Ατύχημα στ' Αποίκια: Άγιο είχε ο παπάς...

Άγιο είχε παπάς - από την Υδρούσα είπανε - ο οποίος γύρω στις 1:30 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Μονής Αγίας Ειρήνης Αποικίων νύσταξε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο του έφυγε από τον δρόμο και κατρακύλησε στην απότομη πλαγιά. Ευτυχώς όμως δεν πήγε πολύ μακριά. Έτσι γλύτωσε με μόνο ένα τραύμα στο πρόσωπο και ένα στο πόδι από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Επί τόπου έφτασε εντός λίγων λεπτών το ΕΚΑΒ Άνδρου και αμέσως μετά η Αστυνομία Άνδρου. Ο τυχερά/άτυχος παπάς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Ευτυχώς πέρα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πάντως οι φωτογραφίες που έστειλαν οι αναγνώστες μας στο Εν Άνδρω πιστοποιούν πως ο ιερέας είχε Άγιο πέφτοντας σε μια τόσο δύσκολη και απόκρημνη πλαγιά. 

Το σημερινό ατύχημα αυτό μας θύμισε παλαιότερα όταν ο μοναχός και εφημέριος Φιλάρετος επιστρέφοντας από το Γαύριο ένα πρωινό - μετά από ολονυκτία την προηγουμένη - νύσταξε στο τιμόνι κι έφυγε σε στροφή στην Παλαιόπολη. Κι αυτός είχε Άγιο γιατί βγήκε εντελώς αλώβητος από το αυτοκίνητο και όχι μόνο αυτό αλλά και η ζημιά στο αυτοκίνητο του ήταν διαχειρίσιμη. Όπως φαίνεται - μπορούμε να πούμε χαριτολογώντας μιας και όλα τέλειωσαν καλά και τότε και σήμερα - ο Ύψιστος μεριμνά για τους λειτουργούς του!...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet