Με διάθεση και κέφι η νέα χρονιά στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου

 

Αθλητές, προπονητές και διοίκηση σε μια αναμνηστική φωτογραφία 

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου είναι ένας μικρός ωραίος θεσμός. Από το 1957 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 58 ολόκληρα χρόνια και αρκετές χιλιάδες παιδιά από τις ναυταθλητικές ομάδες του. Τα δικά σας παιδιά. Τα δικά μας παιδιά. Τα παιδιά της Άνδρου. Γιατί ο Όμιλος είναι ανοιχτός για όλα τα παιδιά του νησιού. Χρόνια και χρόνια διδάσκει ιστιοπλοΐα. Χωρίς χρήματα. Χρόνια συμμετέχει σε αγώνες. Και διοργανώνει κάθε χρόνο το Ράλι Άνδρου. Είναι σημείο αναφοράς για όλο το νησί.

Γονείς, παιδιά και διοίκηση όλοι μαζί μπροστά στη νέα χρονιά...

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκίνησε την νέα χειμερινή σεζόν. Γονείς, παιδιά, προπονητές και πολλά μέλη του νέου διοικητικού συμβούλιου μαζεύτηκαν στην δροσερή προβλήτα του για μια ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα, για τις επιπλέον δραστηριότητες, για τις προπονήσεις.

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης μιλά στους γονείς και στους μικρούς αθλητές. Αριστερά οι δύο προπονητές του Ομίλου και δεξιά δύο μέλη του ΔΣ.

Στους γονείς και στους μικρούς αθλητές μίλησαν ο νέος πρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης, ο νέος έφορος Γιάννης Καραουλάνης, το μέλος του ΔΣ Στέλιος Μαρκουΐζος και ο προπονητής Πάχος Παπαστεφάνου. Από το ΔΣ παραβρέθηκαν Ιωάννα Χαλά και ο Μάκης Κουρτέσης.

Από τις ομιλίες να ξεχωρίσουμε την μακρά απαρίθμηση αθλητών του Ομίλου που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό ή ακόμα και σε ολυμπιακό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά και την επέκταση των αθλητικών δραστηριοτήτων κατά τη νέα χρονιά: αυξάνουν οι προπονήσεις, εντείνονται οι παρουσίες, συντάχθηκε κανονισμός.

Η νέα διοίκηση έπιασε με κέφι δουλειά.

Το πρόγραμμα προπονήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 του Ν.Ο.Α. όπως ανακοινώθηκε ειναι:
Πέμπτη Παρασκευή 15:00 με 17:00 αγωνιστική Optimist & Laser
Σάββατο Κυριακή 12:30 με 17:00 Αγωνιστική Optimist & Laser
Σάββατο Κυριακή 10:00 με 13:00 αρχάρια
Τριτη 15:00 με 18:00 αρχάρια
Κάθε Δευτέρα θα υπάρχει ενα Group για ενήλικες που θα κανει 14:30 με 17:30

Καλές θάλασσες σε όλους, όπως είπε κι ο νέος πρόεδρος…

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet