Βραβεύτηκε στην ακτοπλοΐα η Seajets για το 2018!

Το νεοαποκτηθέν World Champion της Seajets, που έχει κερδίσει ρεκόρ Γκίνες ταχύτητας. Σημειωτέον πως το πλοίο θα δρομολογηθεί για το 2019 στην γραμμή Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ναυτιλίας. 

Μια εταιρεία που εξυπηρετεί τις Κυκλάδες για 29 χρόνια και την Άνδρο εδώ και μερικά χρόνια, η Saejets, βραβεύτηκε αυτή την χρονιά ως η «Επιβατηγός Εταιρεία της χρονιάς». Τα βραβεία δόθηκαν χτες το βράδυ σε μεγάλη εκδήλωση που αφορούσε την ελληνική ακτοπλοΐα και έγινε στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Όπως γράφαμε πέρσι η γραμμή της Ραφήνας έχει τρεις εξαιρετικές εταιρείες. Ο υψηλός ανταγωνισμός που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα (πλοία, πληρώματα, κλπ) έδωσε την δυνατότητα και στις τρεις εταιρείες να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα του service. Αποτέλεσμα αυτού του υψηλού ανταγωνισμού ήταν η βράβευση ως καλύτερης ακτοπλοϊκής για το 2017 της Golden Star Ferries και της Seajets για to 2018. 

Το βραβείο της Seajets

Με την ευκαιρία της βράβευσης της η Seajets εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Seajets!

Η Seajets βραβεύτηκε ως «Επιβατηγός Εταιρεία της χρονιάς» (Passenger Line of the Year) από τον κορυφαίο θεσμό των ναυτιλιακών βραβείων Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2018.

Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται όλα αυτά τα χρόνια στο επιβατηγό μας κοινό, θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους για την προσφορά μιας ξεχωριστής και ακόμα πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας.

Σας ευχαριστούμε όλους που ταξιδεύετε με την Seajets!!"

Ο βραβευθείς ακτοπλόος Μάριος Ηλιόπουλος χτες στην βράβευση με τον πατέρα του (αριστερά καθισμένος). 

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της Seajets Μάριος Ηλιόπουλος έκανε και σχετική τηλεφωνική δήλωση προς το Εν Άνδρω λέγοντας τα εξής:

"Η Seajets έχει διανύσει 29 χρόνια στην ακτοπλοΐα εκτός δημοσίων σχέσεων, διαπλοκής, δημοσιότητας. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος με αγκάθια. Η πορεία μας μιλά από μόνη της. Τα τελευταία 4-5 χρόνια - χωρίς αυτό να είναι έπαρση - η Seajets θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο της καλύτερης εταιρείας. Το λέει όλη η αγορά. Και το είπε και χθες και σήμερα.

Η μεγάλη πρόκληση είναι πως η Seajets δέχθηκε να είναι υποψήφια εφέτος για πρώτη φορά, ενώ άλλες χρονιές απείχε. Εφέτος το μεγάλο γεγονός ήταν η συγχώνευση Attica, Blue Star. Hellenic, που δημιούργησε το μεγαθήριο της ελληνικής ακτοπλοΐας. Εφέτος, λοιπόν, είχαμε απέναντι μας τον κολοσσό και πήραμε το βραβείο. Και το Lloyd's Αwards θεώρησαν πιο σπουδαίο να βραβεύσουν την Seajets ξεπερνώντας οτιδήποτε συνέβη το 2018. Αυτή είναι η αξία του βραβείου μας.

Άλλωστε είμαστε η δημοφιλέστερη εταιρεία όπως λέει η αγορά. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους νησιώτες μας, στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, στο λιμενικό σώμα και στην διαφύλαξη των συνόρων, στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στους αγαπητούς επιβάτες μας, με όλα τα συν και τα πλην. Προσπαθώντας πάντα να διορθώνουμε το όποιο λάθος.

Με πάθος, πίστη, πατριωτισμό, επιμονή, και την μοναδική ναυτική τέχνη που διακρίνει τους Έλληνες, αλλά και το DNA του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη, του Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες εναντίον του όποιου κατεστημένου. Με αγάπη, σεβασμό, αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Μάριος Ηλιόπουλος."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet