Η Άνδρος στις «λεωφόρους» του Αιγαίου: σύνδεση με Θεσσαλονίκη και Σκιάθο!

 

Από φέτος η Ανδρος μπήκε στις "μεγάλες λεωφόρους" του Αιγαίου! Μέτα την σύνδεση της με την Κρήτη, με τα πλοία της Golden Star, ξανοίγεται στις μεγάλες τουριστικές αγορές της βορείου Ελλάδος και των Σποράδων, με το πλοίο Aqua Blue της SeaJets, που θα προσεγγίζει το νησί τέσσερις φόρες την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι!

Τετάρτη και Σάββατο θα πιάνει στο Γαύριο κατεβαίνοντας από την Θεσσαλονίκη και Πέμπτη και Κυριακή, επιστρέφοντας από το Ηράκλειο. Το δρομολόγιο του Aqua Blue περιλαμβάνει την Σκιάθο, την Άνδρο, την Σύρο, την Τήνο, την Μύκονο, την Πάρο, την Νάξο, την Σαντορίνη και το Ηράκλειο.

Η Άνδρος ως το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων, έχει αβαντάζ στη γραμμή αυτή και με δεδομένο ότι οι βορειοελλαδίτες από καιρό αναζητούν εύκολη πρόσβαση στα κυκλαδονήσια, ευνοείται από την απόσταση και τον χρόνο του ταξιδιού.

Η τουριστική αγορά της Θεσσαλονίκης και των μεγάλων πόλεων της Μακεδονίας και της Θράκης είναι ανεξάντλητη. Η ευκαιρία που παρουσιάζεται στον τόπο να αναδείξει τις ομορφιές του σε νέους "φίλους" είναι μοναδική.

Το δρομολόγιο προβλέπεται να ξεκινήσει γύρω στις 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές ή τα μέσα Σεπτεμβρίου. Επαγγελματίες, Δήμος και οι υπόλοιποι φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό στην Άνδρο, πρέπει να δραστηριοποιηθούν άμεσα. Να αποκτήσουν επαφή με τους τουριστικούς 

πράκτορες της Θεσσαλονίκης και τα τοπικά ΜΜΕ, προβάλλοντας τα προτερήματα την γραφικότητα και τα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού, προσελκύοντας επισκέπτες από περιοχές με ιδιαίτερη δυναμική.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην ασχολεισθε η Ανδρος εχει παρει διαζυγιο απο τον τουρισμο εδω και χρονια του χρονου στην Χωρα αν δεν αλλαξουν μυαλα θα φυγουν και οι συνταξιουχοι και το νησι το χειμωνα θα κλεινει....Τα εχω γραψει και τα εχω πει επανειλλημενα τι χρειαζεται για να παρουμε μπροστα ....
φωνη βοωντος εν τη ερημω της Ανδρου...
Το ωραιοτερο νησι που εχει τα παντα πανω μεχρι και σπηλαιο με σταλακτιτες μοναδικο στις Κυκλαδες εχει αφεθει στην μοιρα του.....περαστικα μας....