Απελπιστικά προβλέψιμοι και απίστευτα ολιγόμυαλοι

Προφητικά κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στις 26/2/21 προέβλεψα στο σώμα ότι η αντιπολίτευση έχει έτοιμο κείμενο καταγγελίας για το συμβούλιο. Μάλιστα είπα δημόσια και το τι θα λέει το συγκεκριμένο κείμενο για εμένα και τον δήμαρχο. Πράγματι την επομένη το μεσημέρι δημοσίευσαν το κείμενο που τους περιέγραψα στα φιλικά τους social media συνοδεύοντας το με σειρά ψευδών παρατηρήσεων.

Ανεξάρτητα από την σαφή απάντηση των μελετητών σχετικά με την δυνατότητα ενημέρωσης των συμβούλων μέσω του υπουργείου και του ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι ενωμένοι Σουσούδης και Καπάκης εξέδωσαν ανακοίνωση που λέει ότι «ο Δήμαρχος δεν τους ενημέρωσε», ότι «ο Δήμαρχος ενεργούσε ατομικά κι έκανε μυστικές συναντήσεις» κ.λ.π.

Προέβλεψα το κείμενο της έτοιμης ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ κοινής ανακοίνωσης τους παρά τις απαντήσεις των μελετητών, οι οποίες δεν βόλευαν το αφήγημα τους. Απαντήσεις που δόθηκαν 5 φορές σε ισάριθμες ερωτήσεις τους.

Ίσως επειδή τους χάλασα τα σχέδια, σε ζωντανή μετάδοση, άλλαξαν το δεύτερο μισό της ΕΤΟΙΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ που προέβλεπε ότι ο Πρόεδρος δεν τους άφησε να ψηφίσουν την παράταση της διαβούλευσης, σε μια συνεδρίαση ενημέρωσης, όπου ο μόνος που έχει δικαίωμα να πάρει αποφάσεις για το περιφερειακό χωροταξικό βάσει του νόμου είναι η Περιφέρεια.

Άλλαξαν το κείμενο της ΕΤΟΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ τους και το μετέτρεψαν σε λίβελο κατά εμού λέγοντας ότι δήθεν αναγκάστηκα να τους αφήσω να ψηφίσουν επί του χωροταξικού!!! Ενώ φυσικά βάσει του νόμου δεν μπορούν να ψηφίσουν οι Δήμοι παρά μόνο να καταθέσουν προτάσεις. Κάτι που έγινε από τον κ. Γιαννίση και τον κ. Ζουμή.

Το συμβούλιο έκλεισε ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (που θα ήταν παράνομη αφου δεν είχαμε το δικαίωμα). Δεν ψήφισαν, αλλά απλώς δεχθήκαμε ομόφωνα ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ κοινά και την συνόψισε ο εκπρόσωπος των μηχανικών ζητώντας δίμηνη παράταση στην ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Η ομόφωνη αποδοχή της πρότασης αυτής έγινε μετά τρείς ώρες άσκοπη φλυαρία και αστείες εντάσεις και αφού ο κ. Σουσούδης στην κορύφωση των εντάσεων εκστόμισε άδικη προσβολή προς τον κ. Γιαννίση, την οποία μετά την παράθεση στοιχείων αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

Να σημειώσω ως διαχρονικός και διαπαραταξιακός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου από το 2016 μέχρι το 2021 (6 ολόκληρα χρόνια) πως η ενωμένη αντιπολίτευση, η οποία ουδέποτε έφερε θέμα περιφερειακού χωροταξικού στο συμβούλιο θυμήθηκε τις τελευταίες 10 μέρες το θέμα μετά από έξι χρόνια αδράνειας.

Να σημειώσω ακόμα πως ως πρόεδρος του ΔΣ από το 2016 έχω παρακολουθήσει πως για το θέμα ο κ. Λοτσάρης έτρεξε και πολεμούσε μόνος του με την βοήθεια της μηχανικού του Επαρχείου κ. Κερετζή και δύο εξωτερικών μηχανικών: του κ. Μανάλη και του κ. Πισσία.

Να θυμίσω τέλος στους όψιμους πολέμιους των ανεμογεννητριών πως ο κ. Πισσίας, που συνόδεψε τον κ. Λοτσάρη στις ενημερώσεις και στις τελευταίες καταθέσεις προτάσεων, ανήκει στην ομάδα, που δεν αποδέχονται τις ανεμογεννήτριες. Και ανάμεσα σε άλλα είπε και τις αντιρρήσεις του και τις προτάσεις του στις συναντήσεις που είχε μαζί με τον κ. Λοτσάρη και τους μελετητές την άνοιξη του 2020 όταν η ενωμένη αντιπολίτευση «περί άλλα τύρβαζε»!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ

Χαίρομαι που αποκαλύφθηκε και στον πιο δύσπιστο το πόσο ΕΝΩΜΕΝΗ είναι η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο ψέμα και στην στρεψοδικία. Χαίρομαι που η πρόβλεψη μου στο συμβούλιο ήταν επιτυχής. Και απολαμβάνω το πόσο απελπιστικά προβλέψιμη είναι λόγω στενομυαλιάς.

Όμως, λυπάμαι που η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ήταν και παραμένει τόσο στρεψόδικη και αρνητική για τον τόπο. Τα είπα όλα την ώρα της συνεδρίασης βλέποντας την κακοπιστία και την επιθετικότητα των τεσσάρων συμβούλων της ομάδας Καπάκη. Κι ακόμα λυπάμαι που επί τέσσερα χρόνια πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο με δήμαρχο τον Θεοδόση Σουσούδη δώσαμε μάχες κατά των ψεμάτων του κ. Καπάκη και σήμερα τον βλέπω να τον ακολουθεί «κατά πόδας»!

Ως τελευταίο αποδεικτικό των ψεμάτων λένε πως δεν ήξερα την πρόταση για παράταση στην κατάθεση προτάσεων που ζήτησαν οι επαγγελματίες. Τους προτρέπω να δουν πως το mail των επαγγελματιών τους εστάλη από το γραφείο μου δεκαπέντε λεπτά πριν την συνεδρίαση! Συνεπώς και αυτοί το έμαθαν από εμένα. Τι άλλο ψέμα θα βρουν να πουν άραγε;

Όποιος θέλει την αλήθεια ας δεί το video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 26ης Φεβρουαρίου 2021.

ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ιδιότητα του διαχειριστή δεν σας κατατάσσει στους ανεξάρτητους .... σχολιαστές , επι των δημοσιευμένων σχολίων αναγνωστών σας !
Μάλλον έχετε μείνει στη 10ετια του 1970 , που σαν την καλή τότε ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ & την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ....σχολίαζαν ποικιλοτρόπως τις ειδήσεις, ποσό μάλλον τα σχόλια των αναγνωστών τους !

(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ - Τη δεκαετία του 1970 ήμουν μαθητής και μετά φοιτητής. Έχω πλήρη άγνοια τι έγραφαν οι εφημερίδες που λέτε. Συνεργαζόμουν με νεολαιίστικα και λογοτεχνικά έντυπα από το 1976 - 1979. Για τη διαχειριση των σχολίων να πούμε πως δυστυχώς η ιστοσελίδα έπεσε θύμα τρολαρίσματος της ομάδας Καπακη/Πλούσκας το 2015 όταν τα σχόλια ήταν ελεύθερα και οπαδοί τους έγραφαν αθλιότητες, ψέματα, χυδαιολογίες με αναφορά την χωροθέτηση της Πλούσκας την οποία στηρίξαμε. Προφανώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη σας εκείνη η ζοφερά περίοδος των ελεύθερων σχολίων που κράτησε 5-6 μήνες και εκτονώθηκε ο κάθε πικραμένος γράφοντας δέκα φορές τη μέρα κάτω από όλα τα κείμενα. ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.)

Αφήστε τον διάλογο να γίνεται από τους αναγνώστες σας .... που κάθε τρεις και λίγο αναφέρεστε και θα γίνεται με αυτόν τον τρόπο, ένα αξιοσέβαστο site....αλλοιώς θα μείνετε με τον καημό σας ....
Με αγάπη
Ο Φρίξος

(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Και η περίοδος λέμε ψέματα για να δημιουργήσουμε κλίμα μέσα από το ΕΝ ΑΝΔΡΩ που διαβάζεται λόγω της ποιοτητας, του επιπέδου του και της τόλμης του κι αυτή τέλειωσε. Σχολιάζουμε και συζητάμε με τους αναγνώστες μας. Δεν επιτρέπουμε προσωπικές ή επαγγελματικές αναφορές. Παρά μόνο πολιτικές. Π.χ. οι πελάτες του Μπάλλα δεν είναι πολιτικό θέμα. Όσο για τον καημό μας μπορείτε να μας πείτε ποιος είναι κατά τη γνώμη σας; Εμείς θέλουμε να γίνει η Άνδρος καλύτερη σε παιδεία, πολιτισμό, ιστορια, πολιτική κλπ (γράφουμε δεκάδες κείμενα το μήνα για όλα αυτά εμείς και πλειάδα σημαντικών συνεργατών μας)...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σας τσούζει ή μου φαίνεται;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι ναι θα μείνει στην Άνδρο...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Χρησιμοποιείτε την επαγγελματική ιδιότητα του Μπάλλα εναντίον της πολιτικής ιδιότητας. Κάτι ανεπίτρεπτο. Σε λίγο θα χρησιμοποιήσετε και τα παιδιά του. Έχετε συνείδηση μάλλον της αθλιότητας σας γι΄αυτό γράφετε με ψευδώνυμο.
Το ψευδώνυμο είναι αποδεκτό μόνο για πολιτικές κατηγορίες, όχι για επαγγελματικές ή προσωπικού χαρακτήρα αναφορές...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

κυρίες και κύριοι Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οσο τους ξεβρακώνει ο Μπάλλας τους Καπακοσυριζαίους τόσο θα τον πολεμούν και θα θυμούνται τι πήρε σαν υποψήφιος Δήμαρχος. Αν κατέβαινε για υποψήφιος Πρόεδρος θα; βλέπαμε τι θα έπερνε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντιλαμβάνομαι το μένος σου κατά του Μπάλλα. Αν φύγει ο Μπάλλας κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δεν είχαμε τον Μπάλλα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Τα άλλα τα γράφεις για να πάρει στην σελίδα του ο Δον Καμήλος και να δείξει οτι δεν θέλουν τον Μπάλλα. Μη κάνετε όρεξη δεν τρώγεται ο Μπάλλας είναι σκληρόπετσος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή δεν είμαστε ζαβαντριωτες , ας μας αδειάσει την γωνία από τις καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου ο αξιότιμος κύριος ΜΠΑΛΛΑΣ .
Η εμμονή του προφανώς να βάζει υποψηφιότητα και να εκλέγεται .... ελεω εκλογικού συστήματος σύμβουλος , έχει καταντήσει κωμωδία .
Ένας σύμβουλος σκέτος ΟΦΑ ( όπου φυσάει ο άνεμος )...χρόνια τώρα στο νησί .
Και το αστείο είναι , ότι κάνει και δίνει μαθήματα στους άλλους και μάλιστα με περισπούδαστο υφάκι .
Κωμική φυσιογνωμία στο νησί & εννοούμε ως προς την ιδιότητα του ..... ντε και καλά , να μας μπαστουρωνετε , δημοτικός σύμβουλος .
Είμαι κριμα για τον ίδιο για αυτοακυρώνεται μεσα από το δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν έχει καμμία απήχηση και ποσό μάλλον να κουνάει και το δάκτυλο την κάθε φορά !

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ Μπάλλα δημοσιεύουμε ολόκληρο το παραπάνω σχόλιο για να δείτε το επίπεδο των επιχειρημάτων της παράταξης με την οποία είχατε ψηφιστει ΟΜΟΦΝΩΣ πρόεδρος του ΔΣ της Άνδρου επι 4ετία. Αλλά και της παράταξης Καπακη που έβγαλε ΕΛΕΩ εκλογικού συστήματος 4 κι όχι 2 συμβούλους.
Σας θυμίζουμε πως εσείς πήρατε 300 ψήφους μόνος σας. Και εκλεγήκατε. Οι σύμβουλοι Καπάκη εκλέχτηκαν με κάτι παραπάνω από 200 ψήφους έκαστος...
Και οι Αδάμης και Τσαούσης στο νήμα λόγω εκλογικού συστήματος. Με 14 και 15 ψήφους διαφορά!!! Αλλά αυτοί είναι "άξιοι" αν και "νέοι σύμβουλοι" όπως διατείνονται , λες και είναι 20χρονοι ή τριαντάχρονοι!!! Έτσι δηλώνουν όταν πιάνονται αδιάβαστοι και απόντες μετά από ενάμιση χρόνο σύμβουλοι!! Αλλά που θα πάει στην τετραετία, που θα ενηλικιωθούν, θα αρχίσουν να ωριμάζουν...
Αυτά για τα περί δημοκρατίας, εκλογικού συστήματος και για το "να τους αδειάσετε τον τόπο" όπως γράφει ο φοβισμένος ο "αντι-εξουσιαστής" χωρίς όνομα...
ΥΓ Αν σκεφτούμε πως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής (που μας άδειασε τον τόπο από πρόεδρος) λέει τον γιό του, πως είναι ημιπιτσιρικάς στα 35 του μπορουν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Αδάμης και Τσαούσης να λένε ότι θέλουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μεροκαματιάρης είναι ο Μπάλλας και κυνηγάει το μεροκάματο. Μακάρι η συνέχεια του να είναι καλύτερη από τον ίδιο. Μέχρι να βγει στην σύνταξη θα τον υποστούμε. Άλλος δικηγόρος είναι πεταλωμένη γάτα

This comment was minimized by the moderator on the site

Έλεος ποια με αυτόν τον δικηγορο
Έχει γυρίσει όλα τα κόμματα και με 200ψηφους είναι πάντα μέσα.
Τους καλύπτει πλέον ξεκαθαρα

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έλεος έλθει εφ υμάς και αυτού η θεία χάρις...
Αλλά γιατι το λέτε τώρα και δεν το λέγατε την 4ετία Σουσούδη που ήταν πάλι πρόεδρος; Η, μήπως τότε δεν ήταν δικηγόρος; Ή, μήπως τότε δεν είχε 300 ψήφους;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Απελπιστικα αδιάφορη η τοποθέτηση του αξιοσέβαστου Λευτέρη ΜΠΑΛΛΑ
Αλλά λησμονεί φαίνεται πολύ γρήγορα
Λησμονεί ότι .... ελεω εκλογικού συστήματος , βρέθηκε στη καρέκλα του Προέδρου
Λησμονεί ότι ο Ανδριωτικος λαός τον .... μαύρισε στις πρόσφατες εκλογές , με το ζόρι ψηφίστηκε και ελεω συστήματος , βρέθηκε Δημοτικος Σύμβουλος
Και δεν είναι η πρώτη φορά
Απελπιστικά λοιπόν αδιάφορος , όσες και οι ψήφοι που πήρε από την κοινωνία της Ανδρου

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑ ΑΝΔΡΩ
Συμφωνούμε απολύτως μαζί σας. Μια λεπτομέρεια που την είχαμε γράψει Ο Μπάλλας λόγω νομικής κατάρτισης εκλέχτηκε και είναι για 6η χρονιά πρόεδροες ΔΣ 'Ανδρου. Ο Καπάκης λόγω 101 νεκρών στο Μάτι τερμάτισε αδοκίμως την πολιτική του καριέρα με απόλυση. Και είναι για 7ο συνεχή χρόνο ελάσσονα και κραυγάζουσα αντιπολίτευση. Έχει μια διαφορά δεν μπορείς να πεις... ¨οσο για το χωριάτης δεν βλέπω τον Καπάκη για πρωτευουσιάνο ή παριζιάνο; Άλλωστε και ο όλοι οι πολιτικοί της Άνδρου είναι από χωριά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα