Σφοδρή χιονοθύελλα στην Άνδρο

 

Το μηχάνημα ανοίγει τον δρόμο και το αυτοκίνητο ακολουθεί - Άνδρος 6/1/2015 μεσημερί

 

Σε χιονοθύελλα η Άνδρος όλη μέρα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Δήμο Άνδρου να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι του νησιού. Για τρεις περίπου ώρες το νησί έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω πτώσης της τάσης μάλλον από κεραυνό. Από όλο το νησί μας έρχονται φωτογραφίες και περιγραφές μιας πρωτόγνωρης κατάστασης. 

Ο κεντρικός δρόμος είναι ανοικτός μεταξύ Χώρας και Γαυρίου. Χρειάζονται όμως αλυσίδες σε πολλά σημεία. Υπάρχουν για την ώρα επτά μηχανήματα που ανοίγουν συνεχώς τους βασικούς δρόμους του νησιού. Όμως η χιονόπτωση δεν σταματά.

Απόψε έχει σταλεί ειδικό όχημα να ανοίξει τον δρόμο για να υπάρχει πρόσβαση προς και από το πλοίο Θεολόγος που θα έλθει από Ραφήνα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αύριο ειδικά για το καράβι ώστε να μην κοπεί η συγκοινωνία στο νησί. 

Ο κεντρικός ανοίγει συνέχεια, αλλά κλείνει γρήγορα. Δεν περνά κανείς χωρίς αλυσίδες. Πολλοί δρόμοι χωριών γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν ανοικτοί, αλλά λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης κλείνουν γρήγορα. Από αύριο το μεσημέρι προβλέπεται πως η θύελλα θα κόψει.  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet