ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ!!!

 

Μόνο αυτό το έργο είδε η original "ανδριώτισα"! Όλα τα άλλα δεν τα πήρε είδηση! Ή, τα θεωρεί "ασήμαντα" ή "λιγότερο σημαντικά"!!!

(Χτες λάβαμε το παρακάτω σπαρταριστό γράμμα αναγνώστη που σχολιάζει την έννοια της αμεροληψίας όπως την κατανοούν μερικές original ανδριώτισες από μάνα και πατέρα! Αλλά και από γιαγιά και παππού! Ή, ακόμα και από προγιαγιά και προπάππου! Ας ήταν ακόμα κι από την Πελοπόννησο! Η Άνδρος έχει αρκετούς βέρους και βέρες, βαρεμένους και βαρεμένες. Αλλά και ορισμένες, που δεν ψηφίζουν καν στην Άνδρο, αλλά δηλώνουν... original! Κι επικαλούνται καταγωγές και αγωγές για να κρύψουν κακές διαγωγές! Και μια παρατήρηση προς την άσχετη και original: αυτό που μας ενώνει στο νησί αυτό δεν είναι οι αναγωγές και οι καταγωγές μας, αλλά κυρίως η αγάπη και η προσφορά μας στην Άνδρο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Τι έργο είναι η ολοκλήρωση των κεντρικών δικτύων (ύδρευσης-αποχέτευσης) και μετά η ασφαλτόστρωση όλου του κεντρικού δικτύου της Χώρας; "Ασήμαντο ή λιγότερο ασήμαντο" αν κρίνουμε από το "αναγκαίο" της σκάλας που είδε η original ανδριώτισα που έλειπε όπως φαίνεται από την Άνδρο στην 5ετία Σουσούδη; 

Προς ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Είναι γεγονός ότι δυσκολεύεστε να χειριστείτε ορθά τον όρο «αμεροληψία και ίσες αποστάσεις», ως ο speaker ενός ποδοσφαιρικού αγώνα που περιγράφει τα γκολ και το σκορ, το οποίο αν είναι λ.χ. 5-0, δεν μπορεί να βρει λόγους και τρόπους να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τον αντίπαλο.

Τι να πει δηλαδή σε όσους του ζητούν αντικειμενικότητα; Ότι η ομάδα που έχασε ήταν καλύτερη; Ότι δεν άξιζε την πεντάρα; Άξιζε την τριάρα μόνο; Ότι έφταιγε το γήπεδο που έγερνε; Δυστυχώς τα γκολ είναι τα γεγονότα. Και τα γκολ είναι πολλά.

Και στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα έργα είναι τα γκολ.. Οφείλετε όμως εσείς να βρείτε τον τρόπο να το παρουσιάσετε ως ισοπαλία.

Επί ψυχρού πολέμου, έγινε ένας αγώνας δρόμου στον οποίο συμμετείχαν μόνον 2 αθλητές.  Ένας Αμερικανός και ένας Σοβιετικός. Νίκησε ο Αμερικανός. Πώς ανέφερε την είδηση τότε η Πράβντα, το επίσημο όργανο του σοβιετικού καθεστώτος; 

«Μεγάλη επιτυχία Σοβιετικού αθλητή μας. Σε αγώνα δρόμου κατάφερε να τερματίσει δεύτερος, ενώ την ίδια στιγμή ο Αμερικανός αθλητής τερμάτισε μόλις προτελευταίος..».

Γνήσια αμεροληψία. Εσείς γιατί δεν μπορείτε; 

Δείτε τώρα την αναφορά άλλου site, που δηλώνει  γνήσια «Ανδριώτισα» κι όχι «γιαλαντζί» όπως το δικό σας και την περιγραφή του για την ανακατασκευή της περιβόητης σκάλας. Πόσο γλυκά αναφέρεται στον δήμαρχο, που του γράφει για τα πολλά ασήμαντα ή πολύ ασήμαντα έργα που κάνει-κάνοντάς του τη χάρη να μη σχολιάζει τον «τρόπο που τα κάνει».

Απτό δείγμα (ή μήπως δήγμα) "αμερόληπτης" και original γραφής! Τώρα είδε έργα "ασήμαντα" ή "λιγότερο ασήμαντα" η ανδριώτισα! Πιθανόν τα προηγούμενα πέντε χρόνια, που δεν έβλεπε, να έλειπε στο... Κιάτο! 

Αλλά του δίνει Oscar για όποιον σκέφτηκε αυτή την παρέμβαση. Το ίδιο γλυκά, απλώς δεν αναφέρεται και στον πρώην δήμαρχο, αφού πουθενά δεν αναρωτιέται γιατί δεν το σκέφτηκε κάποιος στα χρόνια της 5ετούς θητείας του”, ακριβώς... όπως δεν έκανε και με την προηγούμενη διοίκηση! Όταν νυχθημερόν δεν έλεγε και δεν ήλεγχε τα έργα και τις ημέρες της.

Αλλάξτε λοιπόν τακτική. Και καταρχήν πείστε μας κι εσείς την γνήσια ανδριώτικη καταγωγή σας! Και μετά φροντίστε με τρυφερότητα και προδέρμ να κρατάτε σωστές αποστάσεις για να σας διαβάζουν όσοι διαβάζουν την original κυρία…

ΙΔΙΩΝΥΜΩΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

προς sineti, και γιατί λοιπόν αφού υπάρχουν αυτά τα αμερόληπτα sites, γιατί εγώ όλο εδώ σας βλέπω να σχολιάζετε?
Σύνδρομο της Στοκχόλμης έχετε πάθει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που υπάρχουν και 3.αμερολυπτα site στο νησί και μαθαίνουμε την αλήθεια στα θέματα του Δήμου.
Διαφορετικά θα γινόταν το νησί βόρεια Κορέα
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μίλησες μητέρα Τερέζα. Δες τα "αμερόλυπτα" ή αξιολύπητα (μπερδεύεις την ορθογραφία καλή μου) όπου πλέον οι ανδριώτες διακωμωδούν πλέον το γηραιότερο εξ αυτών.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ελάτε απο μεριά Καλαμάτα να δείτε τι σημαίνει φιλοξενία, αγάπη και τι έργα γίνονται. Τον είδαμε τον Ανδριωτη τον σουσουδη τα πέντε χρονια τι έκανε. Καθάριζε το χαντάκι και φώναζε ότι έκανε έργο. Άλλαζε την λάμπα ο Διαμαντής και το έβγαζαν στο ίντερνετ. Καλύτερα να μην το πολυφοναζουμε ότι είμαστε Ανδριωτες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η παραπάνω κυρία κάτι θέλει να πεί με τον ανερμάτιστο λόγο της.
Μόνον που επειδή δεν κατορθώνει να βρεί στον τομέα των έργων κάτι αρνητικό
καταφεύγει σε φληναφήματα, που αποδεικνύουν το αμετροεπές των γραφομένων της.

Και δεν είμαστε διόλου υποχρεωμένοι να καταθέτουμε "διαπιστευτήρια" για το ποίας γεννεάς ανδριώτες είμαστε. Απλώς ως ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ της Ανδρου θα ήταν αδικο να μην σημειώσουμε το πλήθος των έργων που γίνονται επι σημερινού δημαρχου και αποβλέπουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Και σας λέω ότι συνιστά λεβεντιά να αναγνωρίζει η απέναντι πλευρά τα σωστά της αποδώ πλευράς, όπως έχει χρέος και να στηλιτεύει τα αρνητικά της διοίκησης.