ΓΑΥΡΙΟ: Μια νέα εποχή ξεκινά με συμμετοχή όλων!...

 

Παραδίδονται αύριο στη δημόσια χρήση στο Γαύριο πλήρως ανακαινισμένα η παιδική χαρά και το γήπεδο 5χ5. Ακολουθούν αμέσως μετά η ανακαίνιση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ. Και έχουν σειρά μέχρι τέλος Απριλίου το μεγάλο δημόσιο πάρκινγκ και οι περίβολοι του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου του Γαυρίου. Αυτά δήλωσε σε τηλεφώνημα του στον ιστότοπο μας ο σύμβουλος του δημάρχου Γιώργος Μαντζώρος που κινεί τις διαδικασίες εκ μέρους του δημάρχου Άνδρου.

Και ο Γ. Μαντζώρος κατέληξε:

«Όλη αυτή η μεγάλη δημόσια έκταση (στην οποία στο προσεχές μέλλον θα γίνει το υπό μελέτη κλειστό γυμναστήριο Άνδρου) θα ανακαινιστεί και θα αναμορφωθεί πλήρως μέχρι τέλος Απριλίου. Η μέχρι σήμερα απαράδεκτη κατάσταση εγκατάλειψης των δημοσίων χώρων σύντομα θα αποτελεί παρελθόν. Στο Γαύριο πνέει ένας νέος άνεμος δημιουργίας...».

Και συμπλήρωσε:

«Για πρώτη φορά εδώ και ενάμιση χρόνο κινούμαστε όλοι σε κλίμα ενότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας όλων. Οι μέχρι χτες διαιρέσεις, καταγγελίες, αντιπολιτευτικές κορώνες, ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον προχωράμε ενωμένοι με αισιοδοξία στο μέλλον. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Δ. Λοτσάρη, την αντιδήμαρχο Γαυρίου Α. Μακρή, την σύμβουλο Τ. Μπιθικώτση, τον πρόεδρο του Τοπικού Ν. Χέλμη πρόεδρο, τον Α. Γιανακαρώνη και όλο το τοπικό συμβούλιο Γαυρίου για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία του κοινού μας μέλλοντος.»

 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και οι δύο αθλητικές και ψυχαγωγικές εστίες που πρώτη ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ολοκληρώνεται αύριο ήταν εγκαταλειμμένες και ξεχασμένες εδώ και χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν αποκατάσταση. Η νέα τότε διοίκηση του Δήμου Άνδρου ανέλαβε τη δέσμευση να προχωρήσει σε πλήρη ανακαίνιση τους. Κάτι που το έκανε και αυτές τις μέρες παραδίδοντας τους δύο χώρους στην κοινωνία του Γαυρίου. 

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις Μαντζώρου και από την καθημερινή συνεργασία του με τον Δήμο και το Τοπικό, το πλέον σημαντικό στην όλη η ιστορία της ανακαίνισης των δύο χώρων ήταν πως έγινε στην πράξη το πρώτο βήμα ενότητας και συμπόρευσης στο μέχρι πρότινος διχασμένο Γαύριο. Έμειναν μόνο οι στείρες αρνήσεις και οι αντιπολιτευτικές καταγγελίες και κορώνες της ομάδας Καπάκη και ειδικότερα στην περιοχή του Γαυρίου της δημοτικής σύμβουλου Τ. Μαμάη. Η παραγωγική δράση της διοίκησης του Δήμου τόσο στο λιμάνι όσο και στην ευρύτερη περιοχή και η σταθερή πολιτική ήπιων και παραγωγικών τόνων της δημοτικής αρχής οδήγησε στην αλλαγή πλεύσης και στη συνεργασία όλων.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Για την ιστορία τόσο ο κ. Γιανακαρώνης όσο και ο κ. Χέλμης αναγνωρίζοντας το νέο πνεύμα που πνέει στην παραγωγή έργων στην Άνδρο και ιδίως στο Γαύριο άρχισαν να συμμετέχουν παραγωγικά – όπως είπε και όπως γράφει και σε σχετικό κείμενο που ανάρτησε κι έστειλε μαζί με σειρά φωτογραφιών στο Εν Άνδρω προς δημοσίευση – ο Γιώργος Μαντζώρος. Στο Γαύριο λοιπόν κάποιοι ξέφυγαν από τον φαύλο κύκλο των συνεχών αντιπαραθέσεων και του διχασμού και ενώθηκαν στην πράξη. Γιατί η ενότητα γίνεται μόνο στην πράξη και στη δράση για το κοινό καλό. Κι όχι στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ

Φίλες και φίλοι, σήμερα όλοι οι έχοντες θέσεις ευθύνης στον Δήμο Άνδρου, στην Τοπική κοινότητα Γαυρίου και στο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου, ανοίξαμε μια νέα σελίδα στην κοινή μας πορεία προς το μέλλον, μακριά από ανούσιες και γελοίες αντιπαραθέσεις.

Μετά από μια εβδομάδα εργασιών παραδώσαμε στους μικρούς μας φίλους την Παιδική Χαρά στο Γαύριο πλήρως ανακαινισμένη και ασφαλή. Είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί όλες οι εργασίες έγιναν από τους εργαζομένους στον Δήμο μας, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ανιδιοτελούς προσφοράς εργασίας όλων και δωρεάς των υλικών.

Ξοδεύτηκαν ελάχιστα χρήματα. Μόνο για τα αναγκαία υλικά. Επισκευάσαμε και καθαρίσαμε το δάπεδο, τα όργανα, τα παγκάκια, τα φωτιστικά. Κλαδευτήκαν τα δένδρα και έγιναν νέοι ελαιοχρωματισμοί. Σύνθετο και δύσκολο έργο ήταν η νέα περίφραξη, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Για να σταματήσει η λεηλασία της Παιδικής Χαράς από ''απρόσκλητους επισκέπτες '' τα βράδια ο χώρος θα κλειδώνει με λουκέτο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ενωμένοι…

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπατσιώτες μην αγχώνεστε για τίποτα. Θα σας βρει λύσεις η κυρία του πακοε

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μουστάκας γιατί δεν έχει πάρει θέση σε κανένα θέμα??,
Όταν τοποθετηθείς ορθά και πεις την γνώμη σου Δεν κάνεις αντιπολίτευση απλά βοηθάς το έργο της διοίκησης
Ίσως έχει αδυναμία να καταλάβει τα θέματα αυτό θα το δεχτώ
Κύριε Μουστακα πρέπει λίγο να σοβαρευτεις και να μελετάς τα θέματα

This comment was minimized by the moderator on the site

Μαζευτειτε εκεί στο ΜΠΑΤΣΙ γελάμε η υπόλοιπη Άνδρος μαζί σας με τις ανωνυμιες σας κατά τα άλλα θέλετε και τουρισμό.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο εσείς εκεί στο Μπατσι ασχολείστε με τα δημοτικά μάλλον δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε.Μόλις βάλει το Εν Άνδρώ ένα άρθρο που αφορά τον δήμο αρχίζετε και γράφετε.Τα υπόλοιπα χωριά της Άνδρου ούτε καν ασχολούνται,αυτά μόνο στο Μπατσί γίνονται και γελάνε οι υπόλοιποι μαζί σας!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς γενικά μπατσιωτες εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς το χαλβά σας.......

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ...ΧΙΛΙΟΜΕΤΡ ΑΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΝΟΥΝ.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ......ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ...ΚΑΦΕΝΕ ......ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΑΣΕ ....ΠΟΥ ΕΤΣΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΣ ΤΟ ...ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΆ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου φαινεται ή έχει πεσει γραμμή από τους καμπίσιους του Γαυρίου να φανει πως η Βολίκα δεν είναι με τον γίγαντα Καπάκη; Έχει τέλεια συνεργασία καλύπτοντας τον Καπάκη ή συμφωνόντας αντιπολιτευτικά μαζί του; Περίεργο; Για κάντα μια ακόμα ανακοίνωση για το ποιοι δεν φοράνε ή δεν φοράνε παντελόνια στην Υδρούσα γιατί μπερδευτήκαμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΚΡΗ ,ΜΑΝΤΖΩΡΟ, ΧΕΛΜΗ, ΒΟΛΙΚΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους έχουμε πρόεδρο στο Μπατσί μετά από πολλά χρόνια. Εργατική, βοηθάει τον κόσμο και επιτέλους άλλαξε εικόνα το Μπατσί. Μπραβο πρόεδρε προχώρα έτσι.

Περισσότερα