Των φρονίμων τα παιδιά πριν... φράξουν αποφράσσουν!...

Ο φίλος αναγνώστης Δ.Χ. έστειλε μερικές φωτογραφίες από τις προληπτικές αποφράξεις που γίνονται αυτή την εποχή - πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν - στο Μπατσί. "Πριν μπει η σεζόν και υπάρξουν προβλήματα αποφράσσουν ή συντηρούν το δίκτυο οι υπηρεσίες του Δήμου με την συνδρομή των υδραυλικών της υπηρεσίας και του ΣΕΔΑ που είναι εκεί μα την υδροφόρα συμβάλλοντας όπως πάντα στο έργο του Δήμου" έγραψε ο φίλος. "Θα τελειώσουν το Μπατσί και θα πάνε και στο Γαύριο. Έτσι τα δίκτυα στα δύο τουριστικά κέντρα θα είναι έτοιμα για Πάσχα και καλοκαίρι" κατέληξε. 

Μάς ξάφνιασε η "προληπτική αποφρακτική" της διοίκησης. Καινούριο κι αυτό. Να προλαμβάνουν από το να τρέχουν από πίσω την τελευταία στιγμή. Δεν μάς ξάφνιασε όμως η ακάματη συνδρομή του ΣΕΔΑ. Οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Άνδρου με τα οχήματα τους και τους ανθρώπους τους είναι πάντα αρωγοί στον Δήμο και στην κοινωνία της Άνδρου. Όχι μόνο στις φωτιές και με τις υδροφόρες το καλοκαίρι. Αλλά τώρα και στις "προληπτικές αποφράξεις". Μπράβο σε όλους...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπερα σας,
Ετσι πρεπει να γινεται.
Αξιολογη προσπαθεια αλλα η Χωρα ποτε εχει σειρα η δεν εχει;;;Ελπιζω να προλαβουν να τοποθετησουν και καλαθακια στον κεντρικο δρομο της Χωρας εν οψει τουριστικης περιοδου που αναφερατε..