έκανε όλα αν ήταν στην διοίκηση ακόμα!!!" Και παρακαλώ γιατί δεν έκανε τίποτα 5 χρόνια; "Γιατί δεν πρόλαβε", η απάντηση. Ατυχώς για την Άνδρο ο πρώην δήμαρχος δεν πρόλαβε να αφήσει πίσω ΚΑΜΙΑ μελέτη, κανέναν προγραμματισμό, κανένα σχεδιασμό για έργα. Ήταν μόνο λόγια...

Ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης στο Νειμποριό. Θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση.

Να θυμίσουμε πως ακόμα και οι προεκλογικές εξαγγελίες του ήταν μια αυτάρεσκη αναφορά και λόγια. Δεν είχε να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ!!! Γράφουμε τα παραπάνω γιατί ο κ. Σουσούδης αντιπολιτευόμενος τα πάντα και τους πάντες νομίζει πως απευθύνεται σε... λωτοφάγους!!! Και να κλείσουμε με μια φράση που απαντά σε κάποιους που λένε πως στηρίζουμε τη σημερινή διοίκηση. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ δεν στηρίζει διοικήσεις εδώ και πολλά χρόνια: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΡΓΑ.

Όπου είχε κάνει κάποιο έργο ο προηγούμενος δήμαρχος (ολοκλήρωση μελέτης ΧΥΤΥ στην Πλούσκα τον στηρίξαμε). Όπου κάνει έργο η σημερινή διοίκηση την στηρίζουμε. Όπου έλεγε λόγια ο προηγούμενος δήμαρχος κ. Σουσούδης (κι είπε πολλά) ασκήσαμε κριτική. Όπου έκανε ανηλεή και άγρια αντιπολίτευση ο κ. Καπάκης στον κ. Σουσούδη ασκήσαμε κριτική. Όπου κάνουν λάθη οι σημερινοί ασκούμε κριτική. Αλλά όπου κάνουν έργα τα προβάλουμε. Προβάλουμε έργα, όχι λόγια... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου προς τους πολίτες για τα οδικά έργα της Μεσαριάς: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τα έργα για αποκατάσταση του οδικού δημοτικού δικτύου στη Μεσαριά ξεκίνησαν.

Λόγω αποκατάστασης φθαρμένου ασφαλτοτάπητα στην Δ.Ε Άνδρου, σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 22 και μεθαύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, από 07.30 το πρωί έως 07.30 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του δρόμου  από το Ηρώον Μεσαριάς μέχρι την διασταύρωση της Κεντρικής οδού με την παρακαμπτήριο (Κουμανή).

Ως εκ τούτου, για τις δυο αυτές ημέρες, παρακαλούμε:

  1. Και συστήνουμε, προς διευκόλυνση, η γενική μετακίνηση να διεξάγεται όλο το 48ωρο μέσω των εναλλακτικών, οδικών δικτύων και της παρακαμπτηρίου.
  2. Για την πραγματοποίηση προσεκτικά και μόνο απαραίτητων μετακινήσεων των μονίμων κατοίκων της περιοχής του δρόμου, που αναφέρθηκε.
  3. Για προσεκτική οδήγηση κατά την μετακίνηση στο τμήμα του εν λόγω δρόμου.
  4. Για την αποφυγή στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων.
  5. Τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν σταθμεύσει ήδη στ’ αναφερόμενο τμήμα του δρόμου να τ’ αποσύρουν πριν από την έναρξη των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμβολή σας στην ολοκλήρωση του έργου.   

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ξεφουσκωσε το μπαλονακι των εργων [οχι λογια] που μας ειχατε πρηξει .εδω και 10 μερες δεν κουνιεται φυλλο ...τι εχει γινει??ηταν που ηταν χαλια οι δρομοι τωρα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο απο την μεσσαρια ως και το νειμποριο...θα προχωρησει το εργο η θα τον πιουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα???

This comment was minimized by the moderator on the site

Καμηηηηηηλοοοοοο τσούζει ο (διαγράφεται μια λέξη - Εν Άνδρω) σου;;;έχουν θαμπώσει οι γυαλουμπες σου;;;;τραβα ρε τεμπέλη να δουλέψεις που είσαι όλη μέρα σε ένα facebook!!τιβσου έχουν κάνει τα φιλαράκια σου βρεεεεεεεε!!!αυτοι ζωαρα σελφι και διασκέδαση και εσυ τρως τα λυσσακά σου !!!τοσο πρόβατο έχεις γίνει !!τοσο φανατισμός επιδη έχασες το life και την ανακύκλωση επιδη στην εταξαν...αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ψήφους περίμενε από σένα ο Σουσουδης ;;;χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα βρεεεεεεεεεεεε καμηηηηηηηηηηλοοοοοοοοοο μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η διαφορά μεταξύ του νυν και πρώην Δημάρχου ποία είναι; Ο Κος Λοτσάρης κάθε ημέρα ανεβάζει φωτογραφίες από έργα που κάνει, ενώ ο προκάτοχος του, ο Σουσούδης, κάθε ημέρα ανέβαζε selfie με προσωπικές στιγμές και το colgate χαμόγελο. Και μετά ο ίδιος αναρωτιέται γιατί έχασε τις εκλογές. Αντί να προβληματιστεί πως από το 60% στις εκλογές του 2014 έπεσε στο 30% το 2019 και να κάνει την αυτοκριτική του, αντιπολιτεύεται τον Κο Λοτσάρη για τα έργα που δεν έπραξε ο ίδιος. Έλεος πια με τον Σουσούδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Η απραξία του πρώην δήμαρχου Σουσούδη έχει κάνει τα λογικά έργα του νυν δήμαρχου να φαίνονται ως ηρωικές πράξεις! Όπως και να' χει θα είναι στα υπόψιν για τις επόμενες εκλογές! Βλέπεις Σουσούδη τα έργα μετρούν, όχι τα likes!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κοινωνία βλέπει και καταλαβαίνει ότι κάτι επιτέλους
Κινείται στο Νησί.
Όλοι κρίνονται για το έργο τους. Αυτό είναι και η υστεροφημία τους.

Δεν χρειάζεται η παρούσα δημοτική Αρχή να ασχολείται
Με την ανύπαρκτη Αντιπολίτευση. Άλλωστε μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχουν χαθεί από το προσκήνιο.

Ο λόγος απλούστατος. Κρίνουν και κατακρίνουν
( μηδενίζουν)
αυτά που γίνονται, αντί να προτείνουν και να πιέζουν
και για άλλα που θα μπορούσαν να γίνουν, τώρα και στο
Μέλλον.
Η αλήθεια είναι ότι πονάνε αφόρητα. Οπότε Buscopan ή τα ανάλογα με ιατρική Συνταγή.

Δήμαρχε συνέχισε το έργο σου. Μην τους δίνεις βήμα και μην
αντιπαρατίθεσαι μαζί τους χωρίς σοβαρό λόγο.
Ο κόσμος έχει μάτια κ αυτιά, άρα βλέπει και ακούει.
Αυτό είναι αρκετό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωχ ξεκίνησε η καταιγίδα έργων , η γνωστή τριάδα (μήπως τετράδα κατά των έργων στο νησί θα βουτήξει κατά κάβο ντόρο μεριά, δεν αντέχεται αυτό αρχηγέ, ψάχτε για αδειοδοτήσεις μπας και τα μπλοκάρετε ,χαχαχα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην ιστορία της νεότερης Άνδρου, ο Σουσούδης θα είναι ο μακράν αναποτελεσματικότερος Δήμαρχος ever με μηδαμινό έργο. Η υστεροφημία του θα μείνει ανεξίτηλη ως ο σελφοδήμαρχος της Άνδρου. Ας αφήσει τον Λοτσάρη να κάνει την δουλειά του, που εδώ που τα λέμε κάνει έργα που ποτέ δεν τα είδαμε τόσα μαζεμένα στην Άνδρο από κανένα δήμαρχο, και ας περιορισθεί εκείνος στις σέλφι μιας και εκεί τα πηγαίνει περίφημα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σου διαφεύγει, ότι τα έργα που κάνει τούτος με απευθείας αναθέσεις μέχρι σκασμού, τα κάνει με τα κονδύλια που εξασφάλισε ο Σουσούδης!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
(α) Μας διαφεύγουν τα έργα που άφησε ο κ. Σουσούδης ο οποίος όπως μαθαίνουμε ξεπέρασε τα 10.000.000 ευρώ αναθέσεις σε 5 χρόνια. Αυτό μας είπαν και λένε πως ακόμα ψάχνουν το τελικό ποσό των απευθείας αναθέσεων του Σουσούδη. Θα το ανακοινώσουν λένε. Για να δούμε τι θα δούμε. Και το κυριώτερο τι έργο έμεινε
(β) Όσο για τα χρήματα του κ. Σουσούδη ακόμα λένε πως τα ψάχνουν...
(γ) Δεν δημοσιεύουμε ανυπόστατες κατηγορίες ως γνωστόν. Ο κ. Σουσούδης εκτόξευσε πολλές κατά του Γλυνού και όταν ήρθε στην διοίκηση δεν απέδειξε ΤΙΠΟΤΑ. Πολύ παλιό το κόλπο λοιπόν...
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro