Οι καλοκαιρινές προσφορές του Aqua Blue συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Seajets ανακοινώνει τις νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Δρομολόγιο

Επιβάτες

Οχήματα

Επαγγελματικά

Ραφήνα - Άνδρος

17 €

29,70 €

48 €

Ραφήνα - Τήνος

24 €

39.70 €

 64 €

Ραφήνα - Μύκονος

26 €

44,70 €

 67 €

Πρόκειται για το τρίτο πλοίο της Seajets που θα εκτελεί δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας αυξάνοντας σημαντικά τη διαθεσιμότητα θέσεων και προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές δρομολογίων και οικονομικότερες επιλογές για τους επιβάτες.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Από πληροφορίες και συζητήσεις μεταξύ γνωστών και φίλων, μάθαμε οτι το Επαρχείο του νησιού προτίθεται να συνατηθεί με τους υπεύθυνους από όλες τις ακτοπλοϊκες εταιρείες που προσεγγίζουν την Ανδρο (περιλαμβανομένης και της Sea Jets) για τα δρομολογια των πλοίων τους, πριν από το χειμερινό Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στο οποίο θα γίνουν οι αιτήσεις για τα δρομολόγια της επόμενης χρονιάς. Είναι μια κίνηση από επίσημο φορέα, όπως το είναι ο θεσμός του Επαρχείου, που θα συμβάλλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της επικοινωνίας του νησιού με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια και την Αττική. Η έλευση του συμβατικού οχηματαγωγού Aqua Blue στη γραμμή της Ραφήνας προς Κυκλάδες και Ικαρία, Σάμο, μόνο πρόβλημα δεν μπορεί να αποτελεί, καθώς συνέδεσε το νησί της Ανδρου με δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά ταυτόχρονα τις ημέρες αιχμής της επιβατικής κίνησης αποφόρτισε τα δρομολόγια των υπολοίπων πλοίων που δραστηριοποιούνται απο και προς την κύρια γραμμή Ανδρου Τήνου και Μυκόνου. Ελπίζουμε να παραμείνει το συγκεκριμένο πλοίο στη γραμμή και μετα τον Σεπτέμβρη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του κύριου Ηλιόπουλου για την Ανδρο, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι να το κάνεις , δύσκολα δένει στο προβληματικό λιμάνι Γαυρίου , δεν έχει και τα ανάλογα βοηθήματα που έχουν τα άλλα καράβια ( προπελάκια κλπ ), σήμερα Τρίτη δεν έδεσε καθόλου μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια , έφυγε για Ραφήνα μαζί με τους επιβάτεςκαι τα αυτοκίνητα που είχε για Άνδρο και φυσικά ούτε πήρε επιβάτες ή αυτοκίνητα από την Άνδρο ! Σημειωτέον ότι τα άλλα τρία καράβια ( Άνδρος , Θεολόγος , Σουπερφέρυ νέο ) έδεσαν ,παρά τα Μποφώρ , σε χρόνο ρεκόρ κάτω από τρία λεπτά !!!!