ΑΝΔΡΟΣ: Σύλληψη ημεδαπού με τη διαδικασία του αυτοφώρου για απειλή, εκβιασμό, εξύβριση και συκοφαντία!...

Σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 2 το μεσημέρι συνελήφθη Έλληνας πολίτης, κάτοικος Μπατσίου, από την αστυνομία μετά από μήνυση κατοίκου της Άνδρου, που κατατέθηκε νωρίτερα εναντίον του, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντία. Η σύλληψη έγινε με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο ημεδαπός κάτοικος Μπατσίου κρατήθηκε στο αστυνομικό σταθμό Υδρούσας. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συνεννόηση με τον εισαγγελέα Σύρου και αφέθηκε ελεύθερος μετά από αρκετές ώρες. Θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο σε επόμενη φάση στη Σύρο. Είναι γνωστό πως η Άνδρος δεν έχει δικαστήριο για αυτόφωρο και η μεταγωγή στη Σύρο γίνεται μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.

Κατά τα φαινόμενα θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία για τον ημεδαπό που απείλησε, εξύβρισε και συκοφαντούσε δημόσια εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα το επώνυμο και διακεκριμένο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της Άνδρου. Σύμφωνα με την μήνυση έβγαλε στη δημοσιότητα χτες παραπλανητικά προσωπικά δεδομένα σε μια προσπάθεια προσωπικής σπίλωσης. Πιθανόν η εν λόγω υπόθεση να μην μείνει μόνο στην ποινική της διάσταση.

Απευθυνθήκαμε στον επώνυμο ανδριώτη, που έκανε την μήνυση  για λεπτομέρειες. Όμως, απάντησε πως θα στείλει ο ίδιος τις επόμενες ώρες σχετική ανακοίνωση για την όλη υπόθεση. Αναμένουμε την ενημέρωση από τον επώνυμο πολίτη της Άνδρου τις επόμενες ώρες...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑ ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡ@@Η ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιός πηγε αυτοφωρο και κατόλιν καταγγελίας ποιού;

This comment was minimized by the moderator on the site

Καιρός ήταν και αργήσατε , κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Σταμουλοκολάδες