Λάμυρα, Υψηλού, Μεσαθούρι, Στραπουριές, αποχαιρέτισαν τον πρόεδρο τους

Τα τέσσερα χωριά, Λάμυρα, Υψηλού, Μεσαθούρι, Στραπουριές αποχαιρέτισαν την Κυριακή 12/3 στις 11:30 τον πρόεδρο τους Τέλη Αστρά. Παρουσία πολλών κατοίκων, αλλά και πολιτικών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έγινε η εξόδιος ακολουθία στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Υψηλού. Αγαπητός ο Τέλης, αλλά δραστήριος στα κοινά, έφερε κοντά του για το ύστατο αντίο δεκάδες κατοίκους, φίλους και ανθρώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Άνδρου και των Κυκλάδων. 

Η δραστήρια πορεία του Τέλη Αστρά στα κοινά αναγνωρίστηκε και πολλούς που απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και δηλώσεις στο Εν Άνδρω (δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο Άνδρου, βουλευτές Κυκλάδων, Νέα Δημοκρατία Άνδρου, εκκλησιαστικό συμβούλιο Υψηλού) και πολλοί επίσης ήταν και στην εξόδιο ακολουθία στον αγαπημένο του Ταξιάρχη όπου ήταν επίτροπος. Ήταν εκεί ο έπαρχος Άνδρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου, οι αντιδήμαρχοι Μ. Βενετίκη, Δ. Γιαννίσης, Δ. Τηνιακός, Ν. Στεφάνου, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Πιτροφού Φιλιππίδης και Μπατσίου Βολίκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Τσατσομοίρου και Ν. Βιδάλης, η αντιπρόεδρος της τοπικής της ΝΔ Σ. Τουντασάκη και υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Ι. Σαραβάνου και οι βουλευτές της ΝΔ Κ. Μονογιού και Γ. Βρούτσης

Πολλοί και οι επικήδειοι που εκφωνήθηκαν: από τους δύο βουλευτές της ΝΔ, από τον τοπικό σύλλογο, από την τοπική της ΝΔ, από το δημοτικό συμβούλιο και την τοπική Κοινότητα. Από όλους τους επικήδειους στεκόμαστε στον λίαν συγκινητικό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου και εκπροσώπου της τοπικής Κοινότητας Λευτέρη Μπάλλα, ο οποίος είχε μακρόχρονη συνεργασία στο Υψηλού με τον εκλιπόντα πρόεδρο. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο πατήρ Φιλάρετος.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet