Ανεκτέλεστα και από τον "Θεολόγο"! Κι όποιος αντέξει…

 

Μπήκαμε πια στην περίοδο των απαγορεύσεων στην κίνηση και των ανεκτέλεστων δρομολογίων. Σήμερα Δευτέρα δεν ταξίδεψε το Superferry II. Αύριο Τρίτη ταξιδεύει, όπως ταξιδεύει και ο Θεολόγος. Την Τετάρτη έχει ζητήσει ανεκτέλεστο ο Θεολόγος και θα δέσει Μύκονο. Θα ξαναταξιδέψει Τετάρτη και μετά θα έχει ανεκτέλεστο την Κυριακή. Θα ξαναταξιδέψει Δευτέρα! Εν τω μεταξύ το SUPERFERRY II συνεχίζει δρομολόγια. Αλλά δεν ξέρουμε ως πότε!…

Πρακτικά πριν σκεφτείτε να πάτε για δουλειά στη Ραφήνα ή στην Αθήνα ρωτάτε καλού-κακού τους πράκτορες τηλεφωνικά αν και πότε έχει βαπόρι!!! Αυτά ως προς τα δρομολόγια. Ως προς την κίνηση ο Θεολόγος, που ήταν το μοναδικό καράβι που ταξίδεψε  σήμερα μετέφερε και από τα τρία νησιά για Ραφήνα 60 επιβάτες και 20 αυτοκίνητα! Και γύρισε το βράδυ και για τα τρία νησιά με 59 επιβάτες και 15 αυτοκίνητα! Η κίνηση της Άνδρου για Ραφήνα ήταν 18 επιβάτες, 5 ΙΧ και 4 φορτηγά. Και το βράδυ έφερε πάλι 18 επιβάτες (8 οδηγοί φορτηγών) 8 φορτηγά και 3 ΙΧ. Η κίνηση έχει πλέον περιοριστεί στις απολύτως υποχρεωτικές μεταφορές και τίποτα άλλο. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μια καλή ιδέα για να μην έχουν μεγάλες καταναλώσεις και φθορές τα πλοία εχωντας τόσο μικρή επιβατική κίνηση είναι να ρίξουν τη ταχύτητα τους σε οικονομική και να ταξιδεύουν με 15-16 κόμβους. Έτσι ίσως δεν χρειαστεί να ελλατωσουν δρομολόγια.