SUPERFERRY: Αλλαγή βάρδιας καπετάν Θανάση με καπετάν Κώστα...

Στις δύο φωτογραφίες εικονίζονται ο καπετάν Θανάσης με τον καπετάν Κώστα στη γέφυρα του Superferry στα τελευταία 2-3 ταξίδια που έκαναν μαζί πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο πλοίαρχο.

Από την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 άλλαξε ο καπετάνιος στο Superferry. Ο καπετάν Θανάσης Χαλάς ανέλαβε στο Andros Queen και στο Superferry ανέλαβε ο καπετάν Κώστα Νίκας. Το Andros Queen ολοκληρώνει την μετασκευή του στο Πέραμα μετά την μεγάλη μετασκευή και τον δεξαμενισμό του. Ενώ το Superferry συνεχίζει τα δρομολόγια του για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Ο ανδριώτης καπετάν Θανάσης Χαλάς ήταν πρώτος καπετάνιος στο Superferry από το 2018 μέχρι το 2023. Τώρα ετοιμάζεται να σαλπάρει και πάλι στη γραμμή μας με το απογευματινό δρομολόγιο του Andros Queen. Το πλοίο αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και να μπει στη γραμμή προς το τέλος Ιουνίου.

Ο καπετάν Κώστας Νίκας ήταν και κατά το παρελθόν στη γραμμή μας με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για μια σεζόν. Είναι από την Εύβοια και υπήρξε για πολλά χρόνια πρώτος καπετάνιος στο ΜΑΡΜΑΡΙ. Για ένα διάστημα μετά το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ γύρισε στο ΜΑΡΜΑΡΙ πριν επανακάμψει και πάλι στη γραμμή μας. Καλός καπετάνιος έφερε σε πέρας με εξαιρετικό τρόπο την δουλειά του στο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Γύρισε για λίγο στα παλιά του λημέρια. Κι επιστρέφει πάλι. Να σημειώσουμε πως επειδή τον γνωρίσαμε μπορούμε να πούμε πως είναι ευγενικός, προσηνής και φιλόξενος. Έτσι, η συνέχεια στην γέφυρα του Superferry είναι εξασφαλισμένη. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet