ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...

(Κατανοητή η αναβολή λόγω βροχής στους καταστηματάρχες κι επιχειρηματίες του Νειμποριού. Το τηλεφώνησε μπάρμαν της περιοχής. Ακατανόητες οι αντιδράσεις των "αθλητικοσχολιογράφων" της αντιπολίτευσης, που όλες αυτές τις μέρες, γράφουν για τις ολοκληρώσεις των έργων ασφαλτόστρωσης "ότι του  φανεί του Λωλοσταφανή". Και να που και σήμερα συνέβη αναβολή λόγω βροχής. Και τι με αυτό; Τα έργα που αρχίζουν τελειώνουν. Τα έργα που δεν αρχίζουν δεν τελειώνουν. Αυτή είναι η διαφορά.

Και για να το πούμε ποδοσφαιρικά. Όταν είμαστε παιδιά στα ξερά γήπεδα εκείνης της εποχής όταν μια ομάδα έχανε 4-0 ή 5-0 οι φίλαθλοι αστειευόντουσαν φώναζαν στους αντιπάλους: "μια βροχή σας σώζει!!!" Γιατί αν έβρεχε ο διαιτητής θα διέκοπτε το ματς και την επόμενη θα ξανάρχιζε από την αρχή στο 0-0. Αυτό θυμίζει η άεργη αντιπολίτευση των σημερινών έργων. Όσες βροχές και διακοπές αν γίνουν τα έργα μια επομένη μέρα θα τελειώσουν. Δεν αλλάζει τίποτα μια μέρα καθυστέρηση. Η βροχή - όπως νωρίτερα άλλες δυσκολίες - απλώς καθυστέρησαν κάτι που όλοι ξέρουμε πως θα τελειώσει - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(α) ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ

Αναβάλλονται για σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό και μεταφέρονται  Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 8 έως τις 8 το βράδυ.

Λόγω των εργασιών την Τετάρτη παρακαλούμε:

  1. Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 15.06.2021 το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.
  2. Να αποφύγετε τη Τετάρτη τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθόλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών.

(β) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 15/6

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης αύριο, Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το βράδυ, θα διακοπεί πλήρως η διέλευση κάθε είδους οχήματος από τα Πευκάκια μέχρι το ξενοδοχείο Μικρά Αγγλία.

Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

  1. Ν’ απομακρύνετε πριν από την Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.
  1. Κατά τις ώρες των εργασιών, να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά τα εξής οδικά δίκτυα:
  • Μέσω Λαμύρων και Μαινήτων,
  • Τον περιφερειακό από Νειμποριό προς Άγιο Σπυρίδωνα και το αντίθετο,
  • Την οδό από ταφείο Χώρας προς Ανεμόμυλους.
  1. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση των πεζών καθόλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σας είπανε πως είμαστε ζαβοί και μπορείτε να μας δουλεύετε; Προγραμματίζετε ασφαλτόστρωση την Τρίτη, την μεταφέρετε λόγω βροχής την Τετάρτη, ενώ όλη η Ελλάδα, πλην προφανώς των υπηρεσιών του Δήμου Άνδρου και των εργολάβων του, γνωρίζει από τα δελτία πρόγνωσης καιρού ότι το διήμερο αυτό θα είναι βροχερό! Ποιους κοροϊδεύετε τελικά, τους δημότες ή τους εαυτούς σας;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι, έλα Νίκο!!
Με ρωτάει η θεία Χαρίκλεια, πως λέγεται αυτό που στο Νησί γίνονται αθλητικοί αγώνες, ναυτικό συνέδριο, ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις, δημοπρατήσεις έργων υδρευσης και συ ασχολείσαι με μια βίδα που έχει σκουριάσει στο φωτιστικό της πάνω μεριάς του πέρα μέρους ;
Ναι τι είπες, δεν ακούω....
Καλά!
Άσε θα πάρω τον Γιάννη που ξέρει και γράφει γερά να μου πει.
Θα σε πάρω πίσω να,σου πω!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έλα τώρα; Αφού πέφτετε από τα σύννεφα εδώ και δύο χρόνια! Τι να σας κάνει η αναβολή μιας μέρας όταν έχετε μείνει μετεξεταστέοι τέσσερα χρόνια; Και βλέπω κι άλλα πέντε...
Κουράγιο χρόνια είναι θα περάσουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!