Η Άνδρος εκπέμπει SOS! Επειγόντως το Λιμενικό μετέφερε δύο ασθενείς στη Ραφήνα!...

Φωτογραφία από την σημερινή μεταφορά των δύο ασθενών στην Ραφήνα.
 
Η Άνδρος εκπέμπει SOS προς τον υπουργό Ναυτιλίας Πλακιωτάκη. Σήμερα είχαμε δύο ασθενείς και πλοίο για Ραφήνα θα έχουμε αύριο (Θεολόγος)! Έτσι με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και του Ε.Κ.Α.Β., διεκομίσθησαν, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, από το Γαύριο στη Ραφήνα, με το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-115 του Λιμεναρχείου Άνδρου, δύο συμπολίτες μας, 45 και 49 χρόνων, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. (εσωτερική αιμορραγία & νευρική παράλυση). 
 
Για ακόμη μία φορά το Λιμενικό Σώμα υπήρξε αρωγός στην υγειονομική υποστήριξη της Άνδρου. Σήμερα, δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Ραφήνα. Το Θεολόγος κάνει πλέον τρία ελλειμματικά δρομολόγια την εβδομάδα προς στήριξη των νησιών μας. Από Ραφήνα για τα νησιά Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και από τα νησιά προς Ραφήνα Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.
 
Έτσι η Άνδρος σήμερα βρέθηκε απομονωμένη καθώς υπήρξαν δύο περιπτώσεις ασθενών που χρειάζονταν άμεση και σοβαρή περίθαλψη. Κινητοποιήθηκαν οι αρχές (Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ, Δήμος Άνδρου) και το σκάφος του Λιμενικού μετέφερε μέσα σε 1:50 λεπτά από το Γαύριο στη Ραφήνα και με τους δύο ασθενείς παρά τον κυματισμό που είχε ο Κάβο Ντόρος. Αν ο καιρός ήταν 6-7 μποφόρ δεν θα μπορούσε να περάσει. Αυτό δείχνει την ανάγκη ενός τουλάχιστον δρομολογίου την ημέρα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την Άνδρο και η Πολιτεία οφείλει να το διασφαλίζει με κάθε κόστος. Πάνω από όλα κύριε Πλακιωτάκη είναι το δημόσιο συμφέρον και η δημόσια υγεία και όχι οι αριθμοί...
 
"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει ο Κος Δήμαρχος να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να του επιτρέψουν να διώξει άμεσα τους Αθηναίους που ήρθαν άρον- άρον. Να μην υπολογίσει το πολιτικό κόστος για το καλό των πραγματικά μονίμων κατοίκων της Άνδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σουπερφέρρυ και Σουπερφέρρυ 2, τα πλοία της καρδιάς μας , κλαίω από γέλια , τουλάχιστον ο Παναγιωτάκης αν και όχι Ανδριώτης κάτι προσπαθεί να κάνει ! Να δω πως θα εμφανιστούνε στο χωριό τους το καλοκαίρι οι Στεφάνου και αν το κάνουνε χρειάζεται να φάνε το μποϋκοτάζ της καρδιάς μας !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχως εδω στισ κυκλαδες μας εχουν γραμμενους στα παλια τους παπουτσια. Εδω στη Τηνο εχουν διωξει το σκαφος του λιμεναρχειου και το εστειλαν στο ανατολικο αιγαιο να μαζευει λαθρομεταναστες, το σκαφος της Συρου τα ίδια. Και εμεις εδω στα νησια χωρις πλοια ειμαστε ερμεοι της τυχης μας. Θα πεθανουν ανθρωποι σαν τα ποντικια στη φακα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτός ο υπουργός ακούει ;; Μπορεί να μας βοηθήσει έστω και τώρα;; Οι χιλιάδες Αθηναίοι που κουβαληθηκαν στην Άνδρο δεν σκέφτηκαν ότι εδώ το χειμώνα δεν υπάρχουν υποδομές; Το κράτος ανύπαρκτο δε θέλει μάλλον να τραβήξει το αυτί αυτών που παίζουν με την τύχη μας. Υπάρχουν και άλλες ναυτιλιακές που θα ήθελαν να πάρουν τη γραμμη . Εμπρός λοιπόν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο βρε παιδιά....!!!
κρίμα για αυτούς που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και ντροπή τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ! !!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ , ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΚΑΤ' ΤΑ Α ΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 3-4 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΑ ΔΕΝ ΕΞΙΛΕΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΑΜΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΚΡΙΜΑ

ΦΟΒΟΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.....

ΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ 7 ΚΑΙ 8 ΜΠΟΦΩΡ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ?

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ? ??

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αναφορά σας στο ‘’Θεολόγος’’ για ελλειμματικά δρομολόγια και μάλιστα με bold χαρακτήρες, εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιο απρόσεκτο ή κακοπροαίρετο αναγνώστη. Καλό θα ήταν να υπάρχει αναφορά και στους υπόλοιπους της ακτοπλοοΐας, που δραστηριοποιούνται στη γραμμή της Άνδρου καί θεωρούν το νησί ‘’ τόπο ‘’ τους μόνο το καλοκαίρι, διακόπτοντας τα δρομολόγια τώρα που το νησί τα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να απαγορευτούν τα πλοία είναι χώροι επικίνδυνοι με τόσο συνωστισμό ποιο καλά να πεινάσουν πάρα να παθαίνουμε Τα περιστατικά να μεταφέρονται με ελικόπτερο όπως τον γιο του εφοπλιστή στην Ικαρία με έξοδα του κράτους είναι υποχρέωση του κράτους να προστατεύσει τον φορολογούμενο πολίτη

This comment was minimized by the moderator on the site

Να απαγορευτούν τελείως τα δρομολόγια αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος ούτε απολύμανση στα φορτηγά και στους οδηγούς που έρχονται από την Αθήνα λαχαναγορά Αποθήκες που φορτώνουν αλλοδαποί χωρίς έλεγχο. Καθολική απαγόρευση έως ότου λήξει η πανδημία όπως έκαναν και στις εκκλησίες και στα γύρω τουριστικά καταλύματα και καταστήματα και στο ψάρεμα