ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 

     Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «25ης Μαρτίου 1821» θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και περιλαμβάνουν για την νήσο Άνδρο:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

  • Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη νήσο Άνδρο από την ογδόη πρωινής ώρας της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2022.
  • Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α των ΝΠΔΔ και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2022.    

     Ενόψει των ανωτέρω, σας στέλνουμε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 και παρακαλούμε για την παρουσία σας. 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τη θεση Επαρχου ο Λασκαρης τελικα την εχει μονο για τελετες,σε ολα τα αλλα ανυπαρκτος.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κρίμα να μην έχετε πάρει είδηση ότι οι μισές ασφαλτοστρώσεις που έχει κάνει ο Δήμος Άνδρου (Μεσαριά, Βακόνι, Πιτροφός) είναι με χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας που έτρεξε και ο Λάσκαρης μαζί με τον δήμαρχο. Κρίμα να μην έχετε πάρει είδηση πως σε αρκετά έργα μεγάλα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια όπως οι επερχόμενες νέες ασφαλτοστρώσεις του επαρχιακού δικτύου έχουν επιτευχθεί από τον Λάσκαρη. Μάλλον έχετε δίκιο όμως. Κι ο Λάσκαρης δεν βγάζει και πολλά δελτία τύπου για όλα αυτά. Ένα βγάζει κι όποιος το δει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro