ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!

 

Με ψήφους 11 έναντι 6 η ενωμένη αντιπολίτευση αποφάσισε υπέρ της μη διοικητικής αποβολής του ράδιο-Αστέρα και της συνέχισης της 8ετούς πολλαπλής παρανομίας του με την παραμονή στον χώρο που κατέχει χωρίς ενοίκιο και με ρεύμα, που παίρνει από τον δημοτικο φωτισμό! Γράψαμε στο προηγούμενο σημείωμα πως η παραπάνω απόφαση - που ήρθε σαν πρόταση της αντιπολίτευσης και στο προηγούμενο συμβούλιο  - ήταν μια ανοησία. Τώρα που ψηφίστηκε από όλη την αντιπολίτευση δεν κρίνουμε σκόπιμο να την χαρακτηρίσουμε. Την αφήνουμε αχαρακτήριστη.

Όπως αχαρακτήριστη αφήνουμε και την κ. Τσατσομοίρου - μέλος της προηγούμενης αποτυχούσας διοίκησης - που ομολόγησε δημόσια πως συγκάλυψε επί 5ετία εν γνώση της την παρανομία.. «για το καλό της Άνδρου»!!! Όπως αυτή το καταλάβαινε. Κάλεσε μάλιστα την σημερινή διοίκηση να πράξει το ίδιο! Στο τέλος ζήτησε και από τον εισαγγελέα - που έχει καλέσει ήδη τον κ. Σουσούδη - να καλέσει αυτήν ως κυρίως υπεύθυνη της παρανομίας! Μπορεί να έχει και δίκιο...

Δεν κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθούμε στις ασημαντότητες των απεραντολογιών των κ. Σουσούδη και Καπάκη. Και δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε στον ορυμαγδό των προσωπικών και πολιτικών επιθέσεων και στις βαρύγδουπες εκφράσεις του κ. Καπάκη και της ομάδας του εναντίον μας. Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια. Και χτες πήγαν στο συμβούλιο με θέμα τις 8ετείς παρανομίες του ράδιο-Αστέρα και βρέθηκαν... να επιτίθονται μανιωδώς και με ψεύδη κατά του Εν Άνδρω!

Κρίμα που δεν παραβρέθηκε στο συμβούλιο ο "νομικός σύμβουλος" του ράδιο-Αστέρα. Αυτός που είπε – δι’ αντιπροσώπου- στην προηγούμενη συνεδρίαση, πως αυτά που έλεγε ο δήμαρχος ήταν… «μαλακίες». Αυτά για το πολιτικό ήθος ορισμένων κηνσόρων...

Να σημειώσουμε εδώ πως αυτή τη φορά το ράδιο-Αστέρας εκπροσωπήθηκε από μια κόσμια δικηγόρο. Και η διοίκηση από την μεριά της με την άρτια κατηρτισμένη νομική σύμβουλο του Δήμου. Οι δύο κυρίες συνέπεσαν σε πολλά γιατί το θέμα ήταν νομικό. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίστηκε ως τέτοιο από την ενωμένη αντιπολίτευση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η απόφαση/πολιτική διακήρυξη του συμβουλίου με ψήφους 11-6 θα σταλεί στον εισαγγελέα, που έχει καλέσει ήδη για εξηγήσεις τόσο τον κ. Σουσούδη όσο και τον κ. Λοτσάρη. Ο κ. Λοτσάρης - όπως είπε - θα καταθέσει στον εισαγγελέα την πρόταση για «διοικητική αποβολή» που εισηγήθηκε η νομική σύμβουλος του Δήμου Άνδρου και δεν εγκρίθηκε. Αναρωτιόμαστε οι της αντιπολίτευσης τι θα καταθέσουν; Ευχές και, ψηφίσματα, που ζητούν την διατήρηση της πολυετούς παρανομίας; Ή, μήπως κάποιες ανερμάτιστες οργισμένες χυδαιότητες ακραίας πατριδοκαπηλείας που γράφτηκαν ανερυθρίαστα σε επώνυμο blog της Άνδρου και αναφέρθηκαν χτες στο συμβούλιο;

Οψόμεθα…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ (ΧΑΧΑΧΑ) ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ. ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
(ΠΡΟΣΟΧΗ: διαγράφηκε η τελευταία λέξη του σχολίου - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλως τυχαίως ο Βασιλείου, με το ίδιο όνομα είναι ο κουκουλοφορος, δηλαδή το ίδιο άτομο, που είχε κάνει την καταγγελία για τα σφαγεία ΓΑΥΡΙΟΥ.
Ξέρετε είναι ένας άντρακλας δύο μέτρα, από το Μπάτσι, ομορφαντρας.
Να τον χερετε, όσοι τον έχετε δίπλα σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και εγώ σας ευχαριστώ για το διάλογο. Σας έχω ξαναγράψει τις ίδιες φράσεις και σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ εξου, και η δυσανασχέτηση μου. Ειλικρινά κύριε Μπασαντή και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, γράφεται πολύ όμορφα άρθρα αλλά αυτό το μένος με Σουσούδη και Καπάκη κουράζει.Σε κάθε αποτυχία του Δήμου πάντα φταίνε αυτοί, είτε για λάθη του παρελθόντος ,είτε του παρόντος ακόμα και του μέλλοντος Σίγουρα έχουν κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά δεν είναι μόνο υπαίτιοι αυτοί για το χάλι του νησιού. Δυστυχώς όμως ο Λοτσάρης και οι παρατρεχάμενοι του δεν έχουν το "αλάθητο του Πάπα" και πάντα μας τους προσωποποιείτε σαν "Μεσσίες". Μπαλώματα έχουν κάνει και εφετζίδικες κινήσεις για τις φωτoγραφίες του facebook.Και μάτια έχουμε και κρίση. Αφήστε λοιπόν τα παλιά και πείτε σας παρακαλώ ΤΩΡΑ τι γίνεται;
Αναμένω το άρθρο για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερή .Καλό θα είναι να υπάρχουν παντού τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά και όχι ότι μας βολεύει.
Καλημέρα σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπορεί να έχετε διαφορετική αντίληψη για την θητεία των προηγουμένων. Κι εμείς είχαμε διαφορετική αντίληψη γι' αυτούς μέχρι το 2015 για τον κ. Σουσούδη, τον οποίο τότε στηρίξαμε και τον κ. Καπάκη τον οποίο καλωσορίσαμε ως ΓΓΠΠ το 2015. Αυτά που έκαναν ή που δεν έκαναν μας έφεραν αντιμέτωπους. Καλό θα ήταν να μην γενικεύετε αλλά να δείτε διαχρονικά τη στάση του Εν Άνδρω απέναντι τους. Πως φτάσαμε στην αντιπαράθεση μαζί τους. Και ποια η πολιτική τους στάση στο διάλογο μαζί μας (ψέματα, ύβρεις κλπ) και τέλος αγωγές για να κλείσουν το Εν Άνδρω.
Για τον κ. Λοτσάρη θα κριθεί το έργο του. Μέχρι σήμερα οι δημοσκοπήσεις τον φέρουν μακριά πρώτο. Αν το έργο του το βλέπετε φτιασιδώματα δικό σας είναι λογαριασμος. Δικός μας λογαριασμός είναι να μιλάμε για έργα κι όχι για το facebook. Δεν παρουσιάζουμε κανέναν ως ήρωα όπως λέτε. Παρουσιάζουμε προσπάθειες και έργα. Ρωτήστε πχ τον κ. Ψωμά στο Μπατσί , τον κ. Σαρρή στη Μεσαριά κλπ. Ήταν με τον κ. Σουσούδη όμως παρουσίασαν έργο.
Σας ευχαριστούμε για τον διάλογο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καταγγέλλω ότι ο Συνεταιρισμός Γυναικών Υδρουσας , μια επιχείρηση με Α.Φ.Μ και έναρξη εργασιών στην ΔΟΥ Παλλήνης είναι μια επιχείρηση που έχει έσοδα από πωλήσεις που κάνει, και μάλιστα αρκετά μεγάλα. Στεγάζεται όμως δωρεάν σε κτίριο του Δήμου Άνδρου στο Μπατσι εδώ και πολλά έτη , διπλα στο Λιμενικό φυλάκιο Μπατσιου, και μάλιστα παίρνει ρεύμα από το ρολόι του Λιμεναρχείου που αυτό πληρώνει το Υπουργείο Ναυτιλίας. Σημειωτέον ότι η επιχείρηση αυτή έχει σε λειτουργεία επαγγελματικά ψυγεία καθώς και κλιματιστικά. Όλο αυτό γίνεται εις βάρος των επαγγελματιών και σε εμάς τους φορολογούμενους πολίτες..Να άτοπο δοθούν ευθύνες σε ολότελα του. Δημου.;,(Πάρτε μια ιδέα τι φεύγει για Εισαγγελέα και Υπουργείο Ναυτιλίας)

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ..ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΝΟ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΑΒΑΝΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ! ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΦΟΒΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΑΠΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΜΠΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΟ ... ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ...ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΧΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα εκπλαγείτε με το ποσο που πληρώνει για ενοικιο γνωστο μπαρ στα χασαπια στο δημο. Το ποσο αρχικά φαίνεται ικανοποιητικό. Οταν σου πουν πως ειναι ετησιο και οχι μηνιαίο τοτε γελάς με τον δημο και κλαις με τα λεφτά που βγάζουν στην πλάτη μας νεοκοποι επιχειρηματίες . Ελπίζω ο λογαριασμός της ΔΕΗ να είναι στο όνομα τους και όχι στο Δήμο

This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή σκέφτομαι να επενδύσω και εγώ στο νησί, θα μου παραχωρήσουν οι γνωστοί κύριοι της αντιπολίτευσης δωρεάν επαγγελματική στέγη και δωρεάν ρεύμα ή δεν ισχύει για όλους αυτό;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα γελά ο εισαγγελέας με τον φάκελο που θα λάβει! Για να δούμε θα βγάλει και αυτός απόφαση / ψήφισμα συμπαράστασης; Απορώ με την νοημοσύνη αυτών που ελπίζουν πως ο εισαγγελέας θα συναινέσει στα τραγελαφικά ψηφίσματα υπέρ της παρανομίας. Γιατί εκτός αυτών δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ εκτός από αυθαιρεσίες, παρανομίες, απατεωνιές, ρευματοκλοπές κλπ. Θα πάει πίσω το κουβάρι ο εισαγγελέας και θα ξετυλίγει μοιράζοντας ευθύνες. Απορία: ο λογιστής του κυρίου Αστρά τι έξοδα επιχείρησης περνούσε στα βιβλία;;; Υπάρχουν λογιστικά βιβλία;;; Αυτά θα είναι τα πρώτα που θα ζητήσει ο εισαγγελέας. Θα πέσει γέλιο πολύ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εξαιρετικό το άρθρο σας κύριε Μπασαντή. Σας προτρέπω μιάς και εσείς και ο κύριος Δήμαρχος είστε νομοταγείς πολίτες να γράψετε ένα τέτοιο άρθρο και για την παράνομη χωματερή της Σταυροπέδας. Να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι κουτοί τι γίνετε ,πως συναινεί το ΔΣ σε αυτή την παρανομία, που πάνε τα λεφτά των δημοτών ; Αλλά ξέχασα δεν έχετε τόσο πυγμή και δυστυχώς θα κοπώ σαν υβριστικό σχόλιο. Εγώ θα γελάω την ώρα που θα σε αδιάσει ο Δημαρχάκος σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχουμε γράψει 210 άρθρα για την παράνομη χωματερή της Σταυροπέδας από το 2011 μέχρι το 2020. Πως και δεν τα διαβάσατε; Μήπως ήσασταν σε άλλο νησί ή σε άλλο σάιτ; Ερωτώ απλώς.
Σταματήσαμε από την στιγμή που η παρανομία της πέρασε στην Περιφέρεια με την δημιουργία του νέου φορέα και εγκρίθηκε η μελέτη για χρηματοδότηση. Περιμένω την έκδοση των τευχών δημοπράτησης που έχουν καθυστερήσεις απαράδεκτα από την Περιφέρεια. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ δημοσιογραφικά με το θέμα που με προτρέπετε...
Το ΔΣ δεν συναινεί στην παρανομία της Σταυροπέδας. Ποτέ δεν συναίνεσε. Ο κ. Καπάκης ήταν υπέρμαχος της παρανομίας αυτής πολεμώντας με κάθε τρόπο την σωστή λύση της Πλούσκας. Αλλά αυτό δεν το θυμάστε προφανώς. Το Εν Άνδρω στήριξε στο θέμα αυτό όλα τα χρόνια τον κ. Σουσούδη. Αλλά κι αυτό δεν το θυμάστε.
Γιατί να κοπεί ένα σχόλια τόσο προσεκτικά γραμμένο; Δεν το καταλαβαίνω...
Αν θα με αδειάσει ο "δημαρχάκος" δεν με ενδιαφέρει. Εγώ έχω τις δικές μου διαδρομές. Απλώς συνέπεσαν σε πολλά σημεία με τον κ. Λοτσάρη. Σε άλλα όμως δεν συνέπεσαν και σας συμβουλεύω να διαβάζετε προσεκτικά γιατί υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, που δεν τις έχετε μάλλον δει.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί ο Λοτσάρης είναι "δημαρχάκος" μου; Εγώ ξέρω πως είναι δήμαρχος της Άνδρου. Όπως πριν ήταν και ο κ. Σουσούδης και πιο πριν ο Γλυνός κλπ. Μήπως ήταν "δημαρχάκος" μου και ο Σουσούδης που βοήθησα να εκλεγεί το 2014, αλλά κατάφερε να αποτύχει μέσα στον πρώτο χρόνο; Νομίζω πως τα έχετε μπερδέψει.
Ευχαριστώ πάντως για τον διάλογο. Βοήθησε να ξεκαθαρίσω τις θέσεις μου.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να καταλάβω, αφού όλοι θέλουμε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, γιατί δεν προσπαθεί ο ιδιοκτήτης του να τον νομιμοποιήσει όπως καθορίζει η νομοθεσία με ένα χώρο νόμιμο με ρεύμα νόμιμο και άδεια νόμιμη για να είναι σε όλα εντάξει όπως πρέπει? Τόσο ακατόρθωτο είναι?