ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δελτίο Τύπου 

Δήμος Άνδρου- Εθνοφυλακή: αρραγείς σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης 

Το πολύ καλό επίπεδο συντονισμού και συνεργατικότητας Εθνοφυλακής και Δήμου Άνδρου εξήρε ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, Ανχης (ΠΖ) Ιωάννης Βαρυπάτης, σε εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022. Τον Αντισυνταγματάρχη συνόδευε και ο Διοικητής του 4ου Λόχου Εθνοφυλακής, Δημήτρης Κανέλλος. Ο κ. Βαρυπάτης ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τη συνδρομή του Δήμου Άνδρου όποτε αυτή χρειάστηκε, ενώ και ο κ. Κανέλλος ανέφερε πως, η Εθνοφυλακή είναι προετοιμασμένη και στη διάθεση του νησιού. 

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο, που διαδραματίζει η Εθνοφυλακή για την Άνδρο, ενώ τόνισε πως η οικοδόμηση αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Άνδρου και Εθνοφυλακής, που επιτυγχάνεται ιδίως τα τελευταία χρόνια, είναι στοιχείο, που συμβάλλει στο αίσθημα ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας. Το γεγονός αυτό, μαζί με τη συνδρομή του ΣΕΔΑ και των λοιπών σωμάτων ασφαλείας, καθόρισε την εξαιρετική αντίδραση του τοπικού μηχανισμού στην πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα». 

Κλείνοντας, οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνέχιση της συνεργασίας τους με όρους εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας είναι το κλειδί στην επίτευξη οργάνωσης του νησιού πάνω σε αυτά τα θέματα. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΔΗΣΑΡΑ!!! ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ.