ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ Νο 2: Ευχαριστούν γιατί ξεδίψασαν στα Πέρα Χωριά!...

(Στο ένα μέρος της κοιλάδας της Χώρας οι κάτοικοι ξεδίψασαν κι ευχαριστούν. Στο απέναντι τα έργα καθυστερούν και οι κάτοικοι διψούν. Είναι προφανές πως έργα γίνονται, αλλά και έργα αργούν. Χρειάζεται συντονισμός, σχεδιασμός και επαγγελματισμός. Ο οργανισμός ύδρευσης-αποχέτευσης είναι πλέον αναγκαίος περισσότερο παρά ποτέ - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Κύριε Μπασαντή, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να δημοσιοποιήσετε το συνημμένο αρχείο. Με εκτίμηση. Γιάννης Στάμος.

"Οι κάτοικοι του χωριού Κουρέλι Πέρα Χωρίων Άνδρου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Άνδρου κύριο Δημήτρη Λοτσάρη και τον Αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Γιαννίση για την αποπεράτωση του έργου ύδρευσης του χωριού μας, όπως μας είχαν υποσχεθεί στις συναντήσεις που είχαμε μαζί τους. Κατασκεύασαν ένα  υδραγωγείο πάνω στο λόφο του χωριού μας, μαζεύοντας διάφορες πηγές, τις οποίες μετέφεραν στη δεξαμενή μας.

Επίσης μας είχαν υποσχεθεί και μια άδεια γεώτρησης στο χωριό μας, η οποία και αυτή έχει εγκριθεί, όπως μας ενημέρωσαν. Πιστεύουμε να λειτουργήσει έως του χρόνου, έτσι ώστε τις δύσκολες μέρες του Αυγούστου να έχουμε επάρκεια νερού για τις ανάγκες μας.

Οι κάτοικοι του χωριού Κουρέλι Πέρα Χωρίων Άνδρου"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και τον Αντιδήμαρχο Κορθίου κ. Δημήτριον Τηνιακό, ο οποίος χωρίς να είναι η περιοχή αρμοδιότητάς του, προσέτρεξε και συνέβαλε τα μάλα, τόσο στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης, όσο και στην ενημέρωσή μας.

΄Η όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, η ομάδα πετάει κύριε Δήμαρχε...

This comment was minimized by the moderator on the site

@ATH: Πόση η μικροψυχία πια...
Γίνονται έργα και πάλι δεν ικανοποιούν, λαμβάνονται σοβαρές πρωτοβουλίες τις οποίες μηδενίζουν οι μικρόψυχοι . Αυτή δεν ειναι αντιπολίτευση. Αυτή είναι στείρα και χωρίς επιχειρήματα αντιπαράθεση. Περαστικά σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραια λυθηκε το θεμα του νερου.
Εκει να πανε τα κρουαζιεροπλοια…