ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Από τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Σουσούδη και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου κ. Αντώνη Λάβδα λάβαμε την ακόλουθη επείγουσα ανακοίνωση που αφορά τις δύο επόμενες μέρες Τρίτη και Τετάρτη και τα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν στην Άνδρο:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τις επικείμενες έντονες χιονοπτώσεις:
Τις επόμενες μέρες και ιδιαίτερα Τρίτη και Τετάρτη, έχουμε ενημερωθεί ότι ενδέχεται οι καιρικές συνθήκες να είναι ιδιαίτερα δύσκολες, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.
Ενημερώνουμε πως ο Δήμος έχει δώσει τις δέουσες κατευθύνσεις και έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες στον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, σε Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους, να βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπισθεί, κυρίως, ο αποκλεισμός των δρόμων από τις χιονοπτώσεις.
Προς τούτο οι οδηγοί των βαρέων οχημάτων του Δήμου, αλλά και εθελοντές που διαθέτουν ανάλογα οχήματα, είναι ήδη ενημερωμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, που θα δημιουργηθεί πρόβλημα, να αναλάβουν την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για πληροφορίες σχετικά με προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

Γραφείο Δημάρχου: 2282360246
Πολιτική Προστασία: 2282360207 και 6948603126

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet