ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ: Μια εκτόξευση με αφορμή την δημοσκόπηση του Εν Άνδρω...

Διάγραμμα της δημοσκόπησης για το πόσοι διαβάζουν τα τοπικά site στην Άνδρο διαχρονικά. Το 2023 τα διαβάζουν το 84%. Το 16% δεν τα διαβάζουν. Ανάμεσα σε όσους τα διαβάζουν το 48% προτιμά το Εν Άνδρω, το 17% τον Περίγυρο, το 16% την Ανδριακή. 

Έχουμε  μείνει έκπληκτοι από τον αριθμό των αναγνωστών που διάβασαν μέχρι στιγμής την ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 2023 στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Το νούμερο είναι πρωτόγνωρο. Περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες σε μόλις 36 ώρες. Δεν θυμόμαστε τέτοιο νούμερο σε καμία προηγούμενη δημοσκόπηση από το 2016 μέχρι σήμερα που δημοσιεύουμε δημοσκοπήσεις. Μερικές έφτασαν τους 4.000 αναγνώστες μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτή η κοσμοπλημμύρα σήμερα μας εξέπληξε και ελέγξαμε διπλά τις εισόδους στo σάιτ του ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Τόσο η Google Analytics, που μετρά ημερήσιους μοναδικούς επισκέπτες, όσο και μετρητής του ΕΝ ΑΝΔΡΩ, που μετρά αναγνώστες, έδειξαν πως ο αριθμός ήταν σωστός. Αν κρίνουμε από την ροή αναγνωστών στον ιστότοπο μας και σήμερα μέχρι το βράδυ της Κυριακής έχει φτάσει η ανάγνωση της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ 2023 τους 16.000 αναγνώστες!!!

Οι αριθμοί για μια πολιτική δημοσκόπηση στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ είναι 4 φορές πάνω (ή 400%_ πάνω από κάθε προηγούμενη δημοσκόπηση). Τα νούμερα είναι πρωτόγνωρα και εκτίναξαν την ημερήσια επισκεψιμότητα αυτής της περιόδου από 3.000 μέχρι 5.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα σε 8.575 μοναδικούς επισκέπτες χτες την μέρα.

ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκτόξευση του Εν Άνδρω χάρη στην απροσδόκητη διαφήμιση μιας διαστρεβλωμένης ερμηνείας. Από 3.000 μέχρι 5.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα φτάσαμε στους 8.575 και τους 10.617! Ευχαριστούμε πολύ για την διαφήμιση μας και την διαφήμιση της δημοσκόπησης μας!!

Αναζητήσαμε τι συνέβη κι είχαμε τέτοια εκτίναξη ενδιαφέροντος για μια πολιτική δημοσκόπηση μας. Την αποκάλυψη του μυστηρίου την έδωσαν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας, που έστειλαν ένα παράξενο το λινκ μιας δημοσίευσης, του παντελώς άγνωστου σε εμάς σάιτ Exit-Poll, που δημοσίευσε γιγαντιαία και πλήρως παραποιημένη «παρουσίαση» της δημοσκόπησης μας όπου εμφανίζονταν «επεξηγήσεις» που ήταν η πλήρης αντιστροφή των στοιχείων της Metron Analysis. Ο κόσμος που είδε τις "εξηγήσεις" του αθηναϊκού σάιτ έσπευσε να δει την πρωτότυπη δημοσίευση του ΕΝ ΑΝΔΡΩ στην οποία αναφερόταν...

Την διαβάσαμε κι εμείς και με έκπληξη είδαμε διθυράμβους για την "φοβερή άνοδο" του Θ. Σουσούδη στο 35% στην καταλληλότητα για δήμαρχος, με ερμηνείες που διαστρέβλωναν πλήρως τα στοιχεία της δημοσκόπησης. Υπάρχει όντως συσπείρωση του Θ. Σουσούδη από το 20% το 2022 στο 35% (ήτοι +15%) το 2023. Το οποίο ήδη γράψαμε. Αυτή εξηγείται εύκολα μετά την πλήρη ενσωμάτωση σε αυτόν του Καπάκη και της ομάδας του. Είναι χαρακτηριστικό πως στη δημοσκόπηση ο Γ. Καπάκης λαμβάνει μόνο 1%. Ποσοστό εξαφάνισης δηλαδή…

Δεν διαβάσαμε στην ίδια "εξήγηση" πως στην ίδια δημοσκόπηση και ο Δ. Λοτσάρης ανέβηκε από το 31% στο 43% στην καταλληλότητα (ήτοι μια άνοδο +12%). Άρα και οι δύο μονομάχοι έχουν άνοδο λόγω της συσπείρωσης. Κάτι που επίσης γράψαμε. Αντιθέτως διαβάσαμε πως το +43% (και το +12% άνοδο) του Δ. Λοτσάρη περιγράφεται... σαν "κατάρρευση"!!! Το ότι το 43% είναι ποσοστό εκλογής δημάρχου από την πρώτη Κυριακή το προσπέρασε η «ανάλυση» του “Exit Poll”. Πολύ περίεργη «ανάλυση»! Κάτι μεταξύ αντιστροφής της πραγματικότητας και άγριας προπαγάνδας!

Το αστείο είναι πως η διαστρέβλωση στοιχείων συνεχίζεται στην ανάγνωση των προβλημάτων του νησιού - όπου με τον τρόπο γραφής του Θ. Σουσούδη – «εξηγείται» πως η "κατακρήμνιση" του δημάρχου Δ. Λοτσάρη οφείλεται στο "αίσχος της Σταυροπέδας"! Μόνο πλήξη νοιώθουμε για μια φράση του κ. Σουσούδη που λέγονταν μονότονα από το 2011 μέχρι το 2014. Αποσύρθηκε από το λεξιλόγιο του πρώην δημάρχου από το 2014 μέχρι το 2019. Και επανήλθε δριμύτερη από το 2019 μέχρι σήμερα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε στους «εξηγητές» του Exit Poll είναι πως επαναλαμβάνουν φράση δωδεκαετίας! Κι αυτό την ώρα που ήδη ξεκινούν τα έργα του ΧΥΤΥ της Άνδρου στην Πλούσκα, τα οποία καταψήφισαν από κοινού οι Καπάκης-Σουσούδης και μετά μιλάγανε για το "αίσχος της Σταυροπέδας"!!!

Να εξηγήσουμε στους «εξηγητές» και «παρεξηγητές» της δημοσκόπησης της Metron Analysis πως το θέμα της καθαριότητας στο νησί είναι διαχρονικο και βαίνει βελτιούμενο σε όλη την τετραετία 2019-2023. Όπως φαίνεται στον πίνακα των προβλημάτων αναγνωριζόταν ως πρόβλημα από το 57% των κατοίκων το 2019 όταν παρέλαβε ο σημερινός δήμαρχος και έχει πέσει στο 45% το 2023. Μια σαφής βελτίωση της τάξης του 12%. Το πρόβλημα θα λυθεί με την κατασκευή του ΧΥΤΥ Άνδρου στην Πλούσκα..

Τέλος να θυμίσουμε στους «εξηγητές» και «παρεξηγητές» του Exit Poll πως λόγω της πρόχειρης ανάγνωσης της δημοσκόπησης και της παντελούς άγνοιας του νησιού μας τα ποσοστά αναγνώρισης της καθαριότητας ως προβλήματος επί δημαρχίας Σουσούδη κυμαίνονταν από -62% μέχρι -71%! Που ήταν το Exit Poll τότε; Τι διαχρονικά στοιχεία συγκρίνει και τι εξηγήσεις έχει; Μήπως αυτά που υπαγορεύει ο πρώην δήμαρχος; «Ανάλυση» να σου πετύχει ε;

ΥΓ Θυμόμαστε τους πρόωρους πανηγυρισμούς και το "θριαμβευτικό" κλίμα που καλλιεργούσε προεκλογικά ο Θ. Σουσούδη το 2019. Όλο αυτό το «κλίμα» και οι φανφάρες δεν του απέφεραν παρά την ήττα και την απότομη προσγείωση του στην πραγματικότητα. Το ίδιο κάνουν κάποιοι και τώρα διαστρεβλώνοντας τα στοιχεία μιας δημοσκόπησης, με "θριαμβικές" αναρτήσεις. Ενώ είναι σε βάρος τους.

Όμως αυτή η αντιστροφή της πραγματικότητας είχε ένα απροσδόκητο κέρδος για εμάς. Η παραπληροφόρηση που επιχειρήθηκε λειτούργησε ως "κράχτης" στέλνοντας χιλιάδες να δουν αν επαληθεύονταν τα στοιχεία στη δημοσκόπηση του ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Έτσι, από τους συνήθεις 4.000 αναγνώστες σε 7 μέρες που έχει η αναγνωσιμότητα μιας τέτοιας δημοσκόπησης εκτοξεύθηκε σε κοντά 20.000 μέσα 3 μέρες και το σάιτ πέτυχε από 8.000 μέχρι 10.000 μοναδικούς επισκέπτες σε δύο μέρες. Καλοδεχούμενη λοιπόν η έμμεση διαφήμιση μας από την απίστευτη διαστρέβλωση τους…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πραγματικά είναι αδιανόητο να εμφανίζεται ο κ. Σουσούδης με 35%, ακόμα και μετά την "απορρόφηση" της ομάδας Καπάκη. Είναι φανερό ότι ορισμένοι δεν θέλουν να δουν ή κάνουν ότι δεν βλέπουν το πλήθος των έργων, μικρών και μεγάλων, που έγιναν και γίνονται επί Λοτσάρη. Οι συγκρίσεις με την αδράνεια της εποχής Σουσούδη και τις παλινωδίες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Όσο για την διαστρέβλωση των στοιχείων της δημοσκόπησης, μόνο γέλιο και ευθυμία προκαλούν σε όσους δεν έχουν "παρωπίδες".

This comment was minimized by the moderator on the site

Η διαστρέβλωση κυριαρχεί. Διαδίδεται παντού ότι θα εκλεγεί ο Σουσουδης κατευθείαν. Παρουσιάζουν όλα τα έργα για δικά του τα οποία υλοποίησε ο τωρινός δήμαρχος. Αναφέρουν ότι δεν έχει κάνει τίποτα ο Λοτσαρης ενώ ο Θεοδόσης πολλά.
Ένα αφιερωμα σε έργα και ημέρες θα ήταν μια καλή υπενθύμιση αν και κάποιοι δεν βγάζουν τις παρωπιδες.
Και φυσικά το μεγάλο ατού τους είναι η γνωστή καραμέλα, στη Χώρα λένε για δήμαρχο από το Γαύριο που δεν τον νοιάζει η Χώρα και δεν τον αφηνει η καταγωγή του να κάνει έργο. Ενώ στο Γαύριο αναφέρουν ότι "σας έχει πετάξει" γιατι μας έχει σίγουρους λόγω καταγωγής.
Λυπηρό για τους Ανδριωτες να γυρίσουμε πάλι πίσω ξεχνοντας το παρελθόν και την απραξία ετών άξιοι της τύχης μας θα είμαστε η μάλλον της ξερής κεφαλής μας!!!!!!!!!