Δεν εκτελείται το δρομολόγιο του Superferry II...

Το βράδυ της Κυριακής ενεκρίθη το αίτημα της Golden Star για ανεκτέλεστο από το Λιμεναρχείο Ραφήνας για το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2020 του πλοίου Superferry II λόγω μηδενικής ζήτησης εισιτηριών. Αυτό έρχεται και μετά την εξαγγελία περιορισμού της κυκλοφορίας. Σήμερα Κυριακή το πλοίο ταξίδεψε από Ραφήνα προς τα τρια νησιά με 30 επιβάτες και 11 αυτοκίνητα. Και επέστρεψε με 60 επιβάτες και 15 αυτοκίνητα. Ανάλογη κινηση είχε σήμερα Κυριακή και το Θεολόγος.

Η κατάσταση στην ακτοπλοΐα και στην γραμμη μας κατά την τελευταία εβδομάδα ήταν απελπιστική. Τα πλοία ταξίδευαν με  "πληρότητες" 3%-5%!!! Αδύνατον να συνεχίσουν επί μακρόν με αυτή την κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν πλέον ανακοινωθηκε και απάγόρευση της κυκλοφορίας απόψε Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.Άρα, λογικό μοιάζει η περικοπή δρομολογίων και η επιδότηση όσων συνεχίσουν μέχρι την λήξη της έκτακτης ανάγκης.

Όλοι πλέον περιμένουν να δουν τι θα κάνει το υπουργείο. Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο είχε υποσχεθεί ότι θα πάρει μέτρα στήριξης για να εξακολουθήσει η σύνδεση των νησιών. Αυτά από την μεριά της Golden Star Ferries. Από την μεριά της Fast Ferries δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τίποτα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα καλά ποιος πιστεύει πως μπορεί να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας προς τα νησιά και σε όλη την χώρα και να πιστεύει πως χρειάζονται δύο δρομολόγια την μέρα όπως τον καλό καιρό; Ποιος χρειάζεται άλλους νόμους για να επιβάλει τι; Υπάρχει ή όχι από μέρες απαγόρευση μετακίνησης στα νησιά; Υπάρχει ή όχι από σήμερα προεδρικό διάταγμα με πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα; Υπάρχει κάποιος που ζητά σοβαρά δύο δρομολόγια την μέρα για 60 επιβάτες πήγαι-έλα και 25 αυτοκίνητα και για τα τρια νησιά;
Το ότι ο υπουργός δεν έχει πάρει τις αποφάσεις που είπε ότι θα έπαιρνε (στήριξη της σύνδεσης) εδώ και μια εβδομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιδιωτικές εταιρείες μπορούν να συνεχίσουν δρομολόγια σα να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ έχει κατακρημνιστεί η αγορά και το οικονομικό σύμπαν!
Ο διάλογος θα είχε νόημα υπό άλλες περιστάσεις. Σήμερα πρέπει να υπάρξει ΕΝΑ δρομολόγιο (εναλλάξ οι δύο εταιρείες) κι αυτό επιδοτούμενο μέχρι να λήξουν τα έκτακτα μέτρα. Απλά και λογικά πράγματα. Και αδίκως τσακώνεστε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το υφάκι σου και το λεξιλόγιό σου μαρτυρά και το επίπεδό σου αλλα και την ποιότητά σου σαν άνθρωπο.
Στείλε μας το νόμο και το άρθρο που λέει για απαγόρευση ή περικοπή δρομολογίων ΜΜΜ ,πλοίων κτλ.
Γιατί τα συγκοινωνιακά μέσα (λεωφορεία ,τραμ,τρένα,μετρό ) σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν περικόψει ή ακυρώσει δρομολόγια ;;;
Σε ποια άλλη ακτοπλοική γραμμή συναίβει αυτό;;Πουθενά.
Για πές μας εάν σου κάτσει μια στραβή στο νησί και πρέπει ξαφνικά για σοβαρό λόγο να περάσεις απέναντι τι θα κάνεις;;
Πριν βγάλεις το μίσος σου , βούτησε λίγο τη γλώσσα σου στο μυαλό σου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το να είναι κανείς βλάκας δεν είναι προσόν. Το να το διαλαλεί κιόλας είναι προσόν. Πόσο μυαλό χρειάζεται να γράφει κάποιιος "ποιος νόμος το επιτρέπει" όταν ο νόμος το επιτρέπει! Πόσο μυαλό χρειάζεται να καταλάβει κανείς πως δύο δρομολόγια την μέρα για να μεταφέρουν τι; 20 ανθρώπους και 10 φορτηγά. Ο πρωθυπουργός είπε απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι τα θες βλακέντιε δύο καράβια τη μέρα όταν δεν κυκλοφορεί ψυχή; Μόνο μίσος έχεις για πλοία που εξυπηρετούν την Άνδρο ΄10-12 μηνες τον χρόνο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας επιδοτήσει μια δρομολόγηση μέρα παρά μέρα για κάθε εταιρία να μην μείνουν και οι ναυτικοί μας χωρίς δουλεία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βέβαια , τώρα που δεν έχει παντεσπάνι , κόβουμε δρομολόγια. Ποιος νόμος επιτρέπει κάτι τέτοιο. Είπε ο πρωθυπουργός για περικοπές δρομολογίων και δεν το ακούσαμε. Σκέφτηκαν οι φωστήρες που δίνουν τις εγκρίσεις για περικοπές δρομολογίων ότι όσο λιγότερα τα δρομολόγια τόσο περισσότερο θα συνοστιζονται οι επιβάτες??? Συγχαρητήρια κύριοι καραβοκύρηδες και λιμεναρχες.