Οι φήμες περί "ασωμάτου κεφαλής"!!!

 

Το πρωί της Δευτέρας 6/3 φίλος αναγνώστης πήρε τηλέφωνο να μας πει πως στο καφενείο έλεγαν πως στο παλιό νταμάρι των Λειβαδίων βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι! Και μάς συμβούλεψε να μάθουμε. Πήραμε την Αστυνομία της Άνδρου και οι άνθρωποι έπαθαν πλάκα. Δεν είχαν ακούσει τίποτα. Το διέψευσαν κατηγορηματικά. Και το ξεχάσαμε. Απλώς πήραμε τηλέφωνο τον φίλο αναγνώστη και του είπαμε πως δεν υπάρχει τίποτα...

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/3 μάς πήραν πάλι τηλέφωνο για το ίδιο θέμα. Απαντήσαμε χιουμοριστικά λέγοντας ¨"τι έγινε βρήκανε την ασώματη κεφαλή;" Και μάς ξάφνιασε η αγανάκτηση του φίλου-αναγνώστη: "Δεν ξέρεις τι τραβά η Αστυνομία με αυτό το αστείο. Κάποιος το έγραψε προφανώς στο facebook κι έχει γίνει χαμός. Πήραν μέχρι και τηλέφωνο από Αθήνα για το ποιου είναι ο σκελετός! Έστειλαν μέχρι και περιπολικό της αστυνομίας στο παλιό νταμάρι των Λειβαδίων. Ποιος ανόητος διέδωσε τη φήμη και κοντεύει να τρελαθεί το μισό νησί;"

Και σκεφτήκαμε να γράψουμε εδώ για να σταματήσει η φήμη. Ένας λόγος είναι βέβαια να σταματήσει η φήμη σε ένα νησί που έχει παράδοση να πιστεύει σε "ανεραΐδες" και σε φήμες. Γράφουμε όμως εδώ την διάψευση μπας και σταματήσει η απίστευτη φήμη περί... "ασώματου κεφαλής"!!! 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πιστεύουν τα πάντα στην Ανδρο. Εδώ έχει πρόγραμμα ο Σουσούδης την ενότητα των Ανδριωτών και δίνει συνεντεύξεις με αυτό το σύνθημα. Ξέρεις όπως οταν διοίκησε που τα είχε σπάσει με τον Καπάκη και του είχαν φύγει 7 δικοί του σύμβουλοι και διοικούσε χωρίς ούτε τους δικούς του. ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ.