Στο πόδι και η Άνδρος από τους πανηγυρισμούς για το πανευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

Από τους πανηγυρισμούς στο Γαύριο όπου κατέληξαν οι πανηγυρίζοντες  

(Με το που έληξε ο τελικός του πανευρωπαϊκού στο μπάσκετ στο Βερολίνο γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής 24/5 άρχισαν να έρχονται στο FB του Εν Άνδρω πλήθος μηνύματα πανηγυρισμών από την Χώρα, το Μπατσί και το Γαύριο. Όλα από παρέες που ξέσπασαν σε εκδηλώσεις χαράς μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκού - Ρεάλ Μαδρίτης, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της ελληνικής ομάδας.

Το ωραίο ήταν πως μαζί με τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού έφτασαν και αρκετά βίντεο και από επώνυμους οπαδούς της ΑΕΚ! Βλέπετε το πανευρωπαϊκό κύπελο του μπάσκετ για την χρονιά 2023-2024 κατέληξε στην Ελλάδα.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ο φίλος αναγνώστης Γιάννης Στυλιανός από το Γαύριο ανέλαβε χρέη ανταποκριτή κι έστειλε το παρακάτω ρεπορτάζ και το βίντεο των πανηγυρισμών στο Γαύριο. Εκεί κατέλεξαν οι δεκάδες εποχούμενοι από το Μπατσί για να ενωθούν με τους επίσης πανηγυρίζοντες ξέφρενα στο λιμάνι του νησιού. Τα πανηγύρια κράτησαν για πολύ ώρα μέσα στη νύχτα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

 

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού γλέντησαν με την ψυχή τους σε Μπατσι και Γαυριο το 7ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Euroleage σε μια πορεία μετά την λήξη του τελικού με συνθήματα, κόρνες και βεγγαλικά.

O ενθουσιασμός μεγάλος για την κατάκτηση του κυπέλου, το άγχος επίσης μεγάλο, κάποιες φορές η κατάσταση ήταν για γερά νεύρα και δεν έλειψαν και οι στιγμές που χρειάστηκε κάποιοι να βγουν από το μαγαζί για να ηρεμίσουν μιας και οι παλμοί της καρδιάς έφτασαν στα ύψη...

Κατά τα αλλά η αποψινή βραδιά ανήκει στον μεγαλύτερο πρέσβη της χώρας μας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον κόσμο του…

Γιάννης Στυλιανός

Γαύριο

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet