Δωρεά απινιδωτών στην πυροσβεστική Άνδρου και στην κοινότητα Μπατσίου

  

Δελτίο τύπου

Friends of Andros Fire Fighters

Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου

        Στις 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τη πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου κα Αθηνά Γκιώνη (η οποία είναι εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος) η παράδοση δύο απινιδωτών, έναν  στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανδρου και έναν στη τοπική Κοινότητα Μπατσίου. Για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου τον απινιδωτή παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Π/γος Πρινιωτάκης Δημήτριος παρουσία του Πυρμου Αθανασίου Γρηγόρα και των διασωστών του ΕΚΑΒ Αυγέρη Κων/νου και Περτέση Αντώνη. 

Για τη τοπική Κοινότητα Μπατσίου τον Απινιδωτη παρέλαβε από την  πρόεδρο του Συλλόγου κα Αθηνά Γκιώνη η  κα Άννα Βολικα πρόεδρος του τοπικού Μπατσίου. Την παράδοση – παραλαβή του απινιδωτή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Τάσια Μπιθικώτση αντιδήμαρχος Υδρούσας, ο κος Μαγουλάς Κωνσταντίνος μέλος του τοπικού Μπατσίου, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Αυγέρης και Αντώνης Περτεσης και τέλος ο κος Βασίλειος Τρίμπαλης αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου.

Οι απινιδωτες αυτοί  αποτελούν ζωτικής σημασίας συσκευές για την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών μας. Η δωρεά αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης μας στην ασφάλεια της κοινότητάς μας και ευελπιστούμε με τη βοήθεια όλων να προσφέρουμε και αλλά πολλά περισσότερα στην Άνδρο μας.

      Ο Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου είναι νεοσύστατος και ακολουθούν λίγα λόγια για εμάς.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:

1.Η υποστήριξη και η προβολή του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου.

2.Η προαγωγή του πνεύματος του εθελοντισμού και η οργάνωση ομάδων εργασίας προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή προσφορά , στα πλαίσια των σκοπών του Συλλόγου.

3.Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με όσα αφορούν την προαγωγή του  Εθελοντισμού.

4.Η δημιουργία σχέσεων γόνιμης επικοινωνίας και αλληλεγγύης με τις Αρχές, άλλους συλλόγους, ή οργανώσεις που προωθούν θέματα προς επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου.

Οι βασικές αρχές του Συλλόγου είναι:

1.Ανεξαρτησία από πολιτικούς, κυβερνητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

2.Δημοκρατικότητα στις εκφραζόμενες θέσεις του, αντικειμενικότητα και πολυφωνία στις απόψεις και προτάσεις του.

3.Αγαστή συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, εθνικούς, αλλοδαπούς και διεθνείς για την υποστήριξη και ενίσχυση του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Απρόβατο Άνδρος 

Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα στο Facebook: Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου – FAFF

Σελίδα στο Instagram: friendsofandrosfirefighters

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτός που χαίρεται για τους απινιδωτές να κάτσει αν έρθει η ώρα ο πρώτος τυχόντας να την χρησιμοποιήσει πάνω του. Είναι επικίνδυνη πρακτική. Μόνο τραυματιοφορείς, νοσηλευτές και διαπιστευμένοι χειριστές πρέπει να χρησιμοποιούν τέτοια μέσα. Σπατάλη και επικινδυνότητα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Χίλια μπράβο!!
Οι απινιδωτες είναι συσκευές που πρέπει να υπάρχουν σε όσα περισσότερα σημεία γίνεται επάνω στο νησί.