Ξεκινά από 4 Μαΐου το Superferry II. Συνδυασμένα δρομολόγια με τον Θεολόγο...

Ξεκινά σταδιακά μια μορφή κανονικότητας στη γραμμή μας από την Δευτέρα 4 Μαΐου, καθώς αρχίζει δρομολόγια και το Superferry II. Το πλοίο θα κάνει τρία δρομολόγια την εβδομάδα. Άλλα τρία θα κάνει ο Θεολόγος, σε συνδυασμό, έτσι ώστε η Άνδρος και η γραμμή να έχουν κάθε μέρα καράβι πιθανόν εκτός Δευτέρας ή ίσως κάποια άλλη μέρα. Για τα δύο εξ αυτών θα υπάρχει μια επιδότηση των καυσίμων της τάξης των 15.000 ευρώ. Έτσι από τα τέσσερα επιδοτούμενα (για όσο διάστημα κρατήσει η ημι-καραντίνα) στα καύσιμα δύο θα κάνει το ένα πλοίο καιν δύο το άλλο. Το τρίτο δρομολόγιο τους δεν θα επιδοτείται.

Το Superferry II θα περνά το πρωί ερχόμενο από Ραφήνα για Τήνο-Μύκονο. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει την επομένη από Μύκονο για Ραφήνα. Αντιστοίχως ο Θεολόγος θα κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του εναλλάξ και θα περνά από Άνδρο για Τήνο-Μύκονο τις μέρες που θα επιστρέφει το Superferry II. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει πάλι την επομένη. Πρακτικά ένα πλοίο την μέρα θα περνά για Τήνο-Μύκονο κι ένα για Ραφήνα. Και τα δύο πλοία θα έχουν διανυκτερεύσεις Ραφήνα και Μύκονο.

Και των δύο πλοίων τα πρωτόκολλα περιορίζονται στον αριθμό των επιβατών στο 10% της δυναμικότητας τους ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν σε απόσταση. Έτσι το Superferry II θα έχει πρωτόκολλο περίπου 200 επιβάτες και ο Θεολόγος λιγότερους! Στα γκαράζ τα πρωτόκολλα παραμένουν ως έχουν. Αυτή θα είναι η κατάσταση το επόμενο διάστημα της ημι-καραντίνας. Για κάθε νεώτερη εξέλιξη θα σας ειδοποιήσουμε σχετικώς. Όλο το ρεπορτάζ για το πως καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση προσεχώς.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπα μπα... Κοίτα που κάποιοι Ανδριώτες θυμήθηκαν ότι έχουν και πλοίο στην γραμμή για το νησί τους!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για οσους ξεχνουν ευκολα ευτυχως δεν ειναι πολλοι η εταιρια που εξυπηρετησε το νησι ειναι μονο μια γκε γκε

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ - ΤΗΝΙΑΚΟΙ - ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ............!!!!
ΣΤΗ...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΟ
Καλό θα ήταν να μην γράφετε κάτι που προσβάλει για λάθος λόγους και επιπλέον δημιουργεί νομικά προβλήματα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro