ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δ. ΛΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 
 
Είκοσι σχεδόν ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου, και ακόμα υπάρχει λόγος για το ποιος είναι ο τελικός νικητής, για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Άνδρου. Τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου με έφεραν δεύτερο με μόλις 2 ψήφους διαφορά, από την πρώτη σε σταυρούς προτίμησης κα Α.Βρεττού. Κατόπιν τούτου και μετά από προτροπές φίλων και υποστηρικτών μου, κατέθεσα αίτημα επανακαταμέτρησης, με το σκεπτικό πως δυο ψήφοι είναι στα όρια του ανθρώπινου λάθους.
Η επανακαταμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Σύρου παρουσία εμού, της κας Α. Βρεττού και των δικηγόρων μας. Κατά την επανακαταμέτρηση ενώπιων Δικαστικού ανακριτή, ανάμεσα στα 244 άκυρα βρέθηκαν 3 ψηφοδέλτια με σταυροδοσία δική μου, που θεωρήθηκαν έγκυρα!
Στη συνέχεια και ενώ το πρωτοδικείο είχε απορρίψει την υπ αριθμ. ΕΚΛ113/12-10-2023 αίτηση της κα Α Βρεττού, επανήλθε με νέα αίτηση όπου και έγινε δεκτή και πραγματοποιήθηκε εκ νέου επανακαταμέτρηση σήμερα Δευτέρα 30/10/2023 στο πρωτοδικείο Σύρου. Είχα χρέος απέναντι στους ψηφοφόρους μου να παρίσταμαι , και με αντιπροσώπευσαν οι δικηγόροι μου, όπου όπως με ενημέρωσαν βρέθηκαν πολλά ψηφοδέλτια υπό αμφισβήτηση εκατέρωθεν.
 
Αγαπητοί φίλοι,
ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος όπου θα ανακοινωθεί από το πρωτοδικείο ως ορθή επανάληψη, η νομοθεσία μας δίνει το δικαίωμα ένστασης. Για λόγους όμως πολιτικής και ηθικής ευθιξίας , εγώ παραιτούμαι του δικαιώματος, βάζοντας τέλος στο αδιέξοδο και την διχόνοια που επιχειρείται.
Η Άνδρος έκανε την επιλογή της, με σχεδόν ισοψηφία και με όποιο τρόπο έγιναν οι εκλογές, εγώ έχασα μια μάχη. Δεν θα χάσω όμως ποτέ την αξιοπρέπεια μου και την αγάπη μου για την Άνδρο. Φεύγω γεμάτος από αυτή τη θητεία, ως Έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης, διατηρώντας τα "θέλω" και τα "πρέπει" μου χωρίς εξαρτήσεις και αφήνοντας πίσω μου μελέτες και συμβασιοποιημένα έργα που μπορούν να ξεκινήσουν πραγματικά την επόμενη μέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω ξανά και ξανά εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, και να κατανοήσω εκείνους που δεν με ψήφισαν. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της κας Α. Βρεττού και καλώ όλους εσάς, να κοιτάξετε #μπροστά με εκείνους που επιλέξατε και να τους στηρίξετε σθεναρά ως το τέλος της θητείας τους, γιατί έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες από τη νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή.
 
Σας ευχαριστώ για όλα
Δημήτρης Λάσκαρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οποίος ξέρει κανένα καλό γιατρό να του τον στείλει σας παρακαλώ, μιλάμε όχι για κλασική αλλά ιδιαίτερη περίπτωση βλάβης! Σύνδρομο του ξερόλα, κατά φαντασιαν παντογνώστης. Καληνύχτα όμορφο ζωάκι μου με το μικρό μυαλουδάκι!

Το φίδι της ερήμου και της λάσπης αφού πλέον το πήρε απόφαση ότι τελείωσαν τα μνημόσυνα, ενοχλείται γιατί το ζώο της ερήμου τον έχει κάνει με τα κρεμμυδάκια!!!
Αφου μάλιστα μαζί με το μοσχάρι της λάσπης και το κουνάβι του αγρού αποσύρθηκαν δια παντός!!!
Το κουνάβι μάλιστα αφού είδε ότι δεν θα κερδίσει τίποτα ,μπήκε στην φωλιά του !!! Όσο για το μοσχάρι της λάσπης έχει κανονίσει ταξίδια αναψυχής μιας και άλλοι πληρώνουν!!!
Τελικά ένα ζώο της ερήμου κατάφερε και τους έβγαλε δια παντός από τον χάρτη και από τις ζωές αυτών που ήθελαν κάτι διαφορετικό!!!!
Και όπως λέει και μία παροιμία " όποιος πάει για τα πολλά χάνει καί τά λίγα"!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το παραπάνω γενικόλογο και αόριστο υβρεολόγιο για όποιους κι αν αναφέρεστε δεν έχει κανένα νόημα. Το μόνο που καταλαβαίνει κανείς είναι το χαριτωμένο ψευδώνυμο εποχής Λιλιπούπολης και Μάνου Χατζιδάκι με τον δήμαρχο Χαρχούδα (που προδίδει και την ηλικία σας και την ηλικία μας)...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Γενικά ωραία τα λέμε εδώ στο site αλλά ρε παιδιά εντάξει ηρεμήστε κιόλας! Νικητές και ηττημένοι να προσβλέπετε σε ψυχική ηρεμία. Μόνο έτσι θα ευχαριστιέστε τη ζωή σας. Μην είστε σαν το ζώο της ερήμου που σε παράκρουση πλέον ανεβάζει στο Facebook 30 αναστήσεις την ημέρα και μακιστα φτάνει σε σημείο να γράφει και στο ενανδρω πάλι σε παράκρουση ώστε να τα αναρτήσει μετά στη σελίδα του. Ηρεμία και όλοι κρίνονται και θα κριθούν απο τα αποτελέσματα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να συνεργαστούν Σουσούδης και Λάσκαρης;
Απλώς του κάθισε η μπίλια του Δημητράκη και βγήκε και από την δύσκολη θέση.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ίδιος και αυτός είναι ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΩΡΑΣ. Λοτσάρη ψήφισα και το 2019 και το 2023. Τον Λάσκαρη δεν τον ψήφισα ποτέ, ούτε για δημοτικό σύμβουλο το 2014, όταν επέλεξα τον Σουσουδη έναντι του Μαλταμπε για Δήμαρχο. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό, τονίζω για πολλοστή φορά, ότι ο Λάσκαρης το 2019 δεν φέρθηκε σωστά στον Σουσουδη, τον οποίο όπως τόνισα δεν τον ψήφισα το 2019.

This comment was minimized by the moderator on the site

"Ψεύτικο χαμόγελο" ο Λάσκαρης, ενώ της Βρεττού είναι θερμό και εγκάρδιο; Ρε πάτε καλά από μάτια; Μήπως χρειάζεστε οφθαλμίατρο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν κατάλαβα καλά από τα σχόλια κάτω από δύο αναρτήσεις υπάρχουν δυο ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΑΣ που ο ένας ψηφίζει Λοτσάρη, αλλά δεν ψήφισε Λάσκαρη γιατί πρόδωσε τον Σουσούδη το 2019!!! Και ο άλλος ψήφισε Σουσούδη και τις δύο φορές!!! Όμως και οι χάρηκαν αφάνταστα που αποχώρησε ο Λάσκαρης από την καταμέτρηση. Παράξενοι οι δύο τόσο διαφορετικοί ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΑΣ που αντιπαθούν τόσο τον Λάσκαρη, ενώ ψηφίζουν τόσο διαφορετικά για δήμαρχο. Εμείς γιατί νομίζουμε πως και οι δύο ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΑΣ είναι ένας!!! Και τον λένε Γκρουέζα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο καλό Κύριε Λάσκαρη. Αρκετά υπηρετήσατε το νησί από το 2014. Να είστε σίγουρος ότι στους μισούς Ανδριωτες συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, δεν θα μας λείψετε εσείς και το ψεύτικο χαμόγελο σας. Ασχοληθείτε με την επιχείρηση σας και ελπίζω στο μέλλον να μην εκλεγείτε ξανά πουθενά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα δημόσια αξιώματα δεν δίνουν αξία προσωπικότητα. Η προσωπικότητα δίνει αξία στη δημόσια αξιώματα. Αν χάσεις τα δημόσια αξιώματα κοίτα μην χάσεις την αξιοπρέπεια σου". Κομφούκιος
ΥΓ Αυτά λέγαν οι κινέζοι που είχαν σοφία. Στην Άνδρο τα λένε αλλιώς. "Κάποιοι είναι χορτασμένοι. Κάποιες είναι πεινασμένες. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τα διεκδικούν μια θέση..."