ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ!!!

 

Η προηγούμενη φωτογραφία μας από το FB μετά την αναταραχή που προκάλεσε στην αντιπολίτευση και στον κ. Xέλμη αποσύρθηκε. Ανεβάσαμε άλλη δημόσια όπου ποζάρει ο κ. Μουστάκας του Αγίου Φιλίππου όταν ακόμα ήταν φωτογραφιζόταν δημόσια ως αντιδήμαρχος της διοίκηση Λοτσάρη.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Μεγάλη ταραχή υπήρξε για φωτογραφίες του κ. Μουστάκα που αναρτήσαμε από προφίλ του FB στο Εν Άνδρω. Περίεργο, έχουν ανέβει στο FB εδώ και μήνες και έχουν σχολιαστεί πολιτικά. Και τώρα που τις ανεβάσαμε ως μέρος του πολιτικού σχολιασμού ο κ. Ν. Χέλμης θυμήθηκε πως " δεν έχει δώσει άδεια"!!! Θεωρούμε το θέμα πολιτικό, αλλά και εντελώς αδιάφορο, αποσύραμε χτες την πρώτη φωτογραφία  όπως ζήτησε ευγενικά κυρία και σήμερα την δεύτερη αυτή του κ. Χέλμη. Να σημειώσουμε πως και οι δύο φωτογραφίες ήταν δημοσιευμένες σε αρκετά προφίλ στο FB. Απορούμε πως ο πρόεδρος της κοινότητας Γαυρίου πρώτα δημοσιεύει φωτογραφίες που έχουν πολιτικό υπόβαθρο και μερικούς μήνες μετά μετανιώνει! Και ζητά την απόσυρση τους. Επειδή μάς είναι αδιάφορες οι φωτογραφίες του κ. Μουστάκα με το σύνολο της αντιπολίτευσης τις κατεβάζουμε. Και ας φροντίσει ο κ. Χέλμης να μην κάνει πολιτικό θέαμα την "ιδιωτική ζωή" του στα δημόσια προφίλ του FB.) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑ

23/02/2023 

Η διαγραφή του κ. Νίκου Μουστάκα από μέλος της παράταξης «Μαζί για την Άνδρο», αποφασίστηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση των μελών της, χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023. Στην εν λόγω συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε ο κ. Μουστάκας παρότι είχε κληθεί και παρότι γνώριζε ότι αποτελούσε βασικό θέμα συζήτησης. Η συμπεριφορά του αποδεικνύει την συστηματική απόστασή του, εδώ και πάρα πολύ καιρό από την διοίκηση, την άρνηση στήριξης στο έργο της, καθώς και την δημόσια συμπόρευσή του με την αντιπολίτευση.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη, γεγονός που επέτρεπε στον κ. Μουστάκα να παρευρεθεί από οποιοιδήποτε σημείο και αν βρισκόταν, απλά με την χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και του κινητού του.

Μετά όλα τα ανωτέρω ζητήθηκε από τον Νίκο Μουστάκα πλέον να παραδώσει τη δημοτική έδρα που κατέχει, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης, την οποία και ο ίδιος έχει υπογράψει.

Όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι τις εκλογές με βάση όλα όσα επαγγελθήκαμε και υλοποιούμε καθημερινά.

- Χωρίς να υπολογίζουμε το περιβόητο πολιτικό κόστος.

- Χωρίς να υποχωρούμε και να διαπραγματευόμαστε με οποιονδήποτε βάζει προσωπικές και πολιτικές στρατηγικές πάνω από τους κοινούς μας στόχους, τελικά πάνω από την ίδια την Άνδρο μας.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ» & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

 ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εγω που τα ελληνικα μου δεν ειναι πια τόσο καλα τωρα που δειγραφη ο Μουστακας καταλαβα ότι ηταν της παραταξης δημαρχου.Τοσο καιρο απο αυτα που εβλεπα στα social νομιζα ηταν με την αντιπολυτευση

This comment was minimized by the moderator on the site

"Χαρτιά", "πιόνια", πολιτική ανάλυση καφενείου... Συγχαρητήρια....
"Χαρτιά", "πιόνια" κι έκανε τόσα έργα ο άνθρωπος χωρίς τα "χαρτιά" μόνο με "πιόνια" επί 3,5 χρόνια; Συγχαρητήρια...
Καλές οι μαγκιές, καλύτερα τα έργα... Συγχαρητήρια....

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια δήμαρχε!!! Μόλις υπέγραψες την καταδίκη σου. Έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να "κάψεις" δύο από τα καλύτερα "χαρτιά" σου!!! Αυτοί που σε συμβουλεύουν να τα κάνεις αυτά σου πριονίζουν την καρέκλα κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου!!!
Ήσουν που ήσουν μειοψηφικος δήμαρχος όπως έλεγες, τον Οκτώβριο σε βλέπω να πορεύεσαι μόνος σου με τα ελάχιστα πιόνια που σου έχουν απομείνει...

This comment was minimized by the moderator on the site

... ο Μουστακας πλέον .
(Σημείωση Εν Άνδρω: διαγράφηκε μια λέξη)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Άργησε πολύ ο Δήμαρχος, έπρεπε να τον είχε διαγράψει προ πολλού!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ολοι ξεραμε τι παιχνιδι παιζεται εδω και παρα πολυ καιρο.Δεν πρεπει να εισαι εξυπνος για να δεις οτι ηταν στο απυροβλητο απο τους απεναντι.Βρειτε το ονομα του σε καποια απο τις αναρτησεις/διαμαρτυριες για την καλοκαιρινη θεομηνια με τις τεραστιες ζημιες στην περιοχη της Υδρουσας.ΠΟΥΘΕΝΑ.Βρειτε κατι που να εχει κανει για να βοηθησει εκεινες τις μερες.ΤΙΠΟΤΑ.Βρειτε ενα αρνητικο σχολιο για το εργο που εγινε μπροστα στην επιχειρηση του.Δεν ενοιαξε κανεναν απο τους απεναντι αν εγινε σωστα,αν ειχε γινει μελετη αν επρεπε να γινει καπου αλλου.Πραγματα που διαβαζουμε και ακουμε καθημερινα για οτιδηποτε γινεται στην Ανδρο.Οσο για τα λαικ και τα σχολια συμπαραστασης που λεει ο φιλος,να τον ενημερωσω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που τωρα 'λυπηθηκαν' μεχρι χθες τον εβριζαν γιατι δεν εχει κανει τιποτα για το χωριο και το μονο που τον ενοιαζε ηταν να βαζει φωτογραφιες απο κονακια

This comment was minimized by the moderator on the site

Και πολύ άργησε αυτή η διαγραφή. Φωτογραφίες με γιορτές και πανηγύρια που μπορούσε να τα διοργανώνει επειδή ήταν αντιδήμαρχος, αλλά στις αφίσες έγραφε ότι τα έκανε εκείνος με την βολικα. Τις μικροφονικες,τα αυτοκίνητα, την βοήθεια που είχε γενικά από τους υπαλλήλους του Δήμου την περνούσε στο ντουκου. Και τέλος πάντων ας μας πει κάποιος και ένα έργο που έκανε, εκτός από αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες μπροστά στην επιχείρηση του και δεν είδαμε κανέναν να το σχολιάσει αρνητικά. Αντίθετα στα νερά που λιμνάζουν στο γεφύρι ή στο τοιχίο που είχε πέσει, έφταιγε μόνο ο δήμος και όχι ο αντιδήμαρχος. Καλή συνέχεια Νίκο με τους νέους;;;συνεργάτες σου. Ο κόσμος ευτυχώς έβλεπε και βλέπει!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δες ποσά λαικ πήρε ο Δήμαρχος και ποσά ο Μουστακας . Σας ερχεται

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα λάικ είναι για την λαϊκή και τους λαϊκατζίδες. αγαπητέ. Γνωστή η τεχνική του τρολαρίσματος στο διαδίκτυο και στο FB. Για την αποδοχή είναι οι δημοσκοπήσεις, οι αναγνωσιμότητες και φυσικά οι εκλογές.
Το τι έρχεται θα το δει προσεχώς τόσο ο δήμαρχος όσο και οι αντιπολιτεύομενοι και ο Ν. Μουστάκας. Πριν τις εκλογές όλοι νικάνε. Μετά κάποιοι χάνουν. Το είδαμε το 2019. Θα το δούμε και το 2023. Μέχρι τώρα όμως οι δημοσκοπήσεις άλλα λένε. Οψόμεθα λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Από τη φωτογραφια φαινεται ποιους εχει επιλεξει...