Έφη Βουτσινά - Μαλταμπέ: Μια σμήναρχος στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση!

Η Έφη Βουτσινά - Μαλταμπέ στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας

Το τηλέφωνο χτυπούσε για κάποια λεπτά. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Βαγγέλης: "Θέλω να γνωρίσεις μια φίλη, την Έφη Βουτσινά - Μαλταμπέ. Θέλει κι αυτή να σε γνωρίσει γιατί κατεβαίνει για έπαρχος Άνδρου με τον Χατζημάρκο!"

 

Κάπως έτσι μιλήσαμε με την κυρία Βουτσινά - Μαλταμπέ. Και συναντηθήκαμε. Η κυρία Βουτσινά - Μαλταμπέ από την Παλαιόπολη με το που θα την γνωρίσεις δεν την ξεχνάς. Ευθύς χαρακτήρας. Αποφασιστικό ύφος. Σταθερές απόψεις. Ζητήσαμε το βιογραφικό και μια φωτογραφία της για να αναγγείλουμε την υποψηφιότητα της. Έστειλε αμέσως προεκλογικό υλικό! Και ένα σύντομο βιογραφικό. Ίσως η πιο έτοιμη υποψήφια που συναντήσαμε μέχρι σήμερα.

Με το που συναντήθηκε και συμφώνησε με τον Γιώργο Χατζημάρκο έκανε τα απαραίτητα για να την γνωρίσει ο κόσμος. Δηλαδή, ετοίμασε μια κάρτα που ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κι ένα σύντομο βιογραφικό της. Όταν διαβάσαμε το βιογραφικό καταλάβαμε πολλά για την κυρία απόστρατη σμήναρχο της πολεμικής αεροπορίας, για την πρώην ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας της ΥΠΑ, που έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε παρακάτω το βιογραφικό που έστειλε και θα καταλάβετε κι εσείς πολλά για την τρίτη υποψήφιο του συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου. Εδώ θα ρωτήσετε φυσικά: "Τρίτη υποψήφια;" Ναι, τρίτη. Πρώτος, είναι αυτοδικαίως ο σημερινός έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης που συμπλήρωσε 4ετια στο Επαρχείο και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου. Νέος σε ηλικία, αλλά με πείρα στο πόστο. Έχει ήδη πίσω του και δύο χρόνια αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στην Βιομηχανία. Δεύτερη ακούσαμε την κυρία Άννα Βρεττού, από το Γαύριο. Ακούσαμε, αλλά δεν γνωρίσαμε γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση παρουσίασης της. Και τρίτη η Έφη Βουτσινά - Μαλταμπέ, που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Της ευχόμαστε καλή τύχη. Σίγουρα η αυτοδιοίκηση χρειάζεται τέτοιες δυναμικές και καταρτισμένες παρουσίες. 

ΕΦΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΜΑΛΤΑΜΠΕ: ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Η Ευφημία Βουτσινά κόρη του Πρόδρομου Βουτσινά και της Μαρίας Μαλταμπέ, είναι απόστρατη αξιωματικός (σμήναρχος) της Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησε σε καίριες θέσεις ευθύνης ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας με πτυχίο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και με πολλές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης, από τη φύση της άτομο δημιουργικό και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να υπηρετήσει και τον τόπο της καταγωγής της την Άνδρο με την οποία έχει στενούς δεσμούς και αδιάκοπη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Έχει την πεποίθηση ότι η μακρόχρονη εμπειρία της σε θέσεις ευθύνης, αλλά και η πληθώρα των πιστοποιήσεων που έχει σε επιστημονικό επίπεδο σε τομείς όπως ενδεικτικά: συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, διαχείριση υδάτινων πόρων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, περιβαλλοντική αστική ευθύνη, διαχείριση αποβλήτων, αρχές αειφόρου ανάπτυξης, υγιεινής και ασφάλειας εργασίας θα αποτελούν εγγύηση ότι είναι σε θέση να σχεδιάσει, προγραμματίσει, υποστηρίξει και υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων και δράσεων για την Άνδρο και τις ανάγκες της.

Πέρα από την επαγγελματική της δράση και την επιστημονική της κατάρτιση είναι μητέρα τριών κοριτσιών .

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην τρελαθούμε κιόλας, μία απόστρατος υπαξιωματικός, με εξειδίκευση (λέει) σε συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαχείριση υδάτινων πόρων και άλλα απίθανα χωρίς να δίνει κάποιο πτυχίο; Τα παιδιά μας δηλ. που μπαίνουν στα ΑΕΙ είναι κορόϊδα; Τα ξέρουμε τα Σεμινάρια που κάνουν οι στσατιωτικοί (κυρίως για να λουφάρουν από την υπηρεσία τους). Θα εκτεθεί ο Χατζημάρκος με τέτοιες επιπόλαιες επιλογές.