ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων και συνδέσεων στη Μεσαριά...

(Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τα έργα ασφαλτόστρωσης μετά την καραντίνα λόγω πανδημίας μελών του συνεργείου ασφαλτόστρωσης, καθώς και τελειώνουν και τα έργα σύνδεσης των αποχετεύσεων σε ένα μέρος του δρόμου της Μεσαριάς. Τα έργα θα ολοκληρωθούν στις 11/6 - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ  ΣΤH ΜΕΣΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ 

Λόγω εργασιών κατασκευής συνδέσεων στο δίκτυο αποχέτευσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος με άσφαλτο, από αύριο, Παρασκευή, 04/06/2021 και μέχρι Παρασκευή, 11/06/2021 και ώρες από 7:30 το πρωί μέχρι και 4:30 το μεσημέρι, το τμήμα του εσωτερικού δικτύου της Μεσαριάς από το Ζαχαροπλαστείο Ζαΐρη μέχρι και την Πλατεία Ηρώων στον Πλάτανο θα διακοπεί πλήρως η διέλευση κάθε είδους οχήματος. 

Για την διευκόλυνση όλων, παρακαλούμε να μην υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα στη περιοχή αυτή κατά τις ώρες των εργασιών. 

Επίσης, παρακαλούμε για το χρονικό διάστημα από 7:30 το πρωί μέχρι και 4:30 το μεσημέρι:

  1. Η προσέγγιση των ΙΧ των πελατών στο Αρτοποιείο Γ. Γαρύφαλλου, στο Ζαχαροπλαστείο Ζαΐρη και στο κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Κασιδώνη να γίνεται από την πλευρά του δρόμου στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς με κατεύθυνση από Χώρα προς Γαύριο, με ιδιαίτερη προσοχή.
  2. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο από Χώρα προς Γαύριο και το αντίθετο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  3. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για το κομμάτι του δρόμου Διασταύρωση Μαινητες -Κουμανη , δεν αναφέρεται κάτι , ποτε θα ξεκινήσει πάλι ;
Σε πολλά σημεία , η άσφαλτος που έπεσε , έχει φύγει ....