Συνεχίζεται η αναταραχή στην αντιπολίτευση. Ανεξαρτητοποιήθηκε η Τασούλα Μαμάη. Απάντησε με κατηγορίες περί υπονόμευσης ο κ. Καπάκης !!!

 

Κάποτε σύντροφοι, τώρα άσπονδοι εχθροί. Αλληλοκατηγορούνται. Πήγαν περίπατο τα περί "αλληλοσεβασμού" της κ. Τασούλας Μαμάης...  

Οι άνθρωποι που θα «έσωζαν» την Άνδρο και θα "πρόσφεραν" στα κοινά το 2019, αυτοί που θα έφερναν "νέο ήθος" και "αλληλοσεβασμό" έφτασαν να αλληλοκατηγορούνται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απίστευτους υπαινιγμούς. Δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε στις εκλογές του 2023. Παρόλα αυτά δηλώνουν ακόμα και σήμερα αυτάρεσκα (επιστολή Τ. Μαμάης) πως στόχος τους ήταν "το ήθος, η συνέπεια, η συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός"! Και εγκαταλείπουν την παράταξη τους δύο μήνες προ των εκλογών - χωρίς να παραιτηθούν - προσχωρώντας στην παράταξη Σουσούδη και καταγγέλλοντας τον Γ. Καπάκη.  Η Άνδρος της Ζωής τους ξέμεινε από συμβούλους και αλληλοσεβασμό!!!

Η αρχή έγινε με τον πολύφερνο κ. Σ. Τσαούση, που προσχώρησε στην παράταξη Σουσούδη αν και σύμβουλος της παράταξης Καπάκη!!! Μνημειώδης η πολιτική απάντηση του ανδρός όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΔΣ Λ. Μπάλλας σε ποια παράταξη ανήκει: «δεν έχω τίποτα να πω»!!! Μετά ταύτα ο κ. Καπάκης τον κατήγγειλε ως «άφωνο, μέτριο, ανίκανο, ασπόνδυλο», του χρέωσε πολιτική ανηθικότητα και τον διέγραψε. Την υπεράσπιση του κ. «δεν έχω τίποτα να πω» ανέλαβε η κ. Τασούλα Μαμάη: κατηγορώντας... τον κ. Καπάκη (!) για όσα κατήγγειλε κατά του Σ. Τσαούση! Και μετά  ανεξαρτητοποιήθηκε με ένα ταρατατζούμ!!! Κρατώντας όμως την έδρα!!! Και δηλώνοντας παρούσα την επόμενη μέρα!!! Προφανώς μέσα από το συνδυασμό Σουσούδη!!!...

Ο κ. Καπάκης ανταπάντησε χρεώνοντας και στους δύο συμβούλους (Τσαούση και Μαμάη) υπονόμευση!!! Καθώς «τα τελευταία χρόνια είχαν κοινές αγωνίες για το πως θα συμπορευτούν με τον Θεοδόση Σουσούδη και πως δε θα κατέβει η παράταξη στις επόμενες εκλογές, στόχος τους που τελικά επετεύχθη».

Καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην αντιπολίτευση της Άνδρου. Εμείς απλώς παρακολουθούμε και καταγράφουμε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Αρκούν αυτά που λένε οι ίδιοι μεταξύ τους...

ΥΓ Αξιοσημείωτο πως ο κ. Σουσούδης, που τόσα καταμαρτυρεί εναντίον του περί πολιτικής ηθικής ο κ. Καπάκη (ας μην ξεχνάμε πως μετά τις προσχωρήσεις όλα γίνονται πλέον μέσα στα όρια της παράταξης του) σιωπά αιδημόνως. Έχει ενδιαφέρον η σιωπή του ανδρός. Εικάζουμε πως θα κάνει αυτό που πάντα έκανε και κάνει σε όλες στιγμές κρίσεως εδώ και χρόνια: ΤΙΠΟΤΑ !...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΑΜΑΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Από τους τέσσερις συμβούλους του 2019 έμειναν δύο. Αναμένουμε στην συνέχεια αν θα πάρει θέση ο τέταρτος. Και αν θα πάρει θέση ο Θ. Σουσούδης που πλέον όλα όσα λέγονται αφορούν υποψήφιο (ή μήπως υποψηφίους) της παράταξης του.  

Προς : Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άνδρου

Κοινοποίηση: Δήμαρχο και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άνδρου

Κύριε Πρόεδρε,

η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά στο νησί μας, είχε στόχο να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον τόπο μας.

Ξεκινώντας το 2019, μετά την εκλογή μου με τον συνδυασμό «Η Άνδρος της Ζωής μας» με επικεφαλής τον Γιάννη Καπάκη, θεώρησα αυτονόητο, ότι οφείλαμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας με ήθος, συνέπεια, συνεργασία και αλληλοσεβασμό προκειμένου από την θέση της αντιπολίτευσης να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ζωής σε όλα τα επίπεδα των συμπατριωτών μας.

Πράγματι, ως τετραμελής δημοτική ομάδα, κρίνω ότι δώσαμε έναν ειλικρινή αγώνα προς την κατεύθυνση της επίλυσης πολλών και σοβαρών θεμάτων του νησιού μας γεγονός που αναγνώρισαν πολλοί συμπολίτες μας. Καταφέραμε - αν όχι πάντα – τις περισσότερες φορές, να συνθέσουμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Όμως, τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πλέον ότι τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της ομάδας έχουν αλλάξει σημαντικά. Έδωσα πίστωση χρόνου ελπίζοντας ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Αντί αυτού όμως, πρόσφατα διάβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν εκ μέρους του κ. Καπάκη και αφορούσαν στο πρόσωπο του εξαίρετου συναδέλφου δημοτικού συμβούλου Σπύρου Τσαούση. Είναι το νεότερο εκλεγμένο μέλος μας που διακρίνεται για το ήθος του, τις γνώσεις του και τη διάθεση του να προσφέρει στο νησί μας. <strong>Επιθυμώ λοιπόν να δηλώσω δημόσια, ότι διαχωρίζω τη θέση μου και διαφωνώ απολύτως με το περιεχόμενο αυτών των ανακοινώσεων. Ακόμη δηλώνω, ότι ουδέποτε ενημερώθηκα για την διαγραφή του κ. Τσαούση και ουδέποτε κλήθηκα ως εκλεγμένο μέλος για να συμμετέχω σε οποιαδήποτε θεσμική διαδικασία μιας τέτοιας πράξης.

Είναι απόφαση μου, να στηρίζω την νέα γενιά, τους άξιους ανθρώπους με ταλέντα και δυνατότητες, το μέλλον του τόπου μας και να απομακρύνομαι από βολικές λογικές μετάθεσης ευθυνών.

Πιστεύω ότι πορεύτηκα στην τοπική αυτοδιοίκηση πάντα με το θάρρος της γνώμης μου, χτίζοντας μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μου.

Θα απευθυνθώ λοιπόν, με σεβασμό προς τους πολίτες της Άνδρου και θα δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Η Άνδρος της Ζωής μας». Θα παραμείνω ενεργή από την θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου ως το τέλος της θητείας μου και θα συνεχίσω σταθερά να εκπροσωπώ τους συνδημότες μου που με εμπιστεύονται και με τιμούν με την ψήφο τους.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΠΑΚΗ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ Τ. ΜΑΜΑΗ & Σ. ΤΣΑΟΥΣΗ

ΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ...

  

Μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική σύμβουλο Τασούλα Μαμάη για τη στήριξη στις εκλογές του 2019, αλλά και την έως τώρα συμμετοχή της στην παράταξη μας. Είναι προφανές ότι όταν η βούληση που μας έφερε κοντά παύει, κάθε στέλεχος είναι ελεύθερο να αποχωρήσει. Η ζωή είναι μια μακρά συνέχεια επιλογών, οι οποίες αξιολογούνται κάθε φορά.

Η πλήρης ταύτιση της ωστόσο, με τις πρακτικές και τις συμπεριφορές τον Σπύρου Τσαούση για μας δεν προκαλεί εντύπωση, αφού και οι δυο τους τα τελευταία χρόνια είχαν κοινές αγωνίες για το πως θα συμπορευτούν με τον Θεοδόση Σουσούδη και πως δε θα κατέβει η παράταξη στις επόμενες εκλογές, στόχος τους που τελικά επετεύχθη.

Είμαστε μικρός τόπος και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά για να χωρούν μεσοβέζικα λόγια.

Η Άνδρος της Ζωής μας δυστυχώς για κάποιους είτε το θέλουν είτε δε το θέλουν, ιδρύθηκε για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αυτού του τόπου και όχι για τα ΑΞΙΩΜΑΤΑ γι’ αυτό και οι αρχές μας, οι ηθικές και οι πολιτικές είναι και θα είναι πάνω από οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, πάνω από όλα.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να δείτε πως δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο με σταυρό στην Τασούλα χωρίς σταυρό στον Σπύρο. Το παίζω στοίχημα! Ε ρε Γλέντια!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πω πω μια στροφαρα , έλα Γιώργη

This comment was minimized by the moderator on the site

Απορώ ο κ.Καπάκης, δεν ήξερε δεν ρώταγε τότε που τους μάζευε και τους έβγαζε απο την αφάνεια,σαν υποψηφίους του, τι εστί ...Τασούλα Μαμάη και τι εστί Τσαούσης ?? ...δυο καμμένα προσωπα , ο καθένας για τους δικούς του γνωστους λόγους στο νησί ...σε όλους γνωστα !!
είναι αργά για δάκρυα ....Στέλλα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι, έλα θεία, μ ακούς!
Είμαι να σκάσω! Ασε με τον καφέ, θα τον πιώ! Λοιπόν Θεία άκου....
Ο Σπύρος θα βάλει υποψήφιος με τον Σουσούδη, αλλά ο Σουσούδης το είπε πριν φύγει απ τον Γιάννη ο Σπύρος. Δηλαδή βρε Πίου σαν να εισαι βουλευτής με την ΝΔ και να κατεβαίνεις με τον ΣΥΡΙΖΑ; Γινεται αυτό βρε Πίου να είσαι και με τους δυο;
Περιμενε βρε θεία
Περίμενε, γιατί οταν ο Λευτέρης ρώτησε τον Σπυρο σε ποιά ομάδα ανήκει αυτός είπε" δεν εχω να πω τίποτα κ. Πρόεδρε". Μηπως μπερδεύτηκε το παιδί βρε θεία και νόμιζε ποδοσφαιρική ομάδα;
Και μετά βγήκε ο Γιάννης και είπε οτι είναι άφωνος για 4 χρόνια!!
Τί ειναι άφωνος ρε θεία; άλλο κι αυτό!!
Κάτσε να φάω και μια κουταλιά απ το μπαμπιλόνι ρε θεία!
Και μετα βγηκε η Αναστασία και ειπε οτι φεύγει απ τον Γιάννη γιατί μιλησε άσχημα για τον Σπύρο. Και μετά βγηκε ο Γιάννης και είπε οτι η Αναστασία και ο Σπύρος δουλεύανε λέει για να βγει ο Σπυσούδης!!! Άλλο κι αυτο!!!
Και αυτός ο Γιαννίσης ελεγε οτι ο Σπύρος πριν πάει στον Γιάννη, που έφυγε για να πάει στον Σουσούδη είχε πάει μαζί του στην δική του καβουρική παράταξη!!
Θεία εχω τελείως μπερδευτεί!
Έχεις δίκιο Πίου και γω έχω πέσει ξερή!
Κάτσε να φωνάξω τον Θείο σου τον Αγισήλαο που έχει σπουδάσει όλο το σχολείο γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω και θα μου λασπώσει και το ρύζι......
Θεία πάρε με αμέσως μόλις σου πει ο θείος γιατι λεει άκου πρώτα λέει με τον Κάβουρα, που εφυγε.......γιατι....
Αχχχ μονολογάει αυτό το παιδί ο Πιου......πάει κι ο ανηψιός μου, πάει....

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα το μόνο που μένει είναι να τους ακολουθήσει και ο ίδιος ο Καπάκης. Αλλωστε, όλοι μαζί συμπλέουν με τον Σουσούδη.
(αλήθεια, που χάθηκε ο Αδάμης;)

This comment was minimized by the moderator on the site

Η υπόθεση Μαμάη και Τσαούση έχει ιστορία. Όταν στις προηγούμενες εκλογές ο Καπάκης έβγαινε εκτός μάχης την πρώτη Κυριακή, η Τασούλα και ο Σπύρος πανηγύριζαν σε καφέ του Γαυρίου για την εκλογή τούς και φυσικά για τον Σουσούδη. Εδώ και η επίμονη δήλωση τότε της Τασούλας ότι η πρώτη Κυριακή μετράει. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να εκλεγεί η ίδια.Την δεύτερη Κυριακή είχαν στο μυαλό τους σίγουρη την εκλογή του Σουσούδη και κάποια πιθανή θέση αντιδημάρχου. Μόνο που το αποτέλεσμα δεν ήρθε όπως έλπιζαν κι έτσι παρέμειναν στον συνδυασμό για να μην χάσουν την προβολή. Τώρα που αποφάσισε ο Καπάκης να μην κατεβάσει συνδιασμό έπεσαν οι μάσκες του μεγάλου έρωτα. Έχουνε κάποια πράγματα κοινά αυτοί οι δύο. Το πρώτο ότι δεν προσέφεραν τίποτα στο νησί όλη την τετραετία και το δεύτερο ότι από την πρώτη στιγμή υπηρετούσαν δύο αφεντάδες. Άραγε οι Ανδριώτες το βλέπουν αυτό; Μπορούν να εμπιστευθούν ξανά υποψηφίους με κρυφές ατζέντες; Η αυτούς που τούς δέχονται στους συνδυασμούς τους ενώ... Ήξεραν;

This comment was minimized by the moderator on the site

Βούρκος. Ας προσέξουν οι Ανδριώτες να μην πέσουν μέσα ψηφίζοντας Σουσούδη. Και φυσικά δεν θα πάρει θέση ο κ. Σουσούδης για να μη του χαλάσει το προφίλ. Αυτός είναι, Τίποτα και ποτέ. Καλό μήνα και δείξτε απλά αδιαφορία.