Χορηγία ομαδικής ασφάλισης αεροδιακομιδής των μονίμων κατοίκων Άνδρου!!!

Το ελικόπτερο της interamerican. 

(Η χορηγία της Greek Wind Power για την δωρεάν αεροδιακομιδή των κατοίκων της Άνδρου όλο τον χρόνο είναι η δεύτερη σημαντική χορηγία που εξασφάλισε ο δήμαρχος Άνδρου για το νησί. Η πρώτη - χρηματοδότηση του Πνευματικού Κέντρου Γαυρίου - ήταν αυτή που ψήφισε η συμπολίτευση και καταψήφισε η αντιπολίτευση (Σουσούδης-Τσαούσης), μαζί με τα γνωστά ευτράπελα του Σπύρου Τσαούση που την Παρασκευή ψήφισε και την Κυριακή πήρε είδηση τι ψήφισε! Και  μετά αναίρεσε την ψήφο του και έψαχνε να βρει την άκρη, ενώ είναι γνωστό σε όλους πως "μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"!!!

Ευτυχώς αυτή τη φορά η χορηγία χρειαζόταν μόνο την υπογραφή του δημάρχου. Έτσι ο μεν κ. Σουσούδης δεν θα καταψηφίσει ως γιατρός χορηγία για την υγειονομική περίθαλψη της Άνδρου! Ο δε Σπύρος Τσαούσης ως λογιστής δεν θα μπερδευτεί ψηφίζοντας αλλά αντί άλλων και μετά να του φταίνε οι άλλοι για ότι ψήφισε αυτός. Παραμένει όμως ζητούμενο η υποτίμηση τους προς την κοινωνία της Άνδρου - που μαζί με τον κ. Μαβή - θεωρούν όλα τα ανταποδοτικά, χορηγίες και μισθώματα γύρω από τις ανεμογεννήτριες "καθρεφτάκια για ιθαγενείς" δείχνοντας την υποτίμηση τους προς τους ανδριώτες - Εν Ανδρω)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ: Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ανδρίων και INTERAMERICAN για παροχή υγειονομικής αερομεταφοράς.

 Σε μια σημαντική συμφωνία υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας της Άνδρου με υπηρεσία άμεσης υγειονομικής αερομεταφοράς προχώρησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη. Ο Δήμος, εξασφαλίζοντας σχετική χορηγία της GREEK WIND POWER Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, συνήψε σχετικά συμβόλαιο ομαδικής ασφαλιστικής κάλυψης των μονίμων κατοίκων του νησιού με την INTERAMERICAN Βοήθειας.

 Με τη συμφωνία η ασφαλιστική εταιρεία παρέχει την υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς σε περιστατικά, που χρήζουν άμεσης ιατρικής διαχείρισης σε νοσηλευτήρια. Την υπηρεσία θα ενεργοποιούν οι Ιατροί των Δομών του δημοσίου Συστήματος Υγείας στην Άνδρο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εφ’ όσον διαπιστωθεί η ανάγκη μετακίνησης ασθενούς ή τραυματία, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση - και μόνο σε περίπτωση, που δεν προσφέρονται για ανάλογη αερομεταφορά τα μέσα του ΕΚΑΒ. Το πρόγραμμα της INTERAMERICAN τιμολογείται στη λογική ελαχιστοποίησης του ασφαλιστικού κόστους, υπέρ του κοινωνικού σκοπού της χορηγικής ενέργειας.

Από την διάνοιξη του δρόμου στο Φραγκάκι προς τους χώρους των 5 ανεμογεννητριών που θα εγκατασταθούν στην περιοχή και τις οποίες οι κάτοικοι κόντρα στους ακτιβιστές και σε κάποιους παραθεριστές της περιοχή Γαυρίου δεν θέλουν. Σ τα ανταποδοτικά του αιολικού πάρκου των 5 ανεμογεννητριών στο Φραγκάκι είναι η χορηγία αεροδιακομιδής προς τους κατοίκους της Άνδρου, που εξασφάλισε ο δήμαρχος.

 Ο Δήμαρχος Ανδρίων, Δημήτρης Λoτσάρης, αναφερόμενος στην παροχή, τόνισε: «Με γνώμονα το διαρκές ενδιαφέρον για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και τη φροντίδα της υγείας τους, ειδικότερα για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών με χαρακτήρα επείγοντος, καταλήξαμε σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία παροχής υπηρεσιών αερομεταφοράς με την εταιρεία INTERAMERICAN, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχείρισης αναλόγων αναγκών.

Αυτή η συμφωνία επιτεύχθηκε χάρη στη χορηγική υποστήριξη της εταιρείας GREEK WIND POWER, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Σκοπός μας είναι να έχουμε εξασφαλισμένη τη σιγουριά για κάθε κάτοικο της Άνδρου πως, αν απαιτηθεί αερομεταφορά για ζήτημα υγείας, θα μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε άμεσα. Και βέβαια, ευχόμαστε να μη χρειαστεί ποτέ η υπηρεσία αυτή». Με το εν λόγω συμβόλαιο καλύπτονται ασφαλιστικά οι πολίτες, που διαθέτουν ιδιόκτητη ή μακροχρόνια ενοικιαζόμενη οικία στην Άνδρο, καθώς και οι επίσημα και νόμιμα εργαζόμενοι στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.

Τα "κυκλώπεια" ψέματα (20 μέτρα πέτρινες μάντρες έπεσαν μόνο για την διάνοιξη των δρόμων) για το Φραγκάκι, που δεν το ήξερε κανείς μέχρι που άρχισαν τα έργα - όπως έλεγαν οι ντόπιοι - και ξαφνικά απέκτησε τόσους οπαδούς, που θεωρούν τις χορηγίες, τα ανταποδοτικά, τα μισθώματα κλπ "καθρεφτάκια για ιθαγενείς"!!! Αυτή είναι την "εκτίμηση" έχουν για τους ανδριώτες κάποιοι εύποροι παραθερίζοντες και οικολόγοι εκ Γαυρίου...

Επισημαίνεται πως η INTERAMERICAN, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα - δηλαδή σε διάστημα 28 ετών - έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.800 αερομεταφορές, κρίσιμες για τη ζωή των διακομισθέντων. Οι αερομεταφορές από νησιά υπολογίζονται περίπου στο 85% του συνόλου, στοιχείο που υπογραμμίζει την ανάγκη της υποστήριξης της νησιωτικής Ελλάδος με την υπηρεσία. Ειδικότερα, κατά την τελευταία τριετία έχουν πραγματοποιηθεί από την εταιρεία με εξαιρετική αποτελεσματικότητα 354 αερομεταφορές, εκ των οποίων οι 13 έχουν γίνει από την Άνδρο και αφορούσαν σε ασφαλισμένους της. Φέτος, μόνο από νησιά, οι αερομεταφορές έχουν ανέλθει σε 76.

Η Γραμμή Υγείας 1010, που υποδέχεται κάθε ανάλογο αίτημα, έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο υποδοχής και διαχείρισης κάθε περιστατικού και στη λειτουργία του πρωτοποριακού συστήματος υγείας «Bewell» της INTERAMERICAN. Για τη σύναψη του συμβολαίου της εταιρείας με τον Δήμο Ανδρίων διαμεσολάβησε ο ασφαλιστικός σύμβουλος INTERAMERICAN Α. Μαστροζάννες, του γραφείου πωλήσεων Κώστα Παναγόπουλου. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN

ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαβάζοντας κάποιος το ενημερωτικό του κ.Δημάρχου και του Γραφείου Τύπου του ομίλου INERAMERICAN σχετικά με το Ομαδικό Ασφαλιστήριο παροχής υγειονομικής αερομεταφοράς θα μπορούσε να παρατηρήσει,
α) Πώς γίνεται ένας Δήμαρχος που συμμετέχει στο Δίκτυο των 27 Δημάρχων Πανελλαδικά ενάντια στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη ανεμογεννητριών,να δέχεται χορηγίες απο εταιρίες που θα τις εγκαταστήσουν στην Άνδρο;
β) Γιατί δεν δημοσιεύεται το Ομαδικό Ασφαλιστήριο, ώστε οι ασφαλισμένοι να γνωρίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ασφάλισης και ενεργοποίησης του; Και ποιό θα είναι το κόστος για το χορηγό ;
γ) Με έκπληξη διαβάζεις ότι με το εν λόγω Συμβόλαιο καλύπονται ασφαλιστικά οι πολίτες που εργάζονται επίσημα και νόμιμα στο Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό Τομέα στην Άνδρο. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να εργάζεται παράνομα στο Δημόσιο; Στον Ιδιωτικό Τομέα θα ζητάτε σύμβαση εργασίας, ένσημα, ΑΜΚΑ ; Και για τους περιστασιακούς επισκέπτες που θα βρεθούν στο νησί, είτε για διακοπές ή εργασία, για τους οικονομικούς μετανάστες που θα έρθουν για εργασία κάποιους μήνες το καλοκαίρι ; Αυτοί εξαιρούνται. Γι'αυτούς το ΕΚΑΒ, αν μπορεί.
Η ασφαλιστική κάλυψη νομίζω, πρέπει να αφορά τον πολίτη και όχι στην κατοικία του ή την εργασία του.
δ) Η INERAMERICAN οπως κάθε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία τιμολογεί με βάση τον πιθανολογούμενο κίνδυνο στατιστικά,το πλήθος των ασφαλισμένων και το ότι θα ενεργεί εφεδρικά του ΕΚΑΒ. Το ασφαλιστήριο που προσφέρει, πρέπει να αφήνει κέρδος και να καλύπτει τα διαχειριστικά έξοδα. Τι σημαίνει λοιπόν ελαχιστοποίηση κόστους όπως αναφέρεται στο κείμενο;
ε) Τέλος ο κ. Δήμαρχος δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο πολύ διαφημιστής ιδιωτικών συμφερόντων και μάλιστα πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιριών όπως η συγκεκριμένη που ανήκει σε όμιλο Όμιλο Ολλανδικών συμφερόντων.

Αριστόδημος

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή προσπαθείτε να μας πείτε ,ότι οι μαγαζάτορες στον Γιαλό οι κάτοικοι ,αλλά και των χωριών που βλέπουν την Ράχη είναι υπέρ των Α/Γ;;Γιατί εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ που να ρωτήθηκε;;;σε σχετικό γκάλοπ;; όταν έρχεστε στο Κόρθι για κάνετε καμιά συζήτηση να δούμε τι θα σας πουν .Και τι θέλετε να μας πείτε ότι οι Α/Γ θα αντικαταστήσουν το πετρέλαιο;;;γιατί λοιπόν γίνεται το μπάχαλο στις θάλασσες μας με αβέβαια αποτελέσματα. Απλώς οι ΑΠΕ σε ορισμένες περιοχές γίνονται για να κονομήσουν οι ''επενδυτές'' με τους κολαούζους τους. Σιγά οι ΑΠΕ της Άνδρου θα σώσουν τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Και αν είναι έτσι γιατί δεν τις βάζουν σε ξερονήσια;;;Και αλήθεια γιατί οι ''χαζο''Γερμανοί το μετέθεσαν το πράγμα για το 2038.Εμείς οι προηγμένοι Ελληναράδες βιαστήκαμε να γεμίσουμε τα βουνά με τα ''τέρατα''. Παναγία μου και τι ''Ρωσική σαλάτα'' είναι αυτή που κάνετε ;;Τραμπ, Πούτιν, Μαβής;;έλα Χριστέ .Ναι ο Τραμπ για τις ΑΠΕ απέτυχε !!!!!!!!!!!!!!!!Το να κερδίζεις χρήματα από πωλήσεις βιβλίων το συγκρίνετε με αυτά των ΑΠΕ;;τα βιβλία δεν καταστρέφουν το περιβάλλον .Και βέβαια στο Φραγκάκι τις ''κρύβουν'' δεν είπα ότι πήγαινα τουρίστες ,απλώς ρημάξανε την φύση τα έργα την χειρωνακτική δουλειά τ των προγόνων μας για να κονομήσουν κάποιοι. .Αν κάνουν κατά Ράχη να δω τι θα λέτε......Και το μόνιμο ερώτημα μου που μένει χωρίς απάντηση. Η Μύκονος το'' νησί των ανέμων' '.γιατί είναι στο απυρόβλητο;;;Και μην ακούσω ότι δεν έχει βουνά αφού από αέρα είναι κάργα, αλλού τις βάζουν στην θάλασσα, όλο και κάπου μπορούσαν να μπουν αλλά ποιος τολμάει να πάει εκεί;;;;Οι ''πρόθυμοι ''βρεθήκανε στην Άνδρο. Και κάποιοι που φώναζαν εναντίον μέσα από τις σελίδες τους , όχι πολύ παλιά, το βούλωσαν ,τσιμουδιά γιατί άραγε άλλαξαν γνώμη;;

ΣΧ ΟΛΙΟ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Κατανοητή η αγανάκτηση σας. Αλλά και η άγνοια σας. Μπορείτε να "πιστεύετε" ότι θέλετε. Μπορείτε να θεωρείτε τις δημοσκοπήσεις λάθος. Μόνο που αυτές είναι ξεροκέφαλες γιατί καταγράφουν κοινωνικά γεγονότα. Όχι ότι βλέπετε εσείς.
Εσείς πχ δεν βλέπετε τον κορονοϊό. Όμως υπάρχει. Εσείς δεν βλέπετε την σχέση των κοινωνικών ερευνών και των πιθανοτήτων. Όμως υπάρχει και έχει καταγραψει επί τριετία την μεταβολή της κοινής γνώμης στην Άνδρο. Και κατέγραψαν και τα εκλογικά αποτελέσματα σωστά. Όποτε τι σημασία έχει τι λέτε εσείς ή εγώ μονοι μας.
Για τα βιβλία καλά τα λέτε μόνο που υπάρχουν καλά και κακά βιβλία. Κανείς πρέπει να ξεχωρίζει. Επίσης μιλάτε σε κάποιον που γράφει βιβλία κι έχτισε δύο σπίτια από βιβλία (και της Άνδρου από βιβλία και άρθρα είναι χτισμένο). Άρα το παράδειγμα είχε αναφορά εμένα και την ιστορία του νησιού την οποία έγραψα με τον Σ. Καμπάνη εκ Κορθίου και την διάβσαν κάπου 1500 αναγνωστες. Τόσα έχει πουλήσει μέχρι τώρα. Παλαιότερα πούλαγαν πολλές χιλιάδες άλλα βιβλία, αλλά δυσκόλεψαν οι καιροί. Αλλά δόξα τω Θεό καλά πάμε...
Να σας πως πως έχω μιλήσει με πάρα πολλούς στο Κόρθι. Δεν είναι όπως τα λέτε. Προχτες φωτογράφιζα στο Φραγκάκι και μίλησα με δύο κυρίους και μια κυρία. Ο ένας λεγόταν Νίκος Γλυνός και ο άλλος Γλυνός νομιζω. Όλοι ήταν υπέρ των ανεμογεννητριών. Θα πείτε ειναι από την Πίσω Μεριά. Και θα σας πω πως το Φραγκάκι είναι στη περιοχή τους. Όχι στη δική μου ή στη δική σας. Πρέπει λοιπόν να έχουν κι αυτοί γνώμη...
Την καλημερα μου

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι στο Κόρθι σε γκάλοπ που λέμε και στα Ελληνικά, πήρανε 56% από του Πισωμερίτες που κονομάνε από τους ΑΠΕΔΕΣ Δεν ξέρω να ρωτήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ στον Γιαλό ας πούμε ούτε στα πέριξ χωριά Α ρε μέγιστε Δήμαρχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και εσύ κ Μπασαντή κατά το χούι σου γιατί κόβεις το σχόλιο της '''Κορθιανής''για να δούμε τι ψέματα έγραψε;;;;Και όχι μόνο........Το επόμενο βήμα, για να σκεφτούμε, που να στήσουμε άγαλμα στου ΑΠΕΔΕΣ....

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κάνετε μεγάλο λάθος. Το γκάλοπ πήρε γυρω στα 80 δείγματα από όλο το Κόρθι και συνολικά 265 από Άνδρο. Από χωριά, Γιαλό, Πίσω Μεριά κλπ. Για να καταλάβετε η ίδια εταιρεία στο γκάλοπ για τις εκλογές (που ήταν 5 συνδυασμοί έπεσε μέσα με (+- 3%) σε ολους τους συνδυασμούς και στο ποιος θα κερδίσει τον Β' γύρο με απόκλιση -1%. Σε ένα πολύ απλούστερο ερώτημα γιατί να κάνει λάθος όταν το δείγμα ήταν ακόμα μεγαλύτερο από τις εκλογές που ήταν 248.
Επίσης υπέρ των ΑΠΕ είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν πρόβλημα με την κλιματική αλλαγή. Και είναι όλος ο κόσμος εκτός του Τραμπ. του Πούτιν, του Μαβή και των ακτιβιστών του. Λίγο ετερόκλητη συμμαχία αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Ακόμα υπέρ των ΑΠΕδων είναι όλοι οσοι αναγνωριζουν πως το κάρβουνο και το πετρέλαιο μολύνουν την ατμόσφαιρα πάρα πολυ που ειναι ο Τραμπ ο Πούτιν. ο Μαβής και οι ακτιβιστές του.
Προς πληροφόρηση σας ο Τραμπ έχασε, ο Μαβής έχασε, ο Πουτιν τα καταφέρνει...
Για σκεφτειτε ποιοι δεν θέλουν ΑΠΕ κι ίσως καταλάβετε κάτι περισσότερο...
Καληνύχτα σας
ΥΓ Δεν είναι κακό κάποιοι να κερδίζουν από τις ανεμογεννήτριες χρήματα ενοικιων ή χορηγιων. Όπως δεν είναι κακό κάποιοι άλλοι να κερδίζουν χρήματα από πωλήσεις βιβλίων ή οικοπέδων. Ή, κάποιοι άλλοι να κερδίζουν από την οικοδομή. Γιατί βρίζετε τους Πισωμερίτες ή τους Καλυβαριώτες; Δεν πληγωνουν τον τουρισμό με ανεμογεννήτριες σε μέρη μέχρι σήμερα απροσπέλαστα. Θα πάνε οι τουρίστες στο Φραγκάκι που δεν πήγαιναν ποτέ γιατί δεν πήγαινε δρόμος. Λίγο υπερβολικό σας βρίσκω...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αέρας κοπανιστος

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ποιος τον κοπάνισε; Εσύ, το ελικόπτερο, οι ανεμογεννήτριες, οι ακτιβιστές; Απόφασισε και ξαναγράψε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτός ο Αντιδήμαρχος κορθιου που έλεγε...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εμ έλα που δεν έλεγε κι εσύ γράφεις ψέματα όπως παλιά οι Πλουσκαίοι που εξαφανίστηκαν και το γύρισαν μετά την αποτυχία στις ανεμογεννήτριες και στους Σπιζαετούς...
και τι άλλο θα πουν τα έρμα...
ΥΓ Τρολάρισμα τελος στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Μόνο πολιτικές απόψεις αν έχετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πανικός βλεπω...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εμ για να βλέπεις εσύ κυρία κάτι θα ξέρεις... Μόνο που κοιτάς ανάποδα. Στη γειτονιά σου στο Συνετί φαίνεται πως αλλού κοιτάτε, άλλα βλέπετε κι αλλού ψηφίζετε και μετά σας φταίνε οι άλλοι...
ΥΓ Και μετά να βγαίνατε στο "ανταρτικο" του ίντερνετ γράφοντας ξανά στο Εν Άνδρω; Ω, τι έκπληξη;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Την πρώτη Οκτωβρίου γράψατε ότι ο δήμαρχος φροντίζει για την ομαδική ασφάλιση των μονίμων κατοίκων της Aνδρου σε περίπτωση αναγκαίας αερομεταφοράς(όταν το ΕΚΑΒ δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί) μέσω ιδιώτου χορηγού...
Και ο ιδιώτης ώ του θαύματος είναι ο επενδυτής στο Στενό, Greek wind power που ξεκίνησε τα έργα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.
Ευχομαι να μην ατονίσει μακροπρόθεσμα η πραγματικά εύστοχη χορηγία όταν θα έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός των τοπικών αντιδράσεων.
Μακάρι και οι υπόλοιπες δραστηριοποιούμενες στο τομέα της αιολικής ενέργειας εταιρείες να παρουσιάσουν παρόμοιο κοινωνικό profil και να συνδράμουν μεταξύ των άλλων και τον νευραλγικό τομέα της ΥΓΕΙΑΣ του νησιού που εμπεδώνει αίσθημα ασφάλειας όχι μόνο στους μόνιμους κατοίκους αλλά και σ'εκείνους τους τουρίστες που θα επιλέξουν ειδικά την Ανδρο με γνώμονα τις υγειονομικές παροχές που μπορεί να τους εξασφαλίσει. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια χορηγίες στο Κέντρο Υγείας για αναβάθμιση του εξοπλισμού του αλλά και ενίσχυση με ειδικευμένο προσωπικό που θα χειριστεί αυτό τον εξοπλισμό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τις επιστροφές των λογαριασμών ρεύματος δεν τα βλέπουν οι κουτοπονηροι χωριάτες; Ή είναι ΤΟΣΟ αγράμματοι που δεν διαβάζουν την ανάλυση στην πίσω σελίδα του λογαριασμού; Τις εκπτώσεις ΟΛΩΝ των λογαριασμών των κατοίκων Καλυβαριου και Μακροτανταλου πως και δεν τις πήραν πρέφα τα ξεφτερια; Αλλά δεν πρέπει να νοιώθουμε έκπληξη με τα μυαλά ορισμένων. Πάντα θα υπάρχουν οι αιρετικοί, οι ξεροκεφαλοι "παντογνώστες" ηλίθιοι, αδαείς και αμόρφωτοι λειψοκεφαλοι που θα προσπαθήσουν έστω και ανορθόγραφα να πουν και αυτοί κάτι για να δώσουν λίγο χρώμα στη μιζέρια τους.Την παροχή ελικοπτέρου και ασφάλειας κάποιοι δεν την θέλουν. Ή για να ακριβολογούμε αν την χορηγούσε ο Αλ Καπόνε θα την ήθελαν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε ποιες περιπτωσεις δεν μπορει να ελθει ΕΚΑΒ ή στρατιωτικο ελικοπτερο ; Λογω κακοκαιριας ή λογω φορτου και ποσες φορες εχει συμβει στο παρελθον; Κατι ακομα , υπαρχει απο παλια το προβλημα το προς τα που μεταφερεσε δηλ προς Συρο ή προς Αθηνα μηπως η ιδιωτικη το λυνει;Επισης ενας ασθενης που βρισκεται πχ Μπατσι ,μπορει ο αγροτικος ιατρος να καλεσει ελικοπτερο χωρις ο ασθενης να παει στο κεντρο υγειας ωστε να μην ταλαιπωρηθει και να απογειωθει απο Γαυριο
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν ξέρουμε αγαπητέ. Πολύ εξειδικευμένα τα ερωτήματα

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Απο πότε θα ισχύει αυτή η σύμβαση με το ελικόπτερο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ξεκινησε ήδη από τέλος Νοεμβριου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα